psilokum canım endişe etme, Rabbim inşallah bebeğini kucapına almayı nasip eder, şu ezanların yüzü suyu hürmetine...
bu arada kızlar farkettiniz mi sitenin en taze anne adayları bizlerizkaydirigubbakcemile3
mrb kızlar geçmişi olu oku bitiremedim...
psilokum inşallah herşey yolundadır tatlım.
nidah hoşgeldin canım.
mrb kızlar geçmişi olu oku bitiremedim...
psilokum inşallah herşey yolundadır tatlım.
nidah hoşgeldin canım.
evet yaaa...biz de eskiycez artık....:lepi:
hemen geçsin şu 33 haftaa..başka bir şey istemiyorum...
daha durun kızlar cinsiyet telaşımız olcak sonra alışveriş tavsiyelerimiz olcak opuyorumnanaktanilk tekmeler opuyorumnanaktanilk hissedişleropuyorumnanaktan doğum heyecanlarımız bakalım kimler sezeryan kmler normal doğuracak:asigim:
geçen y. doğum yapan bi ark gitmiştim onlarda hevesle bebek odası hazırlamışlar ama hiç yatmamış katlanır beşiklerden almışlar buna benzeyen heryere götürebiliyoruz hemde ev içinde de nerdeysem oraya taşıyorum dedi. keşke erkenden almasaydım odasını hiç kullanmadık dedi :)
ya ben ilk doğduğu zamanlar yatak odasına alacağım için böyle bir beşik düşünüyorum kızlar
bende bırakmak istiyorum günde 3 taneye indirdim ama böyle bırakılmaz gibi geliyor birden nasıl kestin canım sen. gerçi bennde bebişimi gördükten sonra içemem herhalde. şimdi bile içiyorum ama vicdan azabı çeke çekee ama gene de içtim mafoldumbenbennnnnnn öğrendiğim gün bıraktım 20 gün oluo nerdeyse:asigim:
bende bırakmak istiyorum günde 3 taneye indirdim ama böyle bırakılmaz gibi geliyor birden nasıl kestin canım sen. gerçi bennde bebişimi gördükten sonra içemem herhalde. şimdi bile içiyorum ama vicdan azabı çeke çekee ama gene de içtim mafoldumben
efet :Saruboceq: bıkıcam bende yarından itibaren buğün içtim çünkü bebişime söz veriyorum .. gamzecim bende esra memnun oldumbu arada kızlar benim adım GAMZEburda çok uzun süre beraber olucaz bana ismimle hitap edebilirsinizopuyorumnanaktan
canım allah dualarımızı kabul etsin hepimizin inşallah..tatlım ben hamile kalmadan 1 ay önce allen carr'ın sigarayı bırakmanın kolay yolu isimli kitabıyla şakk die bıraktım, acı çekmeden zevkle valla..
10 TL kitabı, bebeğine verdiğin zararla tartışılmaz bile fiyatı. mutlaka al ve hemen okumaya başla. ben mayıs bebeklerinde zaiyatlar görmek istemiyorum!!! hepsi sağlıklı doğsun hepsiiiiiiiiiiiiiii!!!klava:
kızlar cuma vaktini kaçırmadım hepsimize okudum geldim.. nasılsınız, ne var ne yok görüşmeyeli.. biz bugün 5+4 olduk teyzeleri..opuyorumnanaktan
ya ben ilk doğduğu zamanlar yatak odasına alacağım için böyle bir beşik düşünüyorum kızlar