2010 Mayıs Anneleri

üzülme canım neden üzülüyorsunkı yüksek çıkmasının sebebi çocul gebeliktir muhtemelen
yoksa kan testinden hastalık düşük yada herhangi bir saptanamaz
tüp bebek falan değil dimi
Tüp bebek değil...Ailemizde ikiz çok var...Ama benim aklıma dış gebelik geldi...Dış gebelikte değer yüksek oluyor diye bir yerde okudum diye hatırlıyorum...Şimdi araştırdım , böyle bir bilgi bulamadım , belkide yanlış hatırlıyorum...

Tüp bebek değil...Ailemizde ikiz çok var...Ama benim aklıma dış gebelik geldi...Dış gebelikte değer yüksek oluyor diye bir yerde okudum diye hatırlıyorum...Şimdi araştırdım , böyle bir bilgi bulamadım , belkide yanlış hatırlıyorum...[/Q

eğer ailede de çoksa ikiz olma ihtimali çok yüksek bak sana dış gebelikle ilgli bi site yolluyorum bayağı bi açıklayıcı bhcg dede çıkar diyede bir şeyt yok
hem dr bi açıklama yapmadı mı
Dış Gebelik, Ektopik Gebelik B-HCG Beta HCG Takibi Jinekolok DoktorNevra İstanbul

Tüp bebek değil...Ailemizde ikiz çok var...Ama benim aklıma dış gebelik geldi...Dış gebelikte değer yüksek oluyor diye bir yerde okudum diye hatırlıyorum...Şimdi araştırdım , böyle bir bilgi bulamadım , belkide yanlış hatırlıyorum...[/Q

eğer ailede de çoksa ikiz olma ihtimali çok yüksek bak sana dış gebelikle ilgli bi site yolluyorum bayağı bi açıklayıcı bhcg dede çıkar diyede bir şeyt yok
hem dr bi açıklama yapmadı mı
Dış Gebelik, Ektopik Gebelik B-HCG Beta HCG Takibi Jinekolok DoktorNevra İstanbul
Benim beklenen adet bugündü , o yüzden randevumu yarın alacağım , erken olur ve kese görünmez diye doktora gitmemiştim...Bugün kan sonucumu alıncada şaşırdım biraz...
Verdiğin siteyi hemen okicam tatlım ...Ailemde ikiz bebeği olan 4 kişi var ( ablam ve 3 kuzenim ) , hepsi normal yollarla hamile kaldılar...Hayırlısı inşaallah...

selam kızlar bende allah izin verirse mayıs annesi olacağımmm...da inşallah aksailik olmazsa...
26.günümdeyim idrar testi yaptım sabah farklı farklı 2 tane ikisinde de 2.çizgi silik çıktı
kan testi yaptım değer 17.85 çıktı çok mu erken olmuş sizlerde böle olan varmıydı normal mı değerimm...

canım bendede 14.19 çıkmıştı 27.gğnde doktor geç döllenme olmuş dedi seninkide öyle demekki 3 güne bir teste devam ediyoruz kese görünmedi hala satım 5 listeden bakabilirsin..
hoşgeldin aramıza..opuyorumnanaktan

Tüp bebek değil...Ailemizde ikiz çok var...Ama benim aklıma dış gebelik geldi...Dış gebelikte değer yüksek oluyor diye bir yerde okudum diye hatırlıyorum...Şimdi araştırdım , böyle bir bilgi bulamadım , belkide yanlış hatırlıyorum...

