2010 Mayıs Anneleri

Arkadaşlar valla doya doya bi sohbet edemedim sizlerle...Şu an misafirim var , çıkıyorum ...Hepinizi ve bebişlerinizi kocamannn öpüyorummm...

gene gel tatlım, doğru dion valla bi şöle tam anlamıyla sohbet edemedik. neyse 8 ay uzuunnn bi süre, daha paylaşacak çoookkkk şeyimiz olacak.:sm_cool:

teşekkür ederim kızlar
aslında dr çok iyi korkutmadı benı her şey normal falan dedi
sakın üzülme geçer dedi
aslında keseyide görünce çok sevindikkk
mutluluk ve korku aynı anda oldu anlayacağınız

dımples listede benıde değiştirebilirsin KESE GÖRÜNDÜ diye
diğer bilgilerimi yine veriyim onlarıda yaz olur mu kilo 68 yaş 23
şimdiden çok tşk canım

onun kalp atışlarını gördüm o minicik bedeninde küçük bir kalp hızlı hızlı atıyor. artık hayatımda hiçbir şey eskisi gibi olmicak. daha bir anneyim şimdi. çok duygulandık eşimle anlatılmaz yaşanır kızlar hepiniz yaşıcaksınız inşallah.

ay canım benim harika yaaaaaaaaa!!! alkisalkisalkis:hooray:süpeeerrrrrrrrrr!!! :lepi:ilk ben tebrik edeyim o zaman, allah doğduğu ve mis kokusunu içine çekeceğin günleri de göstersin inşallahh..
darısı başımıza artık..
tam olarak kaç haftalıkken duydun canım?

onun kalp atışlarını gördüm o minicik bedeninde küçük bir kalp hızlı hızlı atıyor. artık hayatımda hiçbir şey eskisi gibi olmicak. daha bir anneyim şimdi. çok duygulandık eşimle anlatılmaz yaşanır kızlar hepiniz yaşıcaksınız inşallah.

Canım yaaa, böyle siz anlattıkca ben duygulanıyorum, cumartesi günü kendi bebeğimin küçücük kalbinin atışını görünce kimbilir ne olacak. Ay çok sabırsızlanıyorum...

Allah nazarlardan saklasın güzelim :nazar: . Dana nice ilklerini yaşamak nasip olsun. Darısıda bizlerin başına kaydirigubbakcemile

Canım yaaa, böyle siz anlattıkca ben duygulanıyorum, cumartesi günü kendi bebeğimin küçücük kalbinin atışını görünce kimbilir ne olacak. Ay çok sabırsızlanıyorum...

Allah nazarlardan saklasın güzelim :nazar: . Dana nice ilklerini yaşamak nasip olsun. Darısıda bizlerin başına kaydirigubbakcemile

dımples tebrik ederim
allah kucağına aldığındada o duygularını bizimle paylaşmayı nasip etsin
çok heyecanlıııııılülülülülülü

dimples canım çok sevindim bebişin kendini göstermiş ne güzel maşallah diyelim de nazar değmesin,,,darısı başımıza artık

kızlar 1 saat önce kasığımın sağ kısmı ağrıdı 5 saniye falan sürdü çok korktum önemli birşey değildir dimi?

kızlar 1 saat önce kasığımın sağ kısmı ağrıdı 5 saniye falan sürdü çok korktum önemli birşey değildir dimi?

Merak etme canım hamilelik boyunca bu tarz ağrılar normal sayılıyormuş. Ama kanama olursa o zaman dr'unla görüş hemen. Benim yumurtlama günümden beri kasıklarım ara ara ağrıyo. Hatta bazen regl sancısı gibi ağrıda oluyo ama bunlar bebek büyürken rahmin gerilmesinden dolayı olurmuş.

Merak etme canım hamilelik boyunca bu tarz ağrılar normal sayılıyormuş. Ama kanama olursa o zaman dr'unla görüş hemen. Benim yumurtlama günümden beri kasıklarım ara ara ağrıyo. Hatta bazen regl sancısı gibi ağrıda oluyo ama bunlar bebek büyürken rahmin gerilmesinden dolayı olurmuş.

sağol canım biraz içimi rahatlattın beni doktorum korkutuyor zaten ağrın olursa mutlaka gel deyip duruyor ben de ister istemez endişeleniyorum ama neyseki yarın randevum var umarım kesecik büyümüştür bebişi görürüm inşallah

sağol canım biraz içimi rahatlattın beni doktorum korkutuyor zaten ağrın olursa mutlaka gel deyip duruyor ben de ister istemez endişeleniyorum ama neyseki yarın randevum var umarım kesecik büyümüştür bebişi görürüm inşallah

canım doktorun neye istinaden söyledi bilmiyorum ama bana böyle demiş olsa doktorun kapısında yatmam lazım akannehir

kızlar bugün başaıma kötü bi olay geldi akşam 5 e doğru eve geldiğimde lavaboya gittim ve hafif pembe renginde kanamam olduğunu gördüm hemen dr mu aradım hemen gel bekliyorum seni dedi
gittim kanama azda olsa çokta olsa düşük tehlikesidir dedi ve aslında cuma günü olan randevuma erken gitmiş oldum
hemen ultrasonla baktı ve KESEYİ GÖRDÜ.bu benı çok mutlu etti.yanlız iki tane ilaç verdi ve 2 hafta boyunca dinlenmen ve uzanman lazım dedi.2 haftaya sonraya gün verdi gidip kesin olarak pıt pıtları duyacaz
ama tam olarak 5+3 ün dedi ve her şey normal tam 5 hflık gelişim var dedide içim rahat etttiiiiii
bizim yumurcak kendini iyice hissettirdi valla
ne olur benım için dualarınızı esirgemeyin

canım dikkat et zaten riskli birşey olsa doktorun söylerdi bebişin seninle ve sana sıkı sıkı tutunuyorŞeniz

X