2010 Mayıs Anneleri

selam kzılar benim 6.hafata iki gündür kahverengi koyo leke bazende kan geliyor sizdede oldumu cuma dra giitk bebeğimin kalbi atıyyo iyi durumda dedi ama çok korkuyorum.. 4 ay önce düşüğüm vaoldu çünkü bana yardım edein sizde de oldumu

canım bende de oldu 2 defa kahverengi lekelenme doktorum bana progestan verdi ama vajinal kullanmamı önerdi ağızdan alınca bir faydası olmaz dedi şimdi 10. haftamdayım hala daha kullanıyorum progestanı çok şükür kanamam o zaman 2 günde geçmişti durgun kan geliyordur endişelenme yalnız kanaman kırmızı olup artarsa hemen doktoruna git şimdi de doktoruna danış canım ama endişelenecek bir durum yoktur çünkü kanama genelde hamilelerde olan bir durum

günaydın kızlar..bende dün doktordaydım bebişin kalp atışlarını dinledik.
boyuda 1.39 cm olmuş..herşey çok iyi dedi..
geç döllenme olmuş beklenen doğum tarihi 12 mayıstı ama şimdi 17 mayıs gösterdi doktor yine değişebilir normal dedi..
sizin bebişlerde iyidir inşallah ben yerim o fasülyeleri...
opuyorumnanaktan

selam kızlar kac gundur gıremıyodum.hep bısey cıktı.benım bulantılarım basladı ya bı kac gundur hıc ıyı deılım.hıcbısey yemek ıstemıyorum.ınsallah bıana once hepımız bulantı donemını atlatır ve hamıleleıgın tadını cıkarmaya baslarız.
bu arada dun dr a gıttım bebegımın kalp atıslarını hem gordum hem duydum.ınanılmaz bı duyguymus.dr hersey guzel gıdıyo dedı.boyu 1cm olmus:)esımle bırlıkte gorduk.cok heyecanlandık tabı.allah hepımıze saglıklı bebekler ve dogumlar nasıp etsın ve olmayan ısteyen herkese versın ınsallah

selam kzılar benim 6.hafata iki gündür kahverengi koyo leke bazende kan geliyor sizdede oldumu cuma dra giitk bebeğimin kalbi atıyyo iyi durumda dedi ama çok korkuyorum.. 4 ay önce düşüğüm vaoldu çünkü bana yardım edein sizde de oldumu
bana da olmuştu progestan kullandım rapor aldım sürekliyattım kendine dikkat et inşallah bişeycik olmaz
selam kızlar kac gundur gıremıyodum.hep bısey cıktı.benım bulantılarım basladı ya bı kac gundur hıc ıyı deılım.hıcbısey yemek ıstemıyorum.ınsallah bıana once hepımız bulantı donemını atlatır ve hamıleleıgın tadını cıkarmaya baslarız.
bu arada dun dr a gıttım bebegımın kalp atıslarını hem gordum hem duydum.ınanılmaz bı duyguymus.dr hersey guzel gıdıyo dedı.boyu 1cm olmus:)esımle bırlıkte gorduk.cok heyecanlandık tabı.allah hepımıze saglıklı bebekler ve dogumlar nasıp etsın ve olmayan ısteyen herkese versın ınsallah

amin inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerde gelir

slm kızlar nasılsınız...dün cevap yazan olmamıştı ama sağolsun tuba arkadaşım mesaj yazmış teşekkürler...

sağlıkla vaktiyle bebeklerinize kavuşursunuz inşallah...

bende progestan kullanıyorum ama önlem amaçlı daha önce bebek kayıplarım var diye...hergün 2 dolmuş değiştirere okula gidiyorum ve okula birbuçuk saatte ulaşıyorum...yolculuk yapma dedi...ne yapacağımı bilemiyorum..gerekirse işi bırak dedi..sinir oldum..istirahat da vermiyordu ama ben istedim şimdilik 7 gün verdi...sizce ne yapmalıyım???heyet rapaoru falan mı bulsam acaba???

günaydın kızlar..bende dün doktordaydım bebişin kalp atışlarını dinledik.
boyuda 1.39 cm olmuş..herşey çok iyi dedi..
geç döllenme olmuş beklenen doğum tarihi 12 mayıstı ama şimdi 17 mayıs gösterdi doktor yine değişebilir normal dedi..
sizin bebişlerde iyidir inşallah ben yerim o fasülyeleri...
opuyorumnanaktan

ya onlar artık fasülye diilllll kiraz kladar olmuşlar büyümüşler :lepi:
yakında top kadarda olurlar sığmazlar karnımızaaa

slm kızlar nasılsınız...dün cevap yazan olmamıştı ama sağolsun tuba arkadaşım mesaj yazmış teşekkürler...

bende progestan kullanıyorum ama önlem amaçlı daha önce bebek kayıplarım var diye...hergün 2 dolmuş değiştirere okula gidiyorum ve okula birbuçuk saatte ulaşıyorum...yolculuk yapma dedi...ne yapacağımı bilemiyorum..gerekirse işi bırak dedi..sinir oldum..istirahat da vermiyordu ama ben istedim şimdilik 7 gün verdi...sizce ne yapmalıyım???heyet rapaoru falan mı bulsam acaba???

heyet raporu alman iyi olur hele iki araba deiştiriyosan şart valla
geçmiş olsun canımcığım

bende progestan kullanıyorum ama önlem amaçlı daha önce bebek kayıplarım var diye...hergün 2 dolmuş değiştirere okula gidiyorum ve okula birbuçuk saatte ulaşıyorum...yolculuk yapma dedi...ne yapacağımı bilemiyorum..gerekirse işi bırak dedi..sinir oldum..istirahat da vermiyordu ama ben istedim şimdilik 7 gün verdi...sizce ne yapmalıyım???heyet rapaoru falan mı bulsam acaba???[/QUOT

okulun çok uzak demekki. ilk 3 ay çok önemli. koparabildiğin kadar izin al. gerekirse ücretsiz izine ayrıl 3ay. tabi maddi durumunuzu bilemem. ama bebeğin ve senin sağlığını yolculuk tehtid ediyosa önlem alman şart. izmirin neresinde oturuyorsun?

saolun kızlar...
çeşmede oturuyorum...1 haftadır bu okulda çalışıyorum..milli eğitim müdürüne görevlendirmem yapılırken böyle bişey olabileceğini söledik ama inat eder gibi beni attı bu okula...okul,müdür iyi 13 öğrencim var ama yol mahvediyor...bide beninormalde bile araba tutar şimdi düşünün ne olucam....

saolun kızlar...
çeşmede oturuyorum...1 haftadır bu okulda çalışıyorum..milli eğitim müdürüne görevlendirmem yapılırken böyle bişey olabileceğini söledik ama inat eder gibi beni attı bu okula...okul,müdür iyi 13 öğrencim var ama yol mahvediyor...bide beninormalde bile araba tutar şimdi düşünün ne olucam....

canım okulöncesi öğretmeni misin

saolun kızlar...

okulun nerde. bide okulun adı ne (özelden atabilirsin)

yok canım 3.sınıf
okul deniz manzaralı azöğrencili ama ulaşım:S okulun tamamı 150-190 falan zaten...:))

kızlar ben kaçtım
çok açıktım
bir şey yememz lazım dimiii

X