canım online olduğunu görünce hemen yazmak istedim..
döllenmen erken olabilir sattan önceki adet tarihinde önemli erken olduysan eğer erken yumurta üretmiş olabilirsin..
dış gebelikte aksine normal gebelik gibi sırayla hcg artışı oluyo kese çok erken görünürse sıkıntı örneğin 80 de bakıldığında kese hala görünmüyor olmalı..
hcg yüksekliği normaldan fazla ise çoğul gebelik olabilir canım...:1hug:

canım online olduğunu görünce hemen yazmak istedim..
döllenmen erken olabilir sattan önceki adet tarihinde önemli erken olduysan eğer erken yumurta üretmiş olabilirsin..
dış gebelikte aksine normal gebelik gibi sırayla hcg artışı oluyo kese çok erken görünürse sıkıntı örneğin 80 de bakıldığında kese hala görünmüyor olmalı..
hcg yüksekliği normaldan fazla ise çoğul gebelik olabilir canım...:1hug:
Sattan önceki adet tarihim : 13 temmuz
Son adet tarihim : 11 ağustos
aslında 14 ağustos gibi bekliyordum ama 3 gün erken olmuştum...
Belkide dediğin gibi erken yumurtlama olabilir , ya da çoğul gebelik :)
Sağol tatlım cevabın için...

kızlar benim karnımda sürekli bi şişkinlik sancı var, ara ara giriyo çıkıyo sancı sanki afedersiniz gaz varmış gibi ama yok bişe, var mı başka benim gibi olan?

melek 76

28 günde bir adet görüyorum adete 5 gün kala 142.71
adete 3 gün kala 808.8 çıkmıştı değerim 3 gün sonra da keseyi gördük cnm
ben dış gebelikten çok korktum değerin birden yükselmesine erken dönemde bu kadar olması beni korkutmuştu dr'um dış gebelik mıy mıy artar böyle olmaz dedi ama ben yine rahat olamadım ve arastırdım bu sefer de üzüm gebeliği olmasın dedim öyle de olmadı çok şükür
sadece adetimin 8.günü yumurtladığım için yani erken yumurtladığım için değer böyle çıkmış
sat'a göre 1 hafta önceden gidiyoruz erken yumurtlama olduğu için
içiin rahat olsun

melek 76

28 günde bir adet görüyorum adete 5 gün kala 142.71
adete 3 gün kala 808.8 çıkmıştı değerim 3 gün sonra da keseyi gördük cnm
ben dış gebelikten çok korktum değerin birden yükselmesine erken dönemde bu kadar olması beni korkutmuştu dr'um dış gebelik mıy mıy artar böyle olmaz dedi ama ben yine rahat olamadım ve arastırdım bu sefer de üzüm gebeliği olmasın dedim öyle de olmadı çok şükür
sadece adetimin 8.günü yumurtladığım için yani erken yumurtladığım için değer böyle çıkmış
sat'a göre 1 hafta önceden gidiyoruz erken yumurtlama olduğu için
içiin rahat olsun

Canım çok sağoll...Bende 8. gün yumurtlamış olabilirim galiba...adete 1 hafta kala idrarda da çıktı benim çünkü...İdrarda çıktığına göre erken yumurtlamış olmalıyım gerçekten :) içim rahatladı canım dış gebelik konusunda , çok teşekkür ederim...

Canım çok sağoll...Bende 8. gün yumurtlamış olabilirim galiba...adete 1 hafta kala idrarda da çıktı benim çünkü...İdrarda çıktığına göre erken yumurtlamış olmalıyım gerçekten :) içim rahatladı canım dış gebelik konusunda , çok teşekkür ederim...
ben de adete bi hafta kala idrar da gördüğüm için kan testi yaptırdım

Bugün hemotoloğa gittim , salı günü kan vermiştim , sonuçları çıkmış.Bugün gösterdim sonucu hemotoloğa...Doktorunda görsün , birlikte karar verelim dedi iğne kullanıp kullanmayacağıma...Bizim durumumuzda kan pıhtılaşmasına yatkınlık varmış ama çok masummuş...Benim diğer değerlerimin hepsi normal çıktı...Salı günü 14 tüp kan verdim...Çok şeye baktırdı hemotolog...Şu değerlerine göre kanında şu an için pıhtılaşma yok dedi...

nasıl yani baslamadın mı
ben gebelik öncesi coraspin folik asit 800 mg omega 3 kullandım
dediğim gibi hamile kaldığımı adete 5 gün kala öğrendim ve o gün iğnelere baslattı dr'um
bizim için erken baslamak çok önemli

X