2010 Mayıs Anneleri

yarın mı dr. a gidiyorsun bende cumartesi inşallah hepimiz iyi haberler duyarız. akşam uyuyamadım bel ağrısından ben böyle şeyler oluyormu sizde bütün gece ayaklarımı diktim döndüm durdum :KK43:

aynısı bendede var olur böyle kasılmalar ilk aylarda:CüvCüv:

evet cnm çok hızlıydı değişik bir duygu. görünce anneyim ben gerçekten diyorsunopuyorumnanaktan
canım benim bir arkadaşım hamile 6 aylık oda ilk kalp atışlarını duyduklarında hemşire erkek demiş ve oğlu olacak eğer hızlı sekildeyse tıktıklar erkek demiş yok daha yavaş tek tek geliyorsa kız demiş. tabi ne kadar doğru bilmiyoruz ama onun doğru çıkmış

dimples gözün aydin kalp atisinida duymussun canim.
rabbim saglikli sihhatli versin insallah.cinsiyet ikinci planda.
bende kalp atislarinda deger var o düsükse erkek yüksek se kiz olarak duydum.

günaydın kızlar nasıl keyifler bugün akşamdan sabaha güzel haberlerle dolmuş burası dimples tebrik ederim 3 kim olacak bakalım keseyi görmek güzel ama kalp atışı çok daha güzeldir heralde içindeki varlığın sesini duymak çok heycan verici olsa gerek inş önümüzdeki hafta bende duyucam kızlar ya benim sırtım çok ağrıyor üsüttüm heralde orta derecedede öksürüyorum ama ilaçta alamıyorum elim kolum bağlandı. sıcak su torbası koydum dün sırtıma bebeğe zararı dokunurmu acaba bugün dr sorucam hem krem sorucam sırtım için bakalım ne diyecek.

dimples ama bu kremler ya kas gevşetici yada ağrı kesici o yüzden tereddüt ediyorum.sıcak içinde niçin endişe ediyorum derler ya ilk aylarda duş alırken çok sıcak suyla banyo etmeyin düşüge sebeb olur oyüzden yani off çok pimpirikli oldum ben ya:sinifsinif:

ooo herkesler burdaymış günaydın demek için geç kaldım galiba:)))

kızlar kanal d de canlı doğum vardı ben işyerindeyim ama int den bağlanamadım :KK43: izleyebilen varmı?

günaydın kızlaaaarrrrrrrrrrr :teytey:

tatlı mayıs anneleri nasılmış bakim amanda amannnnnnzemuszemus
ben bu gece masmavi okyanuslar gördüm rüyamda, dolayısıyla yeni güne mutlu uyandık bebişimle.. :emir_bebek:
dimples canım geçmişi okudum daa cidden sen daha bi anne oldun dünden beri..

arkadaşlar lütfen doktorunuza danışmadan kafanıza göre krem vs. kas gevşetici sürmeyin. hamilelikte fazla kozmetik kullanmak bile tehlikeli.. dikkatli olun anacım yaaaaaaa:eek:lmaz:

X