doğru diyon canım şükürler olsun tabi. ama zor geliyo bea:mymeka:
gerçi zaten 2-3 aya kadar çıkarım benkaydirigubbakcemile
nedenkine çıkıyon
hamilesin diyemi
bende yenı başlayacam işe:teytey:
1 aydır evdeyim kafayı yiyecem nerdeyse
onun için mutluyum yaniii:dance::dance:
evet hamilelikten sebep canım. çocuğa bakıcı olayı zor bizde yani çıkayım kendim bakayım kreş yaşına gelince nasipse yine başlarım diyorm. gözün aydın canım seninde. sen biyoloji öğrt.miydin?
nidacımm günaydın canım
sağol nilay teşekkür ederim, allah hepimizin yavrusuna kavuşmak nasip etsin.
ya canım bişey sorcaktım hani bu ticker varya sen yapmıştın ben onun sitesini buldum haftalarınıda buldum ama nerden ticker yapıldığını bulamadım bana anlatırmısın nerden nereye giriyoruz felan gibi:ecrin_bebek:
ya canım bişey sorcaktım hani bu ticker varya sen yapmıştın ben onun sitesini buldum haftalarınıda buldum ama nerden ticker yapıldığını bulamadım bana anlatırmısın nerden nereye giriyoruz felan gibi:ecrin_bebek:
o soru banamıydı tatlımmm
aslında nidaya sormuştum tabi ismini yazmamışımkaydirigubbakcemile3
eğer biliyosan sana sormuş gibide yaparım...
ne olur biliyosan yardım eta.s.
kızlar ya gaz problemi yaşıyomusunuz midem şişiyo bazen acıyo gastriit de vardı bende ondan mı acaba:gitme:
kızlar neyse ben kaçtım
kayvaltı hazırlayacam evi toparlayacam
ablam gelip bana enfes bi dolma yapacak :gitme:
çok sevindim inşallh bebişlerinde sorun yoktur senin tüp bebekmiydiŞulecim günaydın, dün akşam doktor kontrolüm vardı ve allahıma çok şükürki kalp atımını duyduk, doktorum bile inanamadı sen arayınca ben ümidi kesmiştim senden dedi, yalnız şuan içeride hala anarmollikler var, kanama var, çok önemli değil gelince korkma dedi, yalnız kesemin yanında iki kese daha var üçüz gibi sanki birinin içi boş ama birinin içinde sanki bebek var ama gelişmemiş gibi dedi bi anlam veremedi haftaya olan kontrolümde tekrar herşey belli olacak, bende merak içindeyim onlar ne ve ne olcak diye. Aspirin ve progestana devam et dedi. tabi ben bide hergün iğne kullanıyorum kan pıhtılaşmasından dolayı. Yani bende senin gibi 6+4 te kalp atmını duymuş oldum kaydirigubbakcemile2 çok şükür. Allahım hayırlısını versin hepimize.