2010 Mayıs Anneleri

benim hiç midem bulanmıyo ama erken olduğu içinmi..

canım genelde bulantılar 6. veya 7. haftada başlar ya da bazı hamilelerde hiç bulantı olmaz ne güzel işte maşallah bulantın olmasın hiç güzel bir hamilelik geçir

keseyi bile görmedik heralde daha başlayacak gibi geliyo...

kızlar ben geldim..
geçmişi oluyum derken iyice kaynatmışsınız.
dimples canım bilgilerimi vereyim yaş 30 kilo 48 adet tarihim 5 eylüldü keseyi perşebe görcez..

Hoşgeldin nostok Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Yanlız ben yaş 30 dan sonraki asık suratı anlamadım. lmaz:

Hoşgeldin nostok Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Yanlız ben yaş 30 dan sonraki asık suratı anlamadım. lmaz:

seni görünce listede moralim düzeldi zaten heres küçük yaşya anne olyu ne güzel diye düşündğm ben iki yıllık tedavi macerasından yeni çıtığım için sani geç kalmışım gibi geliyordu.ne biliym işte öyle yani......:a015:

opuyorumnanaktan Aslına bakarsan bende 2 aylık evliyim bize süpriz oldu biraz. Aslında 1-2 sene düşünmüyorduk. Ama yine de en güzel yaş bence 30. Şahsen ben önümüzdeki 10 sene 30 olarak kalmayı planlıyorum :)) :kedi:

Boğa burcundan bir bebeğiniz varsa, ona istemediği birşeyi yaptıramayacağınızı anlamışsınızdır. Boğa burcu kendisine istemeden yaptırılan şeylere yeri gürültülü bir şekilde tekmeleyerek ve adeta bir boğa gibi "azgınlaşarak" cevap verir. Boğa bebeğine sevmediği birşeyi yedirmeye çalışın; ağzını sıkı bir şekilde kapatacak ve yanlızca size memnuniyetsizliğini ifade eden kelimeler sarfetmek için açacaktır. Böyle bir inat krizinin en iyi panzehiri sevgi dolu bir öpücük ve içten bir kucaklamadır. Boğa çocukları kendilerine yapılan her türlü sevgi gösterisinden çok hoşlanırlar. Bu çocuklar kendilerini sevginin kanatları altında güvende hissederler.

Boğa burcu çocuğu inatçılık ve sahipleniciliğinin ilk belirtilerini en erken dönemlerinden itibaren göstermeye başlar. Sabırlı ve yumuşak bir şekilde ona insanlarla paylaşmayı ve karşı tarafa duyarlı olmayı öğretmelisiniz. Boğa çocuğu hatalarından kolay öğrenir.
Boğa burcu insanlarının sesleri oldukça güzeldir ve müzik kulakları gelişmiştir. Sanata ilgileri yoğundur. Ona bir müzik enstrümanı, renkli kalemler, resim defterleri alarak kabiliyetlerini keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz.

kızlar meraba nasılsınız
ben dün kontrole gittim göbek kordonumuz olusmus bebişimiz büyümüş
dr nefesini tut dedi nefesimi tutmamla o sesin gelmesi GÜP GÜPP GÜP GÜP
aaa kalbi atıyor dedim direk ağlamaya basladım dün aksamdan beri o ses kulağımdan gitmiyor
allahım herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu kalp atışlarını da çok şükür duyduk
darısı sizlerin basına inş

ay ne güzell maşallah
ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza artık:CüvCüv:

Canım çok sevindim senin adına. Allah tamamına erdirsin. ılk kalp atışları senden inşallah darısı listenin kalanına...

çok sevindim cnm ya allahım sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip eylesinnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2

Beraycım ben de çok sevindim...demek boyuna bakmadan güp güp diye ses çıkartıyor haa....Koskoca bir ömre merhaba dedi yaniii.Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın...peki fotosu yok mu???delikafadulden

arkadaslar çok teşekkür ederim
rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inş. ben hala şoklardayım
bu benim 4.hamileliğim daha önceki gebeliklerimde hiç kalp atısını görmedim
ilk defa bu hamileliğimde dün duydum çok güzeldi
dün eşimin doğum günüydü bu yasıma kadar aldığım en güzel hediye dedi....

canım ne büyük mutluluk.. çok sevindim.darsısı başımıza inşallah.. ilk heycanları senden yaşicaz.listenin başındasın.bize yol göstericeksin artık :)

Beraycım ben de çok sevindim...demek boyuna bakmadan güp güp diye ses çıkartıyor haa....Koskoca bir ömre merhaba dedi yaniii.Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın...peki fotosu yok mu???delikafadulden
canım varda nasıl koyabiliriz buraya

ALLAH hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin
sağlıklı sıhhatlı uzun ömürlü bi şekilde tek duam bu

cepten çekip belki pc ye yüklersin ya da anlatabilirsin...mesela keseyi gördüğün zamanki gibi nokta halinde mi yoksa bir şekle girmiş mi bebişinnnn:kedi:

Beray cım zaten hassasım ağlamaya yer arıyorum, tüylerim diken diken oldu yemin ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…