Allah Allah ilginç bi durum ay belkide üçüzdüler ama onlar yaşamayadı....:çok üzgünüm:
Allah kalanını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...bende bugun dr gidicem inş. benimkide sağlıklıdır.:Saruboceq:
kızlar şurdaki doğum fotolarına baksanıza..acayip duygulandım, ağlıyorum valla
Doğum Fotoğrafçısı - ÇİSEREN'İN BEBEKLERİ
amin canım, inşallah sende iyi haberler verirsin, maşallah seninki baya bi büyümüştür.
ne güzel kebap valla
bende dr söylesemde bana yalandan düşük tehliken var desede bende yatsam kocam işi yapsa işe de gelmesem ne güzel olurdu ya banane ya herkes yatıyo ben c.tesi bile işe geliyorum haksızlık budelikafadulden
kız bizde işe geliyoz yarım gün nolcakki? boşver evdede yat yat sıkılırsın, C.tesileride benim evde temizlik için kadın oluyo zaten, hiç almayım yani. ben dün doktoruma sordum istirahat etmeme falan gerek varmı diye hiç gerek yok dedi. İşimde masa başı zaten, çok yormuyorum kendimi.
kız bizde işe geliyoz yarım gün nolcakki? boşver evdede yat yat sıkılırsın, C.tesileride benim evde temizlik için kadın oluyo zaten, hiç almayım yani. ben dün doktoruma sordum istirahat etmeme falan gerek varmı diye hiç gerek yok dedi. İşimde masa başı zaten, çok yormuyorum kendimi.
kızlar bugün patrona sölemeyi düşünüyorum hamiş olayını ve ayrılacağımı. 2-3 ay sonra çıkıcam dicem. birden çıkıp yüzüstü bırakmıyım diye sölim diyorum ama nasıl sölicem utanıyorum ya:kedi:
canım gerçekten çıkıcanmı ya aslında bişey diyimmi 2-3 ay sonra yani hamileliğimiz 5-6 ayda enerji gelirmiş bide 3.aydan sonra bu halsizlik geçicek ya iyi düşün
aslında bende çıkmak istiyorum ama ne bilim bi tarfatn da diyorum 7-8 ayına kadar çalışayım..
gerçi bi arkadaşımla konuştum 1 yaşında kızı var şimdide ikinciye hamile 6 haftalık bana dediki aptalmısın zaten çocuk olunca uyuyamicaksın en güzel zamanlarını uykusuz geçireceksin falan deyince bayağı bi gaza geldim açıkcası bende kararsızım
kızlar yeme gidiyorum çok acıktım dacokacimcoook
kadın tek başına mı oluyor biri duruyo mu başında canımCADIARZU
GÜNAYDIN KIZLAR. şulecim ben hem cmt. hem pzr. çalışıyom
evet tek başına duruyor, evlendiğimden beri bana bu kadın geliyor, 1 buçuk yıl oldu işte, güvenilir yani, çalıştığım için mecbur güvenmek zorundayım, allaha şükür bu zamana kadar bişeyini görmedim.