2010 Mayıs Anneleri

kızlar yaa bulantı için neler yapıyorsunuz. ben bıktım bu çubuk krakerden sizin de öle mi[/QUOTE
ben de çok yiyodum bir ara ama azalttım kilo yapıyomuş meyve getiriyorum işe maden suyuda içebilirsin

meyveyi zorla yediriyorum kendime hiç tatlı bişey yiyemiyorum.sodanın bi zararı varmıdır ki yani günde bi tane içilebilir mi

meyvalı içemiyosan sade maden suyu iç o daha sağlıklı ben sade içemiyorum öncedende içemezdim şimdide mecbur meyvalı içiyorum...
limonlu içiyodum ama elmalının da tadı güzelmiş ben onuda çok sevdim

1.5 kılo almısım 63 tum 64.5 olmusum malesef sımdıden cok erken ama ben ılk uc ay rısklı ıdye hıcbıyere cıkmıyorum ve fazla hareket etmemeye calısıyorum uc aydan sonra yuruyuslere baslıcam ınsallah o zmanalar cok fazla kılo alamam

yatmak zorunda olduğum için bişey yiyemesemde 1.5 kilo aldım bile

1.5 kılo almısım 63 tum 64.5 olmusum malesef sımdıden cok erken ama ben ılk uc ay rısklı ıdye hıcbıyere cıkmıyorum ve fazla hareket etmemeye calısıyorum uc aydan sonra yuruyuslere baslıcam ınsallah o zmanalar cok fazla kılo alamam

ya ben 3 kilo aldım ne güzel sen 1,5 kilo almışın..
ben hamile kalmadan önce 59 kiloydum bi ara şişmeye başladım karnım falan iştahımda açıldı bende adet olacağım heralde vücudum şişmeye başladı diye düşünüyodum sonra hamile olduğumu öğrendiğimde 5+3 de doktora gittim orda 60 kilo geldim şimdide 63 kiloyum hatta gün içinde 63 küsür oluyorum ya çok korkuyorum artık benmi çok kilo alıyorum iştahımda çok açık 2 saatde bir yemek yiyorum bu gidişle 100 kilo olucammafoldumben

ben hamile kalmadan önce 59 kiloydum bi ara şişmeye başladım karnım falan iştahımda açıldı bende adet olacağım heralde vücudum şişmeye başladı diye düşünüyodum sonra hamile olduğumu öğrendiğimde 5+3 de doktora gittim orda 60 kilo geldim şimdide 63 kiloyum hatta gün içinde 63 küsür oluyorum ya çok korkuyorum artık benmi çok kilo alıyorum iştahımda çok açık 2 saatde bir yemek yiyorum bu gidişle 100 kilo olucammafoldumben

bende çok korkuyorum çok kilo alıcam diye ben 86 da hamile kaldım ne olucam ben yaaa 100 mü acaba:1shok:

sizin 100 ler espri ben ciddi ciddi 100 olurum gibi geliyo hatta geçerim belki.inşallah bu kilolardan dolayı bi sıkıntı çıkmaz.ama ben hayatım boyunca hep kiloluydum hiç zayıf olmadım ki

sizin 100 ler espri ben ciddi ciddi 100 olurum gibi geliyo hatta geçerim belki.inşallah bu kilolardan dolayı bi sıkıntı çıkmaz.ama ben hayatım boyunca hep kiloluydum hiç zayıf olmadım ki

demek ki yapın öyle canım senin üzülme bunun için..
peki spor yapmayı falan denedinmi hiç:uhm:

boyun kac funda? normalde su zamana kadar duydugum ve gorduklerım normal kılonun uzerınde olanlar hamıleıklerde fazla kılo almıyanlardır. cok fazla endıse etme bence yınede yedıklerıne dıkkat etmelısın sadece sen degıl hepımız:)

ben de sağlık ocağında tartılmıştım 66ydı dün doktorda tartıldım 67,5 ma iki haftada alamam kilo heralde tartıdan tartıya değişiyo

demek ki yapın öyle canım senin üzülme bunun için..
peki spor yapmayı falan denedinmi hiç:uhm:

çoook kaç tane spor salonu kaç tane diyetisyen kaç zayıflama macerası veririm alırım.değişmez bi durum kaçınılmaz bi son olur .hata yaşam şeklini değiştirmemek sadece diet dönemi dikkat etmek.allahtan bakınca o kadar göstermiyorum kilo dağılmış durumda.bazılarından da duyuyorum kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyomuş diye 80 le hamile kalmış alt komşum 87 yle bitirmiş inşallah bende öle olurum

yok canım bende senın gıbıyım ınan hep acıkıyorum bulantı falanda olmadıgı ıcın gayet ıyı yıoyrum aslında sebze ve meyve agırlıklı beslenıyorum ama yınede hıc hareket olmadıgı ıcın alınıyor ıste.senın haftan benden fazla ben 9 hafta olana kadar beınmde 3 kılo olur heralde ama napalım rısk donemı gecsın yuruyus yaparız artık takma kafana ya taktıkca daha cok yenıyo ve moralını yuksek tut her zaman

boyun kac funda? normalde su zamana kadar duydugum ve gorduklerım normal kılonun uzerınde olanlar hamıleıklerde fazla kılo almıyanlardır. cok fazla endıse etme bence yınede yedıklerıne dıkkat etmelısın sadece sen degıl hepımız:)

1.68 canım inşallah bende almam yaa. şu aralar yiyemiyorum bulantılardan ama sonra muhtemelen şu an pusuda olan iştahım intikamını alır gibi geliyo .dikkat edicem artık.benim en korktuğum tansiyonum çıkar şekerim çıkar bebeğime bi zararım dokunur.

funda üzülme zayıflar dahaçok kilo alıyomuş öyle okumuştum 12-17,5 arası alırmışız kilo doğumdan sonra inşallah veririz

ben hiç kilo almadım 64 le başladım 63,5 en sonra gittiğimde ama ağır yiyecekler yememeye çalışıorum çok meyve yiyorum abur cubur kesinlikle bıraktım tatlı yemiyorum( zaten canımda istemiyo)

bende çok korkuyorum çok kilo alıcam diye ben 86 da hamile kaldım ne olucam ben yaaa 100 mü acaba:1shok:

tabı canım 100 olursun buna kendını alıstırsan ıyı olur sonra hayal kırıklıgı yasama bende kendımı 80 e alıstırdım ama 85 e kadar pek psılkolojım bozulmaz.mecbur en az 10- 15 kılo alınıyo hatta 20 herkes alıcak tek sen deıl ama sonra dogumdan cıkınca bıle 10 kılo gıtmıs oluyo bı 5 kıloda emzırırken verılırse en fazla ustunde 5 kılo kalır onuda 1 yıl sonra rejım falan hallersın ınsallah morla ver knedıne ya

bende videonun bi kısmına baktım muhteşem gerçekten rabbim ne güzellikler yaratıyo
bi insan nasıl bi şekilde dünyaya geliyo içim tuhaf oldu bende tavsiye ederim izlemenizi arkadaşlar

canım bende senin gibiyim 60 kilo ile başladım daha şimdiden 63 üm ama sorun yapmamak lazım sağlıkla doğuralımda veririz kiloları benim halamın kızı acayip şişmişti hamileliğinde şimdi evlenmeden önceki haline döndü. ne yapalım vücudumuz kilo almaya müsait.

allahim hepinizin bebeislerini saglikla kucaginiza almayi nasip etsin .insallah bende bu ay sizlere katilir sohbet ederim sizlerlee:1hug:

X