2010 Mayıs Anneleri

TIFF'cım özeniyorum valla sana.inşallah hep böyle devam edersin...sanırım topicte ilk bullantı ve kusmalar ben de başladım...inanın herşeyden tiksiniyorumm...çok kötü çookkkk:sinifsinif:

kusmuklu kızlar meraba...yada annecikler..
valla güzel bende tık yok bende kusmak istiyorum:roflol:senağlama

nostok'um inan böyle dua ettiğine pişman olacaksınmafoldumben
çookk kötüüü çoookkk

kızlar şimdi ben 4+4 haftalık oluyormuşum, doktora gitmedim daha erken değil mi gitmek için gidiymi yani?

canım öncelikle hoşgeldin allah kucağına almayı nasip etsin
dr gitmediysen git tabi folik asit veriyolar kullanman lazım
ayrıca ultrasonda bebişi görmesi çok önemli daha doğrusu rahme bakıyolar kalınlaşmı hamiliğe hazır mı diye bence hemen git bi görün rahatlarsın

kusmuklu kızlar meraba...yada annecikler..
valla güzel bende tık yok bende kusmak istiyorum:roflol:senağlama

ya valla nostok sana katılıyorum bendede hiç bire belirti yok sadece iştahımda ciddi azalma var
canım hiç bi şey yemek istemiyo resmen sadece bebek için yiyiyorum
ama ben böyle dedim dedim dün kendini hissettirdi yaramaz ödümüzü patlatııı:gitme:

Artık ben aranızda yokum kızlar 31.08 dr. arayıp betan 350,4 dediğinde çok sevinmiştim ama malesef düşük yaptım artık bidahaki sefere inşallah, tüm anne adaylarına hayırlı olsun.

ya cinsiyet belirlemeyle ilgili yeni bir şey öğrendim bu forumda bi yerde okudum şimdi şöyle oluyo
kadınlar kendilerini 3 yılda erkekler 4 yılda yeniliyorlarmış
doğum tarihlerinizi bi yere yazın ve kendinize 3 er 3 er eşinize ise 4er 4er ekleme yapın
en son 2009 a kimnin tarihi denk geliyosa çocuk onun cinsiyetinden olurmuş örneğin
ben 87 liyim 87 90 93 96 99 2002 2005 2008
eşim 82 86 90 94 98 2002 2006 2010 gibi
o konuda herkes yazmış doğru çıkmış ve tanıdık herkesede denemişler
ben pek inanmam ama yapıyo yinede insan:)))
benım kuzum sağlıkla gelsinde başka bi şey istemem
http://testforall.narod.ru/t_o_pol.html sayfasının çevirisi
bakın otomatik site burda
eğer oboyke çıkarsa kız
monynk çıkarsa erkekmişşş

Son düzenleme:
Artık ben aranızda yokum kızlar 31.08 dr. arayıp betan 350,4 dediğinde çok sevinmiştim ama malesef düşük yaptım artık bidahaki sefere inşallah, tüm anne adaylarına hayırlı olsun.

ya canım çok üzüldüm allah hayırlısını nasip etsin
ne olur üzülme kendine çok iyi bakkka.s.

:KK43: canım çok üzüldüm...Bundan sonra sağıklı gebelik diliyorum sana...

Canım ya çok üzüldüm bende 2bebeğimi kaybettim acısı zordur bilirim ama zaman herşeyin ilacı allahım yeni meleğinle en kısa zamanda acını unutturur inşallah

Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun benimde 2. düşüğüm oldu bununla beraber ama olsun umutluyum herşeyin en iyisini Mevlam bilir.

ben gelene kadar herkes uyumuş..misafirim vardı bugün mahvoldum yorguınluktan..geçmişi kısmen okudum..relax canım çok sevindim yaa...yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..
kese görünmediği için üzülenler var aranızda...benimki de gözükmemişti..doktor dış gebelik olabilir dedi sizinki gibi...
ertesi gün kan tahlilimde 10.000in üzerinde çıktı..yine baktı doktor..1 gün önce görünmeyen kese göründü..stres yapmayın kızlar..R abbim hepinizin yüzünü güldürsün bu mübarek günler hürmetine..

ben gelene kadar herkes uyumuş..misafirim vardı bugün mahvoldum yorguınluktan..geçmişi kısmen okudum..relax canım çok sevindim yaa...yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..
kese görünmediği için üzülenler var aranızda...benimki de gözükmemişti..doktor dış gebelik olabilir dedi sizinki gibi...
ertesi gün kan tahlilimde 10.000in üzerinde çıktı..yine baktı doktor..1 gün önce görünmeyen kese göründü..stres yapmayın kızlar..R abbim hepinizin yüzünü güldürsün bu mübarek günler hürmetine..

Saol canım inşallah bizde yarın keseyi görürüz
Sen kaç haftalıkken görmüştün keseyi birde normal ultrasyondamı gördün yoksa vajinal ultrasyondamı görüldü kese

canım çok üzüldüm ben de 2 tane düşük yaptım seni çok iyi anlıyorum bebişin geleceği vakti biliyor hiç üzülme canım sende kavuşacaksın bebişine

Relax canım tebrik ediyorum , yalnız listeden gördün mü bilmiyorum ama ikimizinde son adet 11 ağustos :) huuulyacım senide çok tebrik ediyorum...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi...

dımples canım bende şimdi sana dair msj yazcaktım merak ettmiştim yosun diye valla endişelendim iyi olduğuna çok sevindimmmmmmm

pamuksel canım çok üzüldüm rabbim sabir versin en azından döllenme olabildiğini gördün canım tutmayan o kadar çok kişi varki merak etme en kısa zamanda tekrar olur inşallah...

pamuksel çok üzüldüm :KK43: ama rabbim hayırlısını nasip etsin sanada en kısa zamanda inşallah

X