2010 Mayıs Anneleri

bende progestandan çok kötü oluyorum, ama inşallah iyileştirsinde herşeye razıyım ama işyerinde zor oluyo bu sersemlik, senin nasıl gidiyor canım? ne durumdasın, geçtimi kanaman, benim kesildi ama rahim içersinde dün gördük kanama vardı, gelirse korkma dedi doktorum.

teşekkürler canım inşalllah iileşirizde..ben bu hafta raporluydum evde hep yattım...iyileştim sanıyorum umarım..benim rahimde kanama görünmedi ama...biraz yorulunca lekeler geliyor...bir hafta sonra dr. agidicez inşallah iyileşiriz ...

günaydın kızlarrr...
eşim sabah gitti..1 hafta olmuycakk..memleketten yeğenim geldi, polis sınavına giricek o yüzden erkenciyim ben de...

Tomurcuk canım bizim gelişimimiz senle aynı doktora en son ne zaman gittin canım...

canım ben en son 16 eylilde gitmiştim kalp atışlarını duyduk yei kontrolum haftaya perşebe ta 10 haftalık old. gun.bakalım nasıl bizi afacan ben bu aralar çok kalp durması duydum bebeğimin kalbi durcak diye çok korkuyorum allah korusun yavrularımızı.:Saruboceq:

merhaba herkeze bende hamişim ilk bebeğim hiç bilğim yok yavaş yavaş öğreniyorum benim bu gün 7 haftam oldu birşey merak ediyorum yemek yiyemiyorum yağlı tatlı midem bulanıyor yoğurtlu yada peynir karpuz gibi vs yiyebiliyorum aranızda benim gibi olan varmı :uhm:

kızlar ben 6 ncı haftamda hastaneye yatmıştım biliyorsunuz iştahsızlık ve bulantılar sonucu kas erimesinden...

kendi doktorumun dışında beslenme uzmanı da tedavime yardım etmişti.o zaman bana suyu yemek aralarında değil, karnım tokken yudum yudum azar azar içmemi önermişti...bilginiz olsun...ben ta o zamandan beri lıkır lıkır su içemiyorum, hoş içsem de hemen çıkarıyorum sulu şeyleri

kıslar ağlıyorum yaaa mafoldumben yemek filn yapmkistemiyorum boğazıma diziliyo herşey...

kızlar merhabalar....bügun dr gittim ve hamile olduğumu kesinleştirdim...hesaplamalar göre 6 haziran dğum gözüküyor ama biliyosunuz bebeklerin ne zaman geleceği belli değil yani mayıs sonuda olabilir...2010 haziran nnesi olarak gözüksemde mayıs annesi olma ihtimalimde olduğu için sayfanızdayım bundan sonra......hem haziran hemd mayıs sayfasında olucam...
hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah........allahım hepimizi korusun....

kızlar mesaj yazıp sayfanıza gelmek istedim ama sohbetiniz koyulaşmış görmediniz....neyse kabul görmedim haziran sayfasında olayım...size hayırlı doğumlar....

kızlar mesaj yazıp sayfanıza gelmek istedim ama sohbetiniz koyulaşmış görmediniz....neyse kabul görmedim haziran sayfasında olayım...size hayırlı doğumlar....
tatlım oluyo öyle bende bugün kaç kere yazdım cevap veren olmadı bende alındım çıktım oyüzden hamilelikten sanıyorum duygusallaşıyo insan özeline de yazdım senin

kıslar ağlıyorum yaaa mafoldumben yemek filn yapmkistemiyorum boğazıma diziliyo herşey...

en zor günler bu günler yatmakla zaman geçmiyor kalkıp birşey yapmaya insanın hali olmuyor ne yapalım öyle böyle zaman geçecek neyse ki yaz değil yazın herkes tatilde gezerken bunları yaşamak daha zor bebişlerimiz için biraz çile çekicez artık ne yapalım...

tatlım oluyo öyle bende bugün kaç kere yazdım cevap veren olmadı bende alındım çıktım oyüzden hamilelikten sanıyorum duygusallaşıyo insan özeline de yazdım senin

kızlar yapmayın, görülmemiştir, arada kaynamıştır mesajlar, yoksa her yeni gelenle çabucak muhabbet kuruluyor burda, bazen benimde mesajımı görmüyo kimse, yada başka arkadaşlarada oluyo bazen, o zamanda küstüm diyip, :mymeka: :dilcikar: :çok üzgünüm: bu tarz smileylerle kendimizi hatırlatıyoruz opuyorumnanaktan
hamilelikte çok hassas oluyor insan :CüvCüv:

neden kimse yok herkes kocişiyle ve karnındaki nohutuyla geziyor tabiii delikafadulden biz de ne yapalım bebişim annem ve babamla evdeyiz kociş işte o olmayınca ev de bir boşluk oluyor

selam kzılar benim 6.hafata iki gündür kahverengi koyo leke bazende kan geliyor sizdede oldumu cuma dra giitk bebeğimin kalbi atıyyo iyi durumda dedi ama çok korkuyorum.. 4 ay önce düşüğüm vaoldu çünkü bana yardım edein sizde de oldumu

selam kzılar benim 6.hafata iki gündür kahverengi koyo leke bazende kan geliyor sizdede oldumu cuma dra giitk bebeğimin kalbi atıyyo iyi durumda dedi ama çok korkuyorum.. 4 ay önce düşüğüm vaoldu çünkü bana yardım edein sizde de oldumu

Öncelikle hepinize gunaydın..
Rukaycım tam istirahat edersek Rabim korur bebişlerimizi ama bolca dinlenmen şart..Calışıosan rapor-izin almanı öneririm..Sen kalbini ferah tut her zaman..

X