2010 Mayıs Anneleri

Yaaa işte annelik bu değil mi?? Rabbim bizi de kendi annelerimiz gibi merhametli kılsın inşallah.
Benim ablamın kayınvalidesi de torununu hiç özlemiyor, aramıyor. Vicdansızın teki. Torunu da şimdi 10 yaşında. Doğal olarak çocuk da onları sevmiyor istemiyor. Bunlar da anne işte, nasıl oluyor anlamadım...akannehir

kiminin anneliği sadece sıfattan ibaret canım ama yapabilecek pek bişey yok ben onun gibi davranıyorum arayıp sormuyorum hiç umursamıyorum bu gibi insanlara yapılcak başka bişey yok

bende izledim süper bişey video ben dr. gittiğimde dün kalp atışları için bi türlü sabit bir yerden dinleyemedi dr. acaba oda mı oynuyordu kaydirigubbakcemile3

benim kayınvalidemede eşim kalp atışlarını duyduk demiş geçen gün o gece heyecandan yuyuyamamış dün de benle konuşuyoken ağlamaklı oldu biz altlı üstlü otururduk memlekette zor oldu onun için tabi bizim için de zor oldu

kızlar kendinize çok iyi bakın bebeklerinizede tabi hepinizi öptüm iyi akşamlar

ben gördüm kafasını yani dr. amcamız gösterdi yoksa anlamazdım herhaldeee kaydirigubbakcemile3

herkez gidiyor ne güzel bende bi gitseydim hayırlısıylaa :).. iyi akşamlar kızlar

X