2010 Mayıs Anneleri

nasıl yani baslamadın mı
ben gebelik öncesi coraspin folik asit 800 mg omega 3 kullandım
dediğim gibi hamile kaldığımı adete 5 gün kala öğrendim ve o gün iğnelere baslattı dr'um
bizim için erken baslamak çok önemli

Bende 2 aydır asprin + folbiol kullanıyorum...Canım benim doktorlarım hacettepete prof...Önce hemetolojiden sonuçları aldık , doktor riske atamam kan sulandırıcı iğne hemen veremem dedi sonuçlar çıkana kadar...Bugünde sonuçlar çıktı ve tek başına karar vermek istemedi...Yarın kadın doğumcudan randevu alıcam ve ikisi birlikte karar verecekler...Kadın doğumcumda hamile kalınca iğneyede gerek kalmaz ama o zaman karar veririz demişti...Offfff kendi başımada iğne vurulmak istemiyorum , hadi bişey olursa ? Koca profösörler , güvenmek istiyorum söylediklerine...Gerkirse düşük düzeyde vereceklermiş...

6+5 de duydum cnm ben bu kan pıhtılaşmasından dolayı 3 bebeğimi kaybettim
düşük düzeyli deselerde hamilelikte zaten kan pıhtılaşmaya eğilim gösterirmiş

Senin doktorun kim beraycım ?
cnm genelde dr'lar keseyi görmeden vermek istemiyorlar dış gebelik felan olursa diye
gebelik topiğinde bu konu ile ilgili bi konu var cnm ona bi göz at istersen hemen hemen hepsi
hamile olduğunu öğrenir öğrenmez iğneye baslamış riske atma derim

6+5 de duydum cnm ben bu kan pıhtılaşmasından dolayı 3 bebeğimi kaybettim
düşük düzeyli deselerde hamilelikte zaten kan pıhtılaşmaya eğilim gösterirmiş

Benim yarın 4+4 olacak...Bazı doktorlarda kalp atımını duyduktan sonra veriyorya iğneyi ? Hepsi farklı uygulama yapıyo ?

cnm genelde dr'lar keseyi görmeden vermek istemiyorlar dış gebelik felan olursa diye
gebelik topiğinde bu konu ile ilgili bi konu var cnm ona bi göz at istersen hemen hemen hepsi
hamile olduğunu öğrenir öğrenmez iğneye baslamış riske atma derim

evet canım o topiği biliyorum...Oradaki arkadaşların doktoruna gidiyorum bende...Lütfü beye...Hemotoloğoda oradaki arkadaşların önerisiyle gittim...

merhabe ben şule yeni katıldım aranıza...
şu an 7 haftalık hamileyim inşallah bende nisan sonunda anne olacağım

bugün pek durgun buralar
herkes kocosı ve bebişiyle zaman geçiriyor sanırsammmmm:))
ay ne tatlı

Selam kızlar,

Dün giremedim nete. Geçmişide okuyamadım. Akşam misafir gelicek hazırlanmam lazım. Şimdi doktordan geliyoruz. Bebişimizin kalp atışlarını gördük sonunda çok şükür. 6.4 mm olmuş :)

Darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Harika bişey :)

Kendinize iyi bakın. ıyi haftasonları...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 6+4 haftalık hamileyim :) inşallah bu ikinci çocugum olucak 6 buçuk yaşında kızım var bu p.tesi okula başlıyo iki sevinci bir arada yaşıyorum doktor kontrolumde kese gorundu sat 28 temmuz kalp atışları için kontrolum haftaya beni de listeye eklerseniz sevinirim şimdiden hepinize hayırlı olsun

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 6+4 haftalık hamileyim :) inşallah bu ikinci çocugum olucak 6 buçuk yaşında kızım var bu p.tesi okula başlıyo iki sevinci bir arada yaşıyorum doktor kontrolumde kese gorundu sat 28 temmuz kalp atışları için kontrolum haftaya beni de listeye eklerseniz sevinirim şimdiden hepinize hayırlı olsun

hoşgeldin sende hayırlı olsun bebişin a.s.

5,5 haftalık hamileyim geçen hafta ilk defa doktora gittim ve ultrasonda kese göründü,doktorum beslenmemle ve hamilelikle ilgili gerekli bilgileri verdi.Daha sonra bana elevit ve progynex tablet verdi.Düşük olmasın ve bebek iyi tutunsun diye verdiğini söyledi ancak herhangi bir sorundan söz etmedi.tabi ben eve gelip prospektüsü okuyunca bu ilacın yan etkilerinn fazla olduğunu gördüm çünkü hem migrenim var hem alerjik astımım,prospektüste migreni ve astımı olanların dikkatli olması gerektiği yazıyor.Bunun üzerine ben kullanmadım ilacı başka bi doktordan randevu aldım peşembe günü gideceğim bakalım.Aklıma takılan soru şu eğer bir sorun yoksa neden progynex tableti verdi çünkü forumda okuduğuma göre kesesinde azda olsa sorun olan kişilere doktorları vermiş bu ilacı.Sorun varsa neden doktorum bana hiçbirşey söylemedi uyarması gerekmezmiydi?
Birde elevitin çok kuvvetli bir vitamin olduğu söyleniyor genelde 12.haftadan sonra veriliyormuş bana neden 5.haftada verdi acaba?

günaydın kızlar...dün giremedim..misafirim vardı iftara..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
relax canım ne kadra mutlu oldum bilemezsin..tebrik ederim..
firstday geçmiş olsun canım..inşallah herşey yoluna girer..geçici bi durum galiba..

selam kızlarr

shule başka dokora da sorman da fayda var canım .mesela benimki sadece folik asit verdi ve bulantı hapı bulantım olursa atayım diye. henuz sadece keseyi gördük haftaya da inş kalp atışını görürüz..

bu arada aç kaldıkça bulantılar oluyo bende.. oruç tutmak istiyorum tutamıyorum:umursamaz: tutan arkadaşlar var hamileyken nasıl başarıyolar ya benim acaip bulanıyo..:bbo:

X