- 23 Ocak 2009
- 2.316
- 62
teyzesi çok teşekkür ederiz.. altın kesesi o altın
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teyzesi çok teşekkür ederiz.. altın kesesi o altın
çokk hoşsun canım yaaaa.....:kedi:kıslar bişi itiraf etmek istiyorum:
benim pc nin hemen yanında küçük bi elma çekirdeği var. 5 haftalık bi bebeğin de bu ölçüde olduğu söyleniyor yaa, arada ona bakıp bakıp; ''bebeğim sen şimdi bu kadarcık mısın?'' diye soruyorum:kedi:
çokk hoşsun canım yaaaa.....:kedi:
ben de bazen kızkardeşime diyorum teyzeesiii elma çekirdeği kadarız biz kocamanız biliyon mu diyeeeeekaydirigubbakcemile3
psilokum canım çok sevindim darısı kalp atışlarını duymana inşallah...
bu rada benim canım da hiç tatlı çekmiyor, aksine yemekhaneden limon aldım tuzlayıp tuzlayıp onu yiyiorum kendimi daha ferah hissediyorum sankia.s
tıffcığım çok sabırlısın maşallah yaaa.ben olsam şimdiye kadar kaç kere gitmiştim doktora.kovcak değil ya.. iyi sabrediyorsun..
benimde canım pek tatlı çekmiyoo.daha çok tuzlu besleniyorum.daha doğrsu beslenmek zorunda kalıyorum.ama habire yeee yyeeee bıktım valla.kendimden tiksiniyorum.turşuyu hallettim.şimdi ceviz yiyorum.ne mide ama ıyyy.... benim bu bebiş kız olacak ve halasına benzicek gibime geliyo :roflol: :roflol:
gözün aydın canımm..
bende cumartesi gidip görücem görebilirsem tabee benim canım bişiler çekmiyor ama sürekli ne yesem die düşünüyorum bide sırt kısmımda acayip bir ağrı başlıyor bu saatlerde akşamlarıda devam ediyor. normalmidir acaba?teşekkür ederim canım..darısı başına. sen daha doktora gitmemiştin değil mi?
kızlar canınız bişeyler çekmeye başladı mı? ben çabuk acıkıyorum. ama öyle durduk yere aklıma bir yiyecek gelmiyor.
bende cumartesi gidip görücem görebilirsem tabee benim canım bişiler çekmiyor ama sürekli ne yesem die düşünüyorum bide sırt kısmımda acayip bir ağrı başlıyor bu saatlerde akşamlarıda devam ediyor. normalmidir acaba?
bende cumartesi gidip görücem görebilirsem tabee benim canım bişiler çekmiyor ama sürekli ne yesem die düşünüyorum bide sırt kısmımda acayip bir ağrı başlıyor bu saatlerde akşamlarıda devam ediyor. normalmidir acaba?
çantamı buğün yastık yerine kullandım zaten ama kısa zamanda almam gerek pc başında sürekli oturmaktanda olabilir canım. benimde hiç olmazdı bel ağrılarım bunlar güzel sıkıntılar allah herkeze nasip etsin inş. bir görsem bende rahatlıycam amaeğer benim gibi iş yerinde ve sürekli bilgisayar başındaysan, sandalyene bel destekleyici bi küçük yastık al koy. belin boşlukta kalıyosa ağrı sırta vurabiliyor. ben yastıkla rahat ettim.