5,5 haftalık hamileyim geçen hafta ilk defa doktora gittim ve ultrasonda kese göründü,doktorum beslenmemle ve hamilelikle ilgili gerekli bilgileri verdi.Daha sonra bana elevit ve progynex tablet verdi.Düşük olmasın ve bebek iyi tutunsun diye verdiğini söyledi ancak herhangi bir sorundan söz etmedi.tabi ben eve gelip prospektüsü okuyunca bu ilacın yan etkilerinn fazla olduğunu gördüm çünkü hem migrenim var hem alerjik astımım,prospektüste migreni ve astımı olanların dikkatli olması gerektiği yazıyor.Bunun üzerine ben kullanmadım ilacı başka bi doktordan randevu aldım peşembe günü gideceğim bakalım.Aklıma takılan soru şu eğer bir sorun yoksa neden progynex tableti verdi çünkü forumda okuduğuma göre kesesinde azda olsa sorun olan kişilere doktorları vermiş bu ilacı.Sorun varsa neden doktorum bana hiçbirşey söylemedi uyarması gerekmezmiydi?
Birde elevitin çok kuvvetli bir vitamin olduğu söyleniyor genelde 12.haftadan sonra veriliyormuş bana neden 5.haftada verdi acaba?
kızlar bu arada geçmişi okuyunca ödüm koptu resmen..ikiz ihtimali olanlar var galiba..
ben geçen hafta kan tahlili yaptırdım..değerim 10.000in üzerinde çıktı..bakın 1000 değil 10.000
ve doktorum 4 haftalık falan dedi..kese göründü..peki ikiz olsaydı kesede belli olmazmıydı ..
ya da bu yüksek değer gerçekten sadece ikizin belirtisi mi...
bizim ailede hiç ikiz yok tanıdığım..eşimin ailesinde de yok..
nidah teşekkür ederim önümüzdeki perşembe gideceğim bakalım ama içim içimi yiyecek,bendede ne kusma ne bulantı hiçbirşey yok aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıyorum,inşallah bi sorun yoktur.
kızlar bu arada geçmişi okuyunca ödüm koptu resmen..ikiz ihtimali olanlar var galiba..
ben geçen hafta kan tahlili yaptırdım..değerim 10.000in üzerinde çıktı..bakın 1000 değil 10.000
ve doktorum 4 haftalık falan dedi..kese göründü..peki ikiz olsaydı kesede belli olmazmıydı ..
ya da bu yüksek değer gerçekten sadece ikizin belirtisi mi...
bizim ailede hiç ikiz yok tanıdığım..eşimin ailesinde de yok..
selam kızlarrr...
daha önce söylediğim gibi dün hastaneye yattım...3-4 litre serum aldım...bugün biraz daha iyiyim ve evdeyim...
hastanenin diyetisyeni geldi...kussanız da içiniz almasa da yyemek zorundasınız dedi...sonraa aç karna su içmeyin, suyu yemeklerden sonra yudum yudum için dedi...
sabah hemennn kalkmayın yataktan, yanınızda biraz leblebi bulundurun onu atın ağzınıza ve 5-10 dakika sonra kalkın dedi...
iştahım yok yine ama bulantılarım azaldı sayılır....ama çok halsizim...doktorum 15 gün rapor verdi..ben de memlekete annemin yanına gidicem, eşim kıyamam ilgilenmek istiyor ama,beceremiyor...
nidahcım ben yarın akşama uçak bileti aldım...araba,otobüs tren gözüm yemedi canım...zaten yollarda perişan olurum şu halimle...
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da hoşgeldiler, sağlıklı ve bulantıısız bir hamilelik diliyorum herkesea.s.
Canım bayrama bizimde gitme ihtimlimiz var ama bende çekiniyorum...Ama yolculuğa doktorlar 1 saat arayla durup biraz yürümek koşuluyla izin veriyorlar...Tabi eğer düşük tehlikesi yoksa...günaydın dimpless
kızlar bayrama yolculuk yapmayı düşünen var mı? şehirlerarası falan? bizim öyle bir ihtimal var çekiniyorum biraz..
Canım çok geçmiş olsun...inşaallah en kısa zamanda atlatırsın bulantıları ve rahat rahat yemeye başlarsın sende...selam kızlarrr...
daha önce söylediğim gibi dün hastaneye yattım...3-4 litre serum aldım...bugün biraz daha iyiyim ve evdeyim...
hastanenin diyetisyeni geldi...kussanız da içiniz almasa da yyemek zorundasınız dedi...sonraa aç karna su içmeyin, suyu yemeklerden sonra yudum yudum için dedi...
sabah hemennn kalkmayın yataktan, yanınızda biraz leblebi bulundurun onu atın ağzınıza ve 5-10 dakika sonra kalkın dedi...
iştahım yok yine ama bulantılarım azaldı sayılır....ama çok halsizim...doktorum 15 gün rapor verdi..ben de memlekete annemin yanına gidicem, eşim kıyamam ilgilenmek istiyor ama,beceremiyor...
nidahcım ben yarın akşama uçak bileti aldım...araba,otobüs tren gözüm yemedi canım...zaten yollarda perişan olurum şu halimle...
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da hoşgeldiler, sağlıklı ve bulantıısız bir hamilelik diliyorum herkesea.s.
mrh kızlar ben yenı katıldım aranıza benım s.a.t 12 agus. dün test yaptım 2 çizgide net cıktı dün test yaptım idrar testı hatta dayanamadım 2 tane yaptım ıkısıde aynı cıktı. dun hemen doktoruma gıttım ılac verdi folik asıt ilacı bunu kullan dedı. dünden beri kullanıorum haftaya c.tesı tekrar gel dedı. gecen ocak ayında düşük yapmıstım şimdş tekrar korkuoyorum yardımcı olun lütfenn. nasıl davranmalıyım acaba tekrar düşük olacakmı olurmu offffff...
slm kızlar.hamıle oldugumu ogrendıgımden berı ınanın aklım basımda deıl.hala soktayım.3 gundur naptımı bılmıyorum valla.lısteye eklemıssız benı ama eksık bılgı vermısım sanırım.yasım 27 kılom 63.allah hepımızın yardımcısı oldsun.bebeklerımızı saglıkla kucamıza alalım ınsallah
selam kızlar bugün bizde 5 haftalık olduk, ama ben hala doktora gitmedim, normal ultrasondan mı bakıyorlar kızlar?