2010 Mayıs Anneleri

vala midem ağrıyo keyfim yok pek benim. bi de şu müdüre söylesem iyi olcak halile olduğumu ama utanıyom yaaaaaa:mymeka:

ne bilim nasıl sölicem çekiniyorum yarım saat kaldı bugün sölemiim bari haftaya sölimdelikafadulden

Bence müdürünün seni görecegi yerde iki miden bulansın, bi de lavobaya koş gerek kalmaz bile sölemene :lepi:

herkese selamlar .....ancak gelebildim..yazılanları okuyana kadar...

ya kızlar b gündür sabah kalkıyom bulantı yok aradan 30 dk sonra midem çoşuyor ayyyyyyyy iştahım yok 7 haftaya girdim bu gün hayırlısıyla rabbim hepimizi tamanına erdirsin inşallah.

ya kızlar b gündür sabah kalkıyom bulantı yok aradan 30 dk sonra midem çoşuyor ayyyyyyyy iştahım yok 7 haftaya girdim bu gün hayırlısıyla rabbim hepimizi tamanına erdirsin inşallah.

Bende de akşamlaı başlıo bulantı cnm.. Duana da kocaman bi aminnnnnnn.. :Saruboceq:

bana da yorgunluk çöktü bi halsizleştim...progestandan sanırım....

vala midem ağrıyo keyfim yok pek benim. bi de şu müdüre söylesem iyi olcak halile olduğumu ama utanıyom yaaaaaa:mymeka:

bende ilk söyleyeceğim zaman çok utanmıştım ama şimdi kontrollere giderken iyi oluyo açıklama yapmak zorunda kalmıyosun bilmesi senin için daha iyi olur

bana da yorgunluk çöktü bi halsizleştim...progestandan sanırım....

bende progestandan çok kötü oluyorum, ama inşallah iyileştirsinde herşeye razıyım ama işyerinde zor oluyo bu sersemlik, senin nasıl gidiyor canım? ne durumdasın, geçtimi kanaman, benim kesildi ama rahim içersinde dün gördük kanama vardı, gelirse korkma dedi doktorum.

arkadaşlar beni de listeye eklermisinizzz
sat 17 ağustos..24 mayıs gözüküyor..kese arife günü göründü...allah ıma şükürler olsun

hayırlı olsun bebeğin allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…