2010 Mayıs Anneleri

günaydın tatlı annişlerrrrrrr
ben şifayı kaptım yaaa evin içinde kimseyle görüşmeden kendi kendimi hasta etmeyi başarabildim yaa bana helal olsun! hapşuuuuuuuuuuuuuuu!!senağlamasenağlama
monitörden uzak duruom size de bulaşmasın diee hehheheeeyasakkelime

aman aman canımcım çok dikkat et kendine. arkaşaımın dediği gibi sıcak çorba iç. ıhlamur kaynat limonlu çok iyi geliyor. bende bayramdan sonra öyle olmuştum. artık hapşırmaktan karnım ağrıyordu. şimdi iyiyim çok şükür. :teselli:

ben şifayı kaptım yaaa evin içinde kimseyle görüşmeden kendi kendimi hasta etmeyi başarabildim yaa bana helal olsun! hapşuuuuuuuuuuuuuuu!!senağlamasