2010 Mayıs Anneleri

kızlar merhabalar....bügun dr gittim ve hamile olduğumu kesinleştirdim...hesaplamalar göre 6 haziran dğum gözüküyor ama biliyosunuz bebeklerin ne zaman geleceği belli değil yani mayıs sonuda olabilir...2010 haziran nnesi olarak gözüksemde mayıs annesi olma ihtimalimde olduğu için sayfanızdayım bundan sonra......hem haziran hemd mayıs sayfasında olucam...
hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah........allahım hepimizi korusun....

Doktor 10 Mayıs dedi bende geldim topiğe

ilk7 hafta kolaydı 8. hafta zor geçiyo duygusal patlamalarım çok.

Folik asiti ne kadar kullanıcaktık unuttum ya.

bu sabah bi tek ben varım anlaşılan eee tabi bide cumartesi bugun...
gelicek arkadaşlara günaydınlar:ecrin_bebek:

bu ne la resim değişmiş
gerçi sonunda insana benzemeye başlamış

bu sabah bi tek ben varım anlaşılan eee tabi bide cumartesi bugun...
gelicek arkadaşlara günaydınlar:ecrin_bebek:

Şulecim günaydın, dün akşam doktor kontrolüm vardı ve allahıma çok şükürki kalp atımını duyduk, doktorum bile inanamadı sen arayınca ben ümidi kesmiştim senden dedi, yalnız şuan içeride hala anarmollikler var, kanama var, çok önemli değil gelince korkma dedi, yalnız kesemin yanında iki kese daha var üçüz gibi sanki birinin içi boş ama birinin içinde sanki bebek var ama gelişmemiş gibi dedi bi anlam veremedi haftaya olan kontrolümde tekrar herşey belli olacak, bende merak içindeyim onlar ne ve ne olcak diye. Aspirin ve progestana devam et dedi. tabi ben bide hergün iğne kullanıyorum kan pıhtılaşmasından dolayı. Yani bende senin gibi 6+4 te kalp atmını duymuş oldum kaydirigubbakcemile2 çok şükür. Allahım hayırlısını versin hepimize.

günaydın canımm hoşgeldina.s.
hoşbulduk canım imzamı değiştirdim ya seninkini görünce benimde o resim çıkar az kaldı değiştirdim

çok sevindim işallah hiçbir problem olmaz bebeklerin sana sıkı sıkı tutunurlar kendine iyi bak olurmu annesi

günaydın kızlar nasılsınız cumartesi calışmak cok moral bozucu.şule gözün aydın bebeğin değişmiş buyümüş ne güzel.
kelebek canım seninde gözün aydın duymuşun bebeğinin pıt pıtlarını sağlıkla büyüsünler inşallah.

çok sağol canım, inşallah hayılısıyla hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Allah isteyen herkesede nasip etsin :Saruboceq:

kızlar nasılsınız sabah yine bulantıyla uyandım felaketti şuan boğazım yanıyo

Günaydın kızlarrrrrr

cumartesi gelmekten nefret ediyorum işe ya :mymeka:

günaydın arkadaşlar

canım çok sevindim ya allah bağışlasın onu sizeee:Saruboceq:

canım sen nerelerdesin
göremiyom uzun zamandır senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…