- 12 Mart 2008
- 2.114
- 10
canımmm fisrt day benimde canım habire bişeyler çkiyor çekmesede yiyorum zatena ama sonum hüsran olacak valla. çok fena ishal oldum :bbo: eşim kesin turşudan oldu diyor..
kızlarr selammmm...
bugün evdeyim işe gitmedim dün başıma neler geldi anlatayım hemen....demiştim yaa psilokum turşu suyu deyince canım feci istedi, hemen bir alışveriş merkezine gittik ara ara bulamadık tabii.en sonunda aklımıza şalgam geldi...zaten mide bulantısından doğru düzgün bir şey yiyemiyorum...ben sanki su içer gibi kana kana şalgamı içtim...sonra arkadaşa geçtik iftara...ama o sofra nasıl midemi bulandırdı anlatamam...:bbo:öyle de güzel hazırlamış ayıp olmasın diye çorba içtim o da tavuk suluymuş..aman yarabbim zor attım kendimi tuvalete ve makus son, çıkardım...ve dün çok kötüydüm her koku her yemek görüntüsü bile mahfetti beni..eşim pilav yedikçe ben öğürüyorum ama kimseye çaktırmamaya çalışıyorum...bugün çok iyi değilim belki ama dünden daha iyiyimm...
siz siz olunn, aç karnına asitli içmeyin hem de aşerirken:sinifsinif:
bu arada dimples mutluyuz canım çok sevindim yaaaa, benim de Allahın izniyle yarın randevum inşallah ben de duyarım bebeğimin pıtpıtlarınıııı:kedi: