SCHATZİ
neye takıldın cnm sen biliyorsam yardımcı olmaya calısayım
cnm ilk düşüğün mü
bak cnm 7 haftalıkken gittiğimde 7.66 mm diUltrasonda 1,75 cm yazıyo.arkadaşlar 3,5 falan diyolar.Şimdi arkadaşınkine baktım.Onunkinde 1.09 yazıyo aynı haftada
canım çok üzüldüm.. ama herşeyin hayırlısı... üzülme tatlımm allah birdahja yaşatmaz inşallah böyle bir acıyı sanada bizede mafoldumbenevet ama düşük değil tam olarak kalbi durmuş zaten hiç belirtisi olmuyor ki içime kkurt düştü gittim atmıyor birkaç yere gittim sonuç aynı suni sancı ile düşürmeye çalıştılar olmadı kürtaj oldum ama acısı çocuğu bile unutturdu
firsday
nasılsın cnm bulantılar ne alemde
canım şükür ...
ama sabahtan beridir 4 ncü kez çıkardım..sonra da bir güzel ağladım koridorda insanlar gördü ama inanın kızlar iş dahi yapamıyorum...müdür soruyor şuna baktınmı bunu hallettin mi diye ama konsantre olamıyorum ki..sürekli lavaboya koşuyorum..
eşim de gidicek önümüzdeki hafta yok...arkadaşlar basit şeyler yap demişler de ben mutafğın kapısından bile geçemiyorum ki..:a015: acaba izin mi alsam diye düşünüyorum ben de..zaten yeni 15 günlük rapor üstüne 3 gün izin almıştım..şimdi bir hafta izin daha nasıl olur bilmiyorum hiçmafoldumben
aynı benim gibi olmuşun sende cnm ya kıyamamcanım şükür ...
ama sabahtan beridir 4 ncü kez çıkardım..sonra da bir güzel ağladım koridorda insanlar gördü ama inanın kızlar iş dahi yapamıyorum...müdür soruyor şuna baktınmı bunu hallettin mi diye ama konsantre olamıyorum ki..sürekli lavaboya koşuyorum..
eşim de gidicek önümüzdeki hafta yok...arkadaşlar basit şeyler yap demişler de ben mutafğın kapısından bile geçemiyorum ki..:a015: acaba izin mi alsam diye düşünüyorum ben de..zaten yeni 15 günlük rapor üstüne 3 gün izin almıştım..şimdi bir hafta izin daha nasıl olur bilmiyorum hiçmafoldumben
canım çok geçmiş olsun...İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin...evet ama düşük değil tam olarak kalbi durmuş zaten hiç belirtisi olmuyor ki içime kkurt düştü gittim atmıyor birkaç yere gittim sonuç aynı suni sancı ile düşürmeye çalıştılar olmadı kürtaj oldum ama acısı çocuğu bile unutturdu
evet ama düşük değil tam olarak kalbi durmuş zaten hiç belirtisi olmuyor ki içime kkurt düştü gittim atmıyor birkaç yere gittim sonuç aynı suni sancı ile düşürmeye çalıştılar olmadı kürtaj oldum ama acısı çocuğu bile unutturdu
karıştırmışım tatlım umutluyuzun bebeği 7 cm miş şimdi buldumYoo, dün bebek boyuyla ilgili bi konuya katılmadım.Burdan kimseninkinin de 7 cm boyu olucağını sanmıyorum.6 7 8 9 haftalık değil miyiz hepimiz?
canım şükür ...
bende sırf bunun için sormustum ama öyle bişey ki 3 düşük yaptığınızı üstüne basa basa söylemek zorundasınız sanki çapraz sorusturmaya alıyorlar ne zamandı kaç haftalıktıCanım çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın, bende haziran ayında aynen senin yaşadığını yaşadım, düşük yapmadım ama kalbi durmuştu. Benim doktorumda aynı senin doktorunun söylediğini söylemişti, araştırmaya gerek yok olabilir demişti ama ben onu dinlemeyip gidip testlerimi yaptırdım vede bende kan pıhtılaşması çıktı, şuanki hamileliğimde hergün iğne vuruluyorum. Umarım sende çıkmaz böyle bişey ama eğer imkanın varsa gidip yaptırmanı tavsiye ederim. Üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor bu testler. Çok pahalı testler olduğu için hemen herkese yapmıyorlar ancak 2-3 düşüğün olması gerekki yapacaklar ne saçma, ben işim gereği sağlık sektöründe olduğum için yaptırmam çok zor olmadı, olmazsa sende gittiğinde 2. düşüğüm oldu falan dersin yaptırırsın. Benim sana tavsiyem bu, peşini bırakma araştır yani. Allah sabır versin canım..
Eşime evden tekrar baktırdım 1,75 yazıyo diyo.Panik oldum.Randevu alsam mı dr.
karıştırmışım tatlım umutluyuzun bebeği 7 cm miş şimdi buldum
bak cnm 7 haftalıkken gittiğimde 7.66 mm di
9 haftalıkken gittiğimde de 22.56 mm di yani seninki çok normal
7 haftalıkken demekki benimki 1 cm bile değilmiş
canım eğer telaşlandırdıysam seni özür dilerim ben kendim telaşlandım o yüzden sordum size demekki benim kide 15,67 mm normal o zaman 3,5 olunca korktum ben dev mi acaba die demek yanlış yere bakmışım özür dileri :kedi:10. hafta için 7 cm diyo nette.E Umutluyuz'un Büyük ozaman bizden.Nisanla mayıs arası ozaman doğumu
Sağol canım ya.Dokunsan ağlıycam.Dr aradım.Öğleden sonra gelicekmiş
Özel sektördemisin canım sen? idare edecek birileri varsa izin al.. zor olur işyerinde.
mutfağa giremiyorum demişsin en iyi hazır galeta peynir yoğurt vs dicem ama?:teselli:
geçicek inş bu günler..