2010 Mayıs Anneleri

kızlar hamileliğin başındasınız içinizde bir can hergeçen gün büyüyor büyürkende bunu size hissettiriyor tarif edilemez yaşanır derlerya aynı öyle :)))
herkese hayırlı hamilelikler diliyorum ben kızımı 19 mayısta kucağıma aldım sizde sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

canım çok teşekkür ederim hayırlısıyla kucağımıza alırız inşalla....

ya kızlar benim neden canım hiçbişey istemiyo..
midemde bulanmıyo ben anormalmiyiym?

ay canım böyle olunca amile değilmiyim diye düşünüyorum korkoutorum ben ya:KK43:
bende sadece kasık ve sırt ağrılarım var dün hiç yoktu korktum senin gibi acaba değilmiyim die :) ama buğün ağrım var ve mutrluyum :) dr. gitmişmiydin sen canım ne kadarlık hamilesin

kızlar yarın 12.30da randevum var bakalım kesecik büyümüşmü bebişi görebilecek miyim,kızlar dua edin bana çok korkuyorum umarım yarın size sevinçli haberler veririm....

kızlar yarın 12.30da randevum var bakalım kesecik büyümüşmü bebişi görebilecek miyim,kızlar dua edin bana çok korkuyorum umarım yarın size sevinçli haberler veririm....
inşallah bebişini görürsün canımm bizede yarın mutlu haberlerini yazarsınnn.. dualarımız seninleee. hiç korkma bence bebişin sana görünmek için sabırsızlanıyordur.

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr geldim.keseciğimiz göründü :teytey: :teytey:

doktor abisi dedi ki : ' bak annesi işte burda ' .. canım doktorum benim ya beni çok mutlu etti.
5 haftalığa uygun bir gebelik dedi. herşey yolunda dedi. 10 gün sonra kalp atışlarını kesin duyarız dedi. progestanıda elinizdeki kutuyu bitirin sonra bırakın dedi.. onuda kullanmama gerek yokmuş :teytey:

canım çok sevindim haftayada kalp atışlarını görürsün inşallah

bende sadece kasık ve sırt ağrılarım var dün hiç yoktu korktum senin gibi acaba değilmiyim die :) ama buğün ağrım var ve mutrluyum :) dr. gitmişmiydin sen canım ne kadarlık hamilesin

enson 5 ağustosda adet oldum çok yeni yarın sabah doktora gitcem keseye bakcak.
ne kadarlık hamile olduğumu bilmiyorum 5. hftada heralde..

kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz güzel haberlerle inşallah.. kendinize iyi bakınnn bebişlerinize de tabii yerimseniben

canım hadi hayırlısı yarın benimde randevum var...
güzel haberler veririz inşallah..

Kızlar günde 1 soda yararlı diye biliyorum ben ...kalsiyum , sodyum , mağnezyum ve potasyumdan zengin sodalar var...Mesela 1 bardak sütte 240 mg kalsiyum var , 1 bardak sodada da 235 mg kalsiyum var...Bence süperr...

aaa evet canım bende okudum düzenli olarak maden suyu tüketmek doğal minarellerin alınması açısından çok öenmlşymiş ben çok sevdiğim için devamlı içiyorum

kızlar bugün başaıma kötü bi olay geldi akşam 5 e doğru eve geldiğimde lavaboya gittim ve hafif pembe renginde kanamam olduğunu gördüm hemen dr mu aradım hemen gel bekliyorum seni dedi
gittim kanama azda olsa çokta olsa düşük tehlikesidir dedi ve aslında cuma günü olan randevuma erken gitmiş oldum
hemen ultrasonla baktı ve KESEYı GÖRDÜ.bu benı çok mutlu etti.yanlız iki tane ilaç verdi ve 2 hafta boyunca dinlenmen ve uzanman lazım dedi.2 haftaya sonraya gün verdi gidip kesin olarak pıt pıtları duyacaz
ama tam olarak 5+3 ün dedi ve her şey normal tam 5 hflık gelişim var dedide içim rahat etttiiiiii
bizim yumurcak kendini iyice hissettirdi valla
ne olur benım için dualarınızı esirgemeyin

