2010 Mayıs Anneleri

beraycım saol tatlım süper bişey içimde bi canlı varrr traktör gibi gerçi kalbi tırrıtrr tırrr :):) ama olsun o benim minicik traktörüm olsunnn kaydirigubbakcemile3
kızlar benim boyu nasıl peki ben anlamadım hangisi sizce boy ölçüsü

cnm ilk düşüğün mü

evet ama düşük değil tam olarak kalbi durmuş zaten hiç belirtisi olmuyor ki içime kkurt düştü gittim atmıyor birkaç yere gittim sonuç aynı suni sancı ile düşürmeye çalıştılar olmadı kürtaj oldum ama acısı çocuğu bile unutturdu

Ultrasonda 1,75 cm yazıyo.arkadaşlar 3,5 falan diyolar.Şimdi arkadaşınkine baktım.Onunkinde 1.09 yazıyo aynı haftada
bak cnm 7 haftalıkken gittiğimde 7.66 mm di
9 haftalıkken gittiğimde de 22.56 mm di yani seninki çok normal
7 haftalıkken demekki benimki 1 cm bile değilmiş

canım çok üzüldüm.. ama herşeyin hayırlısı... üzülme tatlımm allah birdahja yaşatmaz inşallah böyle bir acıyı sanada bizede mafoldumben

firsday

nasılsın cnm bulantılar ne alemde

canım şükür ...

ama sabahtan beridir 4 ncü kez çıkardım..sonra da bir güzel ağladım koridorda insanlar gördü ama inanın kızlar iş dahi yapamıyorum...müdür soruyor şuna baktınmı bunu hallettin mi diye ama konsantre olamıyorum ki..sürekli lavaboya koşuyorum..

eşim de gidicek önümüzdeki hafta yok...arkadaşlar basit şeyler yap demişler de ben mutafğın kapısından bile geçemiyorum ki..:a015: acaba izin mi alsam diye düşünüyorum ben de..zaten yeni 15 günlük rapor üstüne 3 gün izin almıştım..şimdi bir hafta izin daha nasıl olur bilmiyorum hiçmafoldumben

herkesin bisürü hediyesi var. benimse sadece açık çayım var. dur onu yudumlayım bari..:kedi:

canım gevrek ayran al. yemek falan yapma. karpuz peynir ekmek ye. kendin uğraşma. yağsız şeyler ye

aynı benim gibi olmuşun sende cnm ya kıyamam
benim öyle bi raddeye geldi ki artık kusmadığım zaman kendimi kötü hissediyorum
illa çıkarıcam sanki çıkarmayınca nefes alamıyormusum gibi geliyor

canım çok geçmiş olsun...İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin...

Canım çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın, bende haziran ayında aynen senin yaşadığını yaşadım, düşük yapmadım ama kalbi durmuştu. Benim doktorumda aynı senin doktorunun söylediğini söylemişti, araştırmaya gerek yok olabilir demişti ama ben onu dinlemeyip gidip testlerimi yaptırdım vede bende kan pıhtılaşması çıktı, şuanki hamileliğimde hergün iğne vuruluyorum. Umarım sende çıkmaz böyle bişey ama eğer imkanın varsa gidip yaptırmanı tavsiye ederim. Üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor bu testler. Çok pahalı testler olduğu için hemen herkese yapmıyorlar ancak 2-3 düşüğün olması gerekki yapacaklar ne saçma, ben işim gereği sağlık sektöründe olduğum için yaptırmam çok zor olmadı, olmazsa sende gittiğinde 2. düşüğüm oldu falan dersin yaptırırsın. Benim sana tavsiyem bu, peşini bırakma araştır yani. Allah sabır versin canım..

Yoo, dün bebek boyuyla ilgili bi konuya katılmadım.Burdan kimseninkinin de 7 cm boyu olucağını sanmıyorum.6 7 8 9 haftalık değil miyiz hepimiz?
karıştırmışım tatlım umutluyuzun bebeği 7 cm miş şimdi buldum

günaydın kızlar keyifler nasıl bugün ben düne göre daha iyiyim bugün ishalim bayağı düzeldi.hepinize hayırlı cumalar olsun.
ela ecrin allah sabır versin. tez zamanda hamile kalırsın inş. bizim burda bir arkadaşında ben hamile kalmadan önce başına gelmişti. ama onun kanaması olmuş sonra kalbi durmuş çok etkilenmiştim.Allah hepimizin bebeklerini korusun.kızlar ben buraya resim nasıl eklerim denedim copy ama olmadı.

Özel sektördemisin canım sen? idare edecek birileri varsa izin al.. zor olur işyerinde.

mutfağa giremiyorum demişsin en iyi hazır galeta peynir yoğurt vs dicem ama?:teselli:

geçicek inş bu günler..

bende sırf bunun için sormustum ama öyle bişey ki 3 düşük yaptığınızı üstüne basa basa söylemek zorundasınız sanki çapraz sorusturmaya alıyorlar ne zamandı kaç haftalıktı

karıştırmışım tatlım umutluyuzun bebeği 7 cm miş şimdi buldum

10. hafta için 7 cm diyo nette.E Umutluyuz'un Büyük ozaman bizden.Nisanla mayıs arası ozaman doğumu

bak cnm 7 haftalıkken gittiğimde 7.66 mm di
9 haftalıkken gittiğimde de 22.56 mm di yani seninki çok normal
7 haftalıkken demekki benimki 1 cm bile değilmiş

Sağol canım ya.Dokunsan ağlıycam.Dr aradım.Öğleden sonra gelicekmiş

10. hafta için 7 cm diyo nette.E Umutluyuz'un Büyük ozaman bizden.Nisanla mayıs arası ozaman doğumu

Sağol canım ya.Dokunsan ağlıycam.Dr aradım.Öğleden sonra gelicekmiş
canım eğer telaşlandırdıysam seni özür dilerim ben kendim telaşlandım o yüzden sordum size demekki benim kide 15,67 mm normal o zaman 3,5 olunca korktum ben dev mi acaba die demek yanlış yere bakmışım özür dileri :kedi:

Özel sektördemisin canım sen? idare edecek birileri varsa izin al.. zor olur işyerinde.

mutfağa giremiyorum demişsin en iyi hazır galeta peynir yoğurt vs dicem ama?:teselli:

geçicek inş bu günler..

bilmiyorum ki nidahcım ne yapıcam...1 hafta boyunca da galeta ne bileyim tiksindirmez mi?

Allahım bu mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine sağlıkla tamamlamızı nasip etsin hamileliklerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…