2010 Mayıs Anneleri

doğru diyon canım şükürler olsun tabi. ama zor geliyo bea:mymeka:

gerçi zaten 2-3 aya kadar çıkarım benkaydirigubbakcemile

nedenkine çıkıyon
hamilesin diyemi
bende yenı başlayacam işe:teytey:
1 aydır evdeyim kafayı yiyecem nerdeyse
onun için mutluyum yaniii:dance::dance:

nedenkine çıkıyon
hamilesin diyemi
bende yenı başlayacam işe:teytey:
1 aydır evdeyim kafayı yiyecem nerdeyse
onun için mutluyum yaniii:dance::dance:

evet hamilelikten sebep canım. çocuğa bakıcı olayı zor bizde yani çıkayım kendim bakayım kreş yaşına gelince nasipse yine başlarım diyorm. gözün aydın canım seninde. sen biyoloji öğrt.miydin?

o konuda haklısın canım bakım problem ama doğumdan sonra nasipse diplomamı kiraya verecem bebişime öyle bakıcam
yok canım ben okulöncesi öğretmeniyimmm ama şimdi özel eğitim ve rehabilitasyon merkeziyle anlaştım zihinsel engelli çocuklara eğitim verecem

ya canım bişey sorcaktım hani bu ticker varya sen yapmıştın ben onun sitesini buldum haftalarınıda buldum ama nerden ticker yapıldığını bulamadım bana anlatırmısın nerden nereye giriyoruz felan gibi:ecrin_bebek:

o soru banamıydı tatlımmm

kızlar herkese günyadın..
kusura bakmayın ben bişeylerle uğraşıyodum bana yazılanları göremedim..:kedi:
kelebek çok sevindim senin adına ne güzel bi duygu dimi onu dinlemek..bu arada keseler belkii bebektir ayy ne güzel olur çift yumurta ikizleri olabilir öyle bi ihtimalden bahsetmedimi dr?

pregnology.com a girince

orda DUE DATE yazar onu tıkla. Last menstrual period yazan yere son adet tarihini yaz.calculate e tıkla.

sonra sağda
Want your ticker on your own profile?
Get the code
Or enter another date:

diye yazı görceksin. get the code u tıkla.

sonra BB code yazan kutucuğun içindeki http ile başlayan png ile biten yeri sadece kopyalıyorsun. imzana yapıştırıyosunn. inş anlatabilmişimdiropuyorumnanaktan

ya şule senın bebeğin hepimizinkini dövecek valla
baksana ne kadar büyümüşşşşşş

kızlar ya gaz problemi yaşıyomusunuz midem şişiyo bazen acıyo gastriit de vardı bende ondan mı acaba:gitme:

kızlar ya gaz problemi yaşıyomusunuz midem şişiyo bazen acıyo gastriit de vardı bende ondan mı acaba:gitme:

ya hemde ne gaz
dün gece uykumdan fırladım ve tuvalete gidene kadar ölcem sandım
o sancıydı öyle

kızlar neyse ben kaçtım
kayvaltı hazırlayacam evi toparlayacam
ablam gelip bana enfes bi dolma yapacak :gitme:

kızlar neyse ben kaçtım
kayvaltı hazırlayacam evi toparlayacam
ablam gelip bana enfes bi dolma yapacak :gitme:

ay zeytinyağlı mıakannehir

canım çekti anneme yaptırayım bendeklava:

görüşürüz canım:smiley-cool:

kızlar günaydın bugün uyuyacaktım ama eşim kaldırdı kahvaltıyı yalnız yapamazmış nayapım kıyamadım kalktım yarın yuyabilirim inşallah

çok sevindim inşallh bebişlerinde sorun yoktur senin tüp bebekmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…