2010 Mayıs Anneleri

pregnology.com a girince

orda DUE DATE yazar onu tıkla. Last menstrual period yazan yere son adet tarihini yaz.calculate e tıkla.

sonra sağda
Want your ticker on your own profile?
Get the code
Or enter another date:

diye yazı görceksin. get the code u tıkla.

sonra BB code yazan kutucuğun içindeki http ile başlayan png ile biten yeri sadece kopyalıyorsun. imzana yapıştırıyosunn. inş anlatabilmişimdiropuyorumnanaktan

tatlım süpersin vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ne güzel anlatmışsın ama bi sorum daha var 1. kutucuğun içindeki http ile başlayan yerimi alıyorum yoksa 2. kutucukmu
he bide hani yazı rengi arka fon rengi felan nasıl oluyodu?ve nasıl başlık yapıyoruz hani meleğimiz gibi?

canım sen nerelerdesin
göremiyom uzun zamandır senı[/QUOTE]

valla canım ben hergün girmeye calışıyorum ama kısa kısa işte olunca pek olmuyor iki gün önce ishal oldum söylemesi ayıp kıvrandım resmen ağrıdan şimdi iyiyim çok şükür bu sabahta iste asansörde kaldım ya nerde bela ben ordayım resmen ama baya korktum.dun tahlil sonuçlarımı aldım haftaya perşembe sonuç ve kontrol için gitcem bakalım ne diyecek dr. çok merak ediyorum içimdeki afacanı nasıl oldu diye .sen nasılsın nasıl gidiyor mide bulantıları ne durumda

tatlım süpersin vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ne güzel anlatmışsın ama bi sorum daha var 1. kutucuğun içindeki http ile başlayan yerimi alıyorum yoksa 2. kutucukmu
he bide hani yazı rengi arka fon rengi felan nasıl oluyodu?ve nasıl başlık yapıyoruz hani meleğimiz gibi?

1.kutucuk daha geniş oluyo 2.kutuk daha dar oluyo resimlerdeki gibi. tercih senin canım.

yazı rengi de
Change the ticker
yazan yerde renkleri görcen.
Heading: yazan yere bebegim falan yazıcan.
Background yazan yer arka plan rengin.
Text color yazan yer de yazı rengin.

see it yazan yeri tıklıcan.
sonra adresi kopyalıcan imza yerine.

rica ederim canım:1hug:

valla nidacım anlatma kabiliyetin süper.....
yaptım ya benden de biri rica etti sen yoktun bende baktım linkine bayağı ilerledim kendi kedime ama ticker yerini bi türlü bulamadım...çok sağol canım yardımın için sonunda yaptım sayende bende birine yardım etmiş oldum:içelim:

ya ben kelebeğe bişey yazmamış gibi oldum sanki ama sonradan gördüm yazdım da bu seferde o görmedi galiba acaba çıktımı ayıp oldu kıza ya üzüldüm şimdi....:çok üzgünüm:

teyzeleri benim bebeğim büyüdü nilayın dediği gibi hepinizinkini dövücek :dance:
bu arada dün akşam ben oturdum ben nasıl anne olucam ya büyüyünce su biterse ne yapıcak diye düşündüm düşündüm ağladım senağlama
neyse bugun benimde dr kontrolüm var inş. herşeyi normaldir.

günaydın kızlarrr...
eşim sabah gitti..1 hafta olmuycakk..memleketten yeğenim geldi, polis sınavına giricek o yüzden erkenciyim ben de...

Tomurcuk canım bizim gelişimimiz senle aynı doktora en son ne zaman gittin canım...

Şule senin bulantın var mı canım...

yeğenin bari kızmı erkekmi?yani sana yardımcı olucak cintenmi?
ya benim bi günüm bi günümü tutumuyo sabah aç karnına rutin çıkartmamı yaptım iyiydim şimdi tekrar bulanmaya başladı...bişeyler yemem lazım ama daha 2 saat önce kahvaltı yaptım bide bugun dr a gidicem böyle şiş şiş gitmek istemiyorum zaten yeterince şiştim kesin dr kızıcak bana