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr geldim.keseciğimiz göründü :teytey: :teytey:

doktor abisi dedi ki : ' bak annesi işte burda ' .. canım doktorum benim ya beni çok mutlu etti.
5 haftalığa uygun bir gebelik dedi. herşey yolunda dedi. 10 gün sonra kalp atışlarını kesin duyarız dedi. progestanıda elinizdeki kutuyu bitirin sonra bırakın dedi.. onuda kullanmama gerek yokmuş :teytey:

canımm tebrik ederim. :nazar: Kalp atışlarınıda duyarsın inşallah..

ya kızlar benim neden canım hiçbişey istemiyo..
midemde bulanmıyo ben anormalmiyiym?

valla ben habire bişiler yemek istiyorum ama büyük ihtimalle sigarayı bırakmaktan kaynaklanıyor. Bide dün bir yerde bulgur pilavı yazıyodu kalktım üşenmedim yaptım zemuszemus

canım hadi hayırlısı yarın benimde randevum var...
güzel haberler veririz inşallah..

İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz. opuyorumnanaktan

kızlar bugün başaıma kötü bi olay geldi akşam 5 e doğru eve geldiğimde lavaboya gittim ve hafif pembe renginde kanamam olduğunu gördüm hemen dr mu aradım hemen gel bekliyorum seni dedi
gittim kanama azda olsa çokta olsa düşük tehlikesidir dedi ve aslında cuma günü olan randevuma erken gitmiş oldum
hemen ultrasonla baktı ve KESEYİ GÖRDÜ.bu benı çok mutlu etti.yanlız iki tane ilaç verdi ve 2 hafta boyunca dinlenmen ve uzanman lazım dedi.2 haftaya sonraya gün verdi gidip kesin olarak pıt pıtları duyacaz
ama tam olarak 5+3 ün dedi ve her şey normal tam 5 hflık gelişim var dedide içim rahat etttiiiiii

Canım sakın ümitsizliğe kapılma. Benimde geçen hafta çok hafif pembe akıntım oldu. Dr progestron hapı verdi sonra geldim internette araştırdım çokta korkulacak bişi yok.Hatta ilacı içmiyorum kanama falanda olmadı birdaha. Şunu unutma vücuttaki hormonların salgılanma emrini veren beyin. Onun için hep olumlu düşün dışardan hormon almaya gerek kalmayacak vücudun en mükkemmel şekilde koruyacaktır bebeğini. Ve tabi dualarla...

hemen ultrasonla baktı ve KESEYİ GÖRDÜ.bu benı çok mutlu etti.yanlız iki tane ilaç verdi ve 2 hafta boyunca dinlenmen ve uzanman lazım dedi.2 haftaya sonraya gün verdi gidip kesin olarak pıt pıtları duyacaz
Canım benim , inşaallah her şey yolunda gider ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın...Çevremde var benim , kanaması olmasına rağmen sağlıkla bebişlerini kucaklarına aldılar...Hem senini kanama değil bence , hafif pembe rengindeymiş...Olumlu düşünelim ve olumlu olsun her şey...

melek76 cnm ben kesemi tam olarak 29 ağustosta gördüm:nazar:

Sağol tatlım , ben şu anda 4+1 im yakında görürüz inşaallah keseyi...

ay benimde canım benim deeeeeeeeeee
valla 9 da olur inşallah kızlar ben ekmeği hayatımdan çıkardım diyebilirim, sadece kahvaltılarda o da tam buğday ekmeği, bir de tatlı hiç yemiyorum, meyvelerden şeker alıyorum, canım accayip tatlı istio ama frenliyorum valla, çünkü bunun 9 ay sonrası da var..
:eek:lmaz:
Evet bencede 9 da olur :) Boş kalorili şeyler almamalıyız bence.Bisküvi , tatlı , hamur işleri , çikolata gibi...Bu kısmı başarabilirsek bence ortalama 9-12 arasında kilo alımı olur bence...Ben kilo almamayı daha çok bebişimin sağlığı için istiyorum...Çünkü çok kilo alımı yada ani kilo alımlarıda hamilelikte tehlikeli...

Arkadaşlar valla doya doya bi sohbet edemedim sizlerle...Şu an misafirim var , çıkıyorum ...Hepinizi ve bebişlerinizi kocamannn öpüyorummm...

çok geçmiş olsun tatlım. doktorlar şakır şakır kanaması olup da sağlıklı doğum yapan pek çok hamile olduğunu söylüyorlar. sen doktorunun dediğini yap ve tuvalet ihtiyacı dışında ayağa kalkma. acil şifalar dilerim..

X