- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben hiç iyi değilim
önlere gelsin liste
Günaydın kızlarr a.s.
başın sağolsun tatlımkızlar günaydın...henüz kimsecikler yok...bugün açılışı ben yaptım..1 saat önce bi akrabamızın vefat haberini aldım...bidaha uyku tutmadı..
göbişi büyüyenler varmış..ben henüz farkedemiyorum..önceden iki sezeryan geçirdiğim için biraz göbeğim var zaten..2-3 haftaya belli olur galiba..
kendine dikkat et canım tehlikeli havalar bahar mevsimiay kızlar grip oluyorum galiba ya:sinifsinif:
günaydıngünaydınlar kızlar a.s.
efaltun seninde başın sağolsun
aynen çabucak büyüselerana ben 10 haftalık olmuşum yarın bebeğimin resmi değişiyo :sm_cool::dance:hihoyyyt
zaman ne kadar çabuk geçiyo ya
ama bi an önce biraz daha büyüsede hissetsem artık ya
günaydın çok mutluyum bu sabah çünkü yarın hafta sonukaydirigubbakcemile2günaydın kızlarr
nasılsınız bakim ?
niye kigünaydın arkadaşlar nasılsınız ben hiç iyi değilim
günaydınGünaydın kızlar
Günaydın kızlarr a.s.
bakın kızlar en altta etiketler yazıyo etiketleri düzenle diyin istediğiniz kelimeyi yazın kaydedin ok
Beni aşağıladı resmen bu :gitme: Herhangi bir etiketi düzenlemek için izin verilen değilsiniz diye uyarı çıktı:a015:
canım bende bilmiyorum o etiketi
ya benim göbdeğim nasıl çıktı hemde ama benimki yani bebek değil harbi göbek gerçi hamile olduğumu anlkıyolar çok şükür bi anda bu kadar kilo alınca herkesin aklına direk hamile olduğum geliyo...
ben çok yiyorum ya kesin ondandır.yarın bide dr a gidicem kesin dicek yani çok kilo almışın diye belki diyet bile verir