2010 Mayıs Anneleri

canım böyle düşünerek iice kendini sıkma lütfen bırak aramazsa aramasın kendisi bilir senden önemli mi bence sen bunu eşinle paylaş yinede şuaralar hamöilelik nedeniyle hassasız zaen yada dr. la konuş eşinin yanında üzülmesin sıkılmasın desin bebeğe zararlı bunlar die anlatsın.. takma amaa sakın...

helal firstday sanaa :lepi: ben de şu anlattıklarını söylemek yerişne amma geveledimm biz varız kayınvaliden yoksaaa dermi sanki üzülme yeterr sen

Ayyy resmen oynuyoo böle mi oluyo yaaaa canım harika bi paylaşım tşk lerkaydirigubbakcemile2

mutluyum canım çok teşkkür ederim aaa ne güzel oldular ya
bende bu arada amma beleşçiyim vede yüzsüzüm helülülülülülü

oleyhihoyyyt
hiç puan harcamadan hem patiklerim oldu hem kirazlarım hoş puanımda yetmiyo hiç bişeye zaten
sağolsun hülyacım ve mutluyum:sm_cool:

schatzi sana özel mj gönderdim canım bakarmısın

Sağolun kızlar ya.Allah kendi ailemizi başımızdan eksik etmesin.Ağlarsa anam ağlar derler ya doğru hakikaten

benim kayınvalidemde bayramda söylediğimizden beri iki günde bir arıyor kendine dikkat et koru kendini üşütme diye ne kadar samimi anlamadım daha . benimi düşünüyor torununumu.

Kızlar kimsenin kendi annesi gibi kimse olamaz. O yüzden nolur annelerimizin kıymetini bilelim... Canım annem benim yaa ben onu çoooook seviyorum evlenince daha iyi anladım onsuz asla yaşayamayacağımı....

benim kayınvalidemde bayramda söylediğimizden beri iki günde bir arıyor kendine dikkat et koru kendini üşütme diye ne kadar samimi anlamadım daha . benimi düşünüyor torununumu.

gene şanslısın benimkinin umrunda bile değil ne arar ne sorar benimde tahmini korkuyo çocuğa baktırırım diye ama umrunda b ile değil ister arasın ister aramasın eşime de söyledim çocuk doğdukta sonra gelip babaannelik yapmaya çalışmasın diye oda haklı olduğumu bildiğinden bişey demedi

Kızlar kimsenin kendi annesi gibi kimse olamaz. O yüzden nolur annelerimizin kıymetini bilelim... Canım annem benim yaa ben onu çoooook seviyorum evlenince daha iyi anladım onsuz asla yaşayamayacağımı....

Ben de.Sabah annem aradı.1 senedir ameliyat olması gerek, korkuyodu erteliyodu.Sabah bana dr randevusu al da senden önce ameliyat olıyım beraber yatmayalım diyo.Benim ananem de Balıkesir'de.Yalnız.O da annemin yanına, buraya gelicek.Bebeğe bakıcak ikisi kısmetse.Ananecim lohusalığında gelirim bakarım sana diyo :gitme: Ablamın kayınvalidesi doğumdan sonra anneme sana geçmiş olsun, bize gözün aydın demişti. kafamçokkarıştı

nida bakıyorum sende çanta nazar boncuğu felan
sende benim gibi beleştenmi topladın:lepi:

hehehh şule sorma ya mutluyumla hulya sağolsun donattılar beni beleşten benim puanımda dandirik şelere yetiyo doru düzgün bişi bulamadımkaydirigubbakcemile3

Yaaa işte annelik bu değil mi?? Rabbim bizi de kendi annelerimiz gibi merhametli kılsın inşallah.
Benim ablamın kayınvalidesi de torununu hiç özlemiyor, aramıyor. Vicdansızın teki. Torunu da şimdi 10 yaşında. Doğal olarak çocuk da onları sevmiyor istemiyor. Bunlar da anne işte, nasıl oluyor anlamadım...akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…