canım böyle düşünerek iice kendini sıkma lütfen bırak aramazsa aramasın kendisi bilir senden önemli mi bence sen bunu eşinle paylaş yinede şuaralar hamöilelik nedeniyle hassasız zaen yada dr. la konuş eşinin yanında üzülmesin sıkılmasın desin bebeğe zararlı bunlar die anlatsın.. takma amaa sakın...Bana bişey demiyo, ben de hiç söylemedim ama geçenlerde duyduğuma göre görümcemi aramış eşim.Annem neden hiç aramıyo.Babanne olmaya alıştı mı?Bneim çocuğum mu bitek fazla geldi demiş.Hamileliğimi duyduktan 5 gün sonra aradı kayınvalidem.Meğer o telefondan sonra görümcem ara dedi diye aramış.Benim annem de her gün arıyo.İyi misin, ne yedin diye.İnsanın kendi annesi bizim için endişeleniyo kızıma bişey olmasın diye.Onlar sadece torunlarını düşünüyo.Ağlamak geliyo içimden ya.Kötüyüm bugün
helal firstday sanaa :lepi: ben de şu anlattıklarını söylemek yerişne amma geveledimm biz varız kayınvaliden yoksaaa dermi sanki üzülme yeterr sencanım hiç kötü olacak bir şey yok...
anladığım kadarıyla zaten çok ilgili değillermiş değil mi?? bir de zaten gelin hamile olunca bazı kayınvalideler iş yaparım, bebek bakarım, geline bakmak zorunda kalırım diye uzak duruyorlar bilerek...şimdiye kadar kayınvaliden mi vardı evelallah biz kendimize de kocalarımıza da bebeklerimize de bakarız..Rabbim o gücü verir bizlere..
üzülüp boş yere bebişini de üzme tatlım kaydirigubbakcemile3
Ayyy resmen oynuyoo böle mi oluyo yaaaa canım harika bi paylaşım tşk lerkaydirigubbakcemile2
canım hiç kötü olacak bir şey yok...
anladığım kadarıyla zaten çok ilgili değillermiş değil mi?? bir de zaten gelin hamile olunca bazı kayınvalideler iş yaparım, bebek bakarım, geline bakmak zorunda kalırım diye uzak duruyorlar bilerek...şimdiye kadar kayınvaliden mi vardı evelallah biz kendimize de kocalarımıza da bebeklerimize de bakarız..Rabbim o gücü verir bizlere..
üzülüp boş yere bebişini de üzme tatlım kaydirigubbakcemile3
canım böyle düşünerek iice kendini sıkma lütfen bırak aramazsa aramasın kendisi bilir senden önemli mi bence sen bunu eşinle paylaş yinede şuaralar hamöilelik nedeniyle hassasız zaen yada dr. la konuş eşinin yanında üzülmesin sıkılmasın desin bebeğe zararlı bunlar die anlatsın.. takma amaa sakın...
schatzi sana özel mj gönderdim canım bakarmısın
mutluyum canım çok teşkkür ederim aaa ne güzel oldular ya
bende bu arada amma beleşçiyim vede yüzsüzüm helülülülülülü
benim kayınvalidemde bayramda söylediğimizden beri iki günde bir arıyor kendine dikkat et koru kendini üşütme diye ne kadar samimi anlamadım daha . benimi düşünüyor torununumu.
Kızlar kimsenin kendi annesi gibi kimse olamaz. O yüzden nolur annelerimizin kıymetini bilelim... Canım annem benim yaa ben onu çoooook seviyorum evlenince daha iyi anladım onsuz asla yaşayamayacağımı....
kızlar puanınız nerde yazıyor sabahtan beri bir alışveriştir yapıyorsunuz bende bakayım
evet nidahım...açıp açıp bu videoyu izliyorum...bana enerji veriyor...Ayyy resmen oynuyoo böle mi oluyo yaaaa canım harika bi paylaşım tşk lerkaydirigubbakcemile2
nida bakıyorum sende çanta nazar boncuğu felan
sende benim gibi beleştenmi topladın:lepi:
Ben de.Sabah annem aradı.1 senedir ameliyat olması gerek, korkuyodu erteliyodu.Sabah bana dr randevusu al da senden önce ameliyat olıyım beraber yatmayalım diyo.Benim ananem de Balıkesir'de.Yalnız.O da annemin yanına, buraya gelicek.Bebeğe bakıcak ikisi kısmetse.Ananecim lohusalığında gelirim bakarım sana diyo :gitme: Ablamın kayınvalidesi doğumdan sonra anneme sana geçmiş olsun, bize gözün aydın demişti. kafamçokkarıştı