su içince midesi bulanan varmı. galiba midedeki yiyecekler yer değiştiriyor
bende progestandan çok kötü oluyorum, ama inşallah iyileştirsinde herşeye razıyım ama işyerinde zor oluyo bu sersemlik, senin nasıl gidiyor canım? ne durumdasın, geçtimi kanaman, benim kesildi ama rahim içersinde dün gördük kanama vardı, gelirse korkma dedi doktorum.
günaydın kızlarrr...
eşim sabah gitti..1 hafta olmuycakk..memleketten yeğenim geldi, polis sınavına giricek o yüzden erkenciyim ben de...
Tomurcuk canım bizim gelişimimiz senle aynı doktora en son ne zaman gittin canım...
hayırlı olsun bebeğin allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :CüvCüv:
kızlar merhabalar....bügun dr gittim ve hamile olduğumu kesinleştirdim...hesaplamalar göre 6 haziran dğum gözüküyor ama biliyosunuz bebeklerin ne zaman geleceği belli değil yani mayıs sonuda olabilir...2010 haziran nnesi olarak gözüksemde mayıs annesi olma ihtimalimde olduğu için sayfanızdayım bundan sonra......hem haziran hemd mayıs sayfasında olucam...
hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah........allahım hepimizi korusun....
tatlım oluyo öyle bende bugün kaç kere yazdım cevap veren olmadı bende alındım çıktım oyüzden hamilelikten sanıyorum duygusallaşıyo insan özeline de yazdım seninkızlar mesaj yazıp sayfanıza gelmek istedim ama sohbetiniz koyulaşmış görmediniz....neyse kabul görmedim haziran sayfasında olayım...size hayırlı doğumlar....
kıslar ağlıyorum yaaa mafoldumben yemek filn yapmkistemiyorum boğazıma diziliyo herşey...
kızlar mesaj yazıp sayfanıza gelmek istedim ama sohbetiniz koyulaşmış görmediniz....neyse kabul görmedim haziran sayfasında olayım...size hayırlı doğumlar....
tatlım oluyo öyle bende bugün kaç kere yazdım cevap veren olmadı bende alındım çıktım oyüzden hamilelikten sanıyorum duygusallaşıyo insan özeline de yazdım senin
kıslar ağlıyorum yaaa mafoldumben yemek filn yapmkistemiyorum boğazıma diziliyo herşey...
selam kzılar benim 6.hafata iki gündür kahverengi koyo leke bazende kan geliyor sizdede oldumu cuma dra giitk bebeğimin kalbi atıyyo iyi durumda dedi ama çok korkuyorum.. 4 ay önce düşüğüm vaoldu çünkü bana yardım edein sizde de oldumu
canım ben burdayım...
nasılsın?