2010 Mayıs Anneleri

ben en son 3 hafta önce gitmiştim canım...önümüzdeki salı günü gidicem kısmetse inşallah o zaman görürüm

benimde karnımdan baktı canım. gerçi dr amcamız hareket ettirdikçe pek anlamadım ben onun hareketimi değilmi die amaa dikkatli incelemek gerek sanırım ben heyecanlandım çok akannehir ettiysede farketmedim.. sadece kafasını gördümmm ama dr. kalp atışlarını güzel duyabilmek için kasığımın sol taraflarında belli dk lar durdu hareket ettiğinden olabilirmik i

kızlar 9 haftalık bir bebeğin görüntüsünü paylaşımda bulunmuşsunuz,,,benimkide 9 haftalık dün gitmiştim doktora ama benimki oynamıyordu sadece kalp atışlarını gördük,uykulu olacak sanırım annesi gibi

bu arada ben kameraya çektim ultrason görüntüsünü açıp açıp izliyorum duygulanıyorum kızlar

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

bu arada ben kameraya çektim ultrason görüntüsünü açıp açıp izliyorum duygulanıyorum kızlar
doktorunda kaydedip cd ye verebiliyomuş ben de pişman oldum kalp atışlarını istemediğime heyecandan unutuyom bende ama bir dahaki sefer Allah izin verirse büyür de daha iyi izlerim

kızlar ben ben de hamileyim köşesine yazı yazmıştım orada etiketleri düzenleye tıkladım yazdım epey bi ama puanım artmadı fikr olan var mı

kızlar ben hep vaginal ultrasona girdim..karından bakılmadı...
karından bakıldığında nerelerde dolaştırıyor doktor aleti?

kızlar sizin ne tarafta göründü bebek benim sol tarafımda kasığımın biraz üstünde

herkese iyi akşamlar kızlar..benim de mesaim bitti..
görüşürüz yine..

kızlar benim akşamları çok midem bulanıyor birşey yiyemiyorummmm sabah da gayet iyiyim

canım sürekli bişeyler atıştır bulantıların çoğu açlık hissi başladığında oluyormuş ama meyve yemeğe özen göster tatlım.. benim bulantım allaha şükür olmadı daha sadece miğdem yanıyor oda açıkmaya başladığım zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…