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
suleYukselNizam, clementina, gulayy85, nidah+, yazgülüm
yine herkes kaybolmuş

nidaaaadelikafadulden
gazı olan varmı demişin ya bende acayip gaz oluyo anlatamam her an patlicak bomba gibiyim hani çizgi filmlerde olurya kedi şişerşişer de bi iğneyle uçarak söner ya aynen öyleyim bende yani

nidaaaadelikafadulden
gazı olan varmı demişin ya bende acayip gaz oluyo anlatamam her an patlicak bomba gibiyim hani çizgi filmlerde olurya kedi şişerşişer de bi iğneyle uçarak söner ya aynen öyleyim bende yani

Yaa vala aynen şu anda bile midem ağrıyo çok kötü:gitme:

firstday günaydın canım

kızlar herkese günyadın..
kusura bakmayın ben bişeylerle uğraşıyodum bana yazılanları göremedim..:kedi:
kelebek çok sevindim senin adına ne güzel bi duygu dimi onu dinlemek..bu arada keseler belkii bebektir ayy ne güzel olur çift yumurta ikizleri olabilir öyle bi ihtimalden bahsetmedimi dr?

yok hayır büyük olasılık diğerleri gelişimini tamamlayamadı hareket yoktu ve daha küçüktüler, belki kanamaları onlarda yapmış olabilir. haftaya netleşcek işte, bende merakla bekliyom valla :1rolleyes:

Günaydın kızlarrr... Nasılsınız konuşmayalı?? Valla ben bi karışıkım bugün.. Bugün dr a gidecektim.. Dün lekelenme başlangıcı gibi bişi olunca acil gittik dr a.. Ama kendimi gayet ii hissediodum.Doktora söledim ama o beklemedigimiz bişeydi bu dedi :sinifsinif: Ama muayene sonucunda ne görelim: Pıt pıt atıyor kalbimiz..Doktor da ben de eşim de bi acaip olduk.. Bebişimizin ilk kez kalp atışını gördük bölelikle alkisalkisalkis Ama düşşük tehlikem oluşmuş tekrar. Doktor okula gitmemi tekrar yasakladı ve 15 gün tam yatışlı rapor verdi :bbo: Anlıcagınız olan zavallı eşime oldu kaydirigubbakcemile2 Şımdi de eşim kahvaltı hazırlamış, kaçıorum.. Gelirim yine.. Öpüldünüz..

Son düzenleme:

yok hayır büyük olasılık diğerleri gelişimini tamamlayamadı hareket yoktu ve daha küçüktüler, belki kanamaları onlarda yapmış olabilir. haftaya netleşcek işte, bende merakla bekliyom valla :1rolleyes:

Allah Allah ilginç bi durum ay belkide üçüzdüler ama onlar yaşamayadı....:çok üzgünüm:
Allah kalanını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...bende bugun dr gidicem inş. benimkide sağlıklıdır.:Saruboceq:

çok sevindim inşallh bebişlerinde sorun yoktur senin tüp bebekmiydi

sağol canım, yok hayır tüp bebek falan değil doktorda şaşırdı, normal yolla kalmıştın dimi diye sordu hatta :) diğer ikisi yaşamıyo zaten ve doktor o şekilde tahmin yürüttü sadece. haftaya merakla bekliyorum.

Günaydın kızlarrr... Nasılsınız konuşmayalı?? Valla ben bi karışıkım bugün.. Bugün dr a gidecektim.. Dün lekelenme başlangıcı gibi bişi olunca acil gittik dr a.. Ama kendimi gayet ii hissediodum.Doktora söledim ama o beklemedigimiz bişeydi bu dedi :sinifsinif: Ama muayene sonucunda ne görelim: Pıt pıt atıyor kalbimiz..Doktor da ben de eşim de bi acaip olduk.. Bebişimizin ilk kez kalp atışını gördük bölelikle alkisalkisalkis Ama düşşük tehlikem oluşmuş tekrar. Doktor okula gitmemi tekrar yasakladı ve 15 gün tam yatışlı rapor verdi :bbo: Anlıcagınız olan zavallı eşime oldu kaydirigubbakcemile2 Şİmdi de eşim kahvaltı hazırlamış, kaçıorum.. Gelirim yine.. Öpüldünüz..

ne güzel kebap valla
bende dr söylesemde bana yalandan düşük tehliken var desede bende yatsam kocam işi yapsa işe de gelmesem ne güzel olurdu ya banane ya herkes yatıyo ben c.tesi bile işe geliyorum haksızlık budelikafadulden

X