2010 Mayıs Anneleri

selam anne adayları
bende 2010 mayıs annesi adayıydım ama malesef kalbi durduğu için dün kürtaj olmak zorunda kladım allah kimseye yaşatmasın umut başka bahara kaldı kendinize ve bebişlerinize dikkat edin
çok üzüldüm inan inşallah tez zamanda yine hamiş klırsınkebndine dikkat et rabbim yardımcın olsun

günaydın kızlar

ela ecrin çok üzüldüm cnm allah bidaha yasatmasın inş
kaç haftalıktı

selam anne adayları
bende 2010 mayıs annesi adayıydım ama malesef kalbi durduğu için dün kürtaj olmak zorunda kladım allah kimseye yaşatmasın umut başka bahara kaldı kendinize ve bebişlerinize dikkat edin

canım ya çok üzüldüm. belli bir sebebi varmıymış? tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah...

çok üzüldüm inan inşallah tez zamanda yine hamiş klırsınkebndine dikkat et rabbim yardımcın olsun

sağol tubacım gerçekten çok zor bi durum allah düşmanıma yaşatmasın umarım sizler sağ salim kavuşursunuz bebeişlerinize ben arada yoklarım sizleri :KK43:

canım ya çok üzüldüm. belli bir sebebi varmıymış? tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah...
hayır canım teşhis koymak çok zormuş 8 haftalıktı zaten her 100 hamileden 10 unda olabilir dediler sebeb aramak yanlış rahim akıllı organ sağlıksız bebeği atar yada sonlandırı ddediler ...hep hayırlısı olsun dedim yine oyle diyorum demekki böyleymiş hayırlı olan

Eşime evden tekrar baktırdım 1,75 yazıyo diyo.Panik oldum.Randevu alsam mı dr.

hayır canım teşhis koymak çok zormuş 8 haftalıktı zaten her 100 hamileden 10 unda olabilir dediler sebeb aramak yanlış rahim akıllı organ sağlıksız bebeği atar yada sonlandırı ddediler ...hep hayırlısı olsun dedim yine oyle diyorum demekki böyleymiş hayırlı olan

doğru söylüyosun. iyice dinlen 3ayda rahmin toplanır. inşallah bebeğine kavuşursun...

colerka

hadi gözün aydın cnm çok güzel değil mi onun pıt pıt kalp atıslarını duymak

doğru söylüyosun. iyice dinlen 3ayda rahmin toplanır. inşallah bebeğine kavuşursun...

zaten çok zor hamile kalmıştım sil baştan başlıycaz şer gibi görünen herşeyde bi hayır var Allaha inancımız ve güvenimiz sonsuz dua edin allah bebişerinizi ve sizi korusun

sağol tubacım gerçekten çok zor bi durum allah düşmanıma yaşatmasın umarım sizler sağ salim kavuşursunuz bebeişlerinize ben arada yoklarım sizleri :KK43:

ela geçmiş olsun canım demek hayırlısı böyleymiş Allah sağlıkla yeniden hamişlik nasip etsin inş sana.

Eşime evden tekrar baktırdım 1,75 yazıyo diyo.Panik oldum.Randevu alsam mı dr.

canıım çok takılma ya. ben bilmiyorum hiç boyunu falan akannehir

birdahaki randevu ne zaman ozaman sorarsın.

+, aşkın bahar tomurcuğu+, burmirze, colerko, ela_ecrin, elvoscan, nidah+, SCHATZı+, selma2429, suleYukselNizam+, tugba, _BERAY_+ selamlar konuşun ya

[canıım çok takılma ya. ben bilmiyorum hiç boyunu falan akannehir

birdahaki randevu ne zaman ozaman sorarsın.[/QUOTE]
NıDAHHHHHHHHH
hediyem geldimi şekercik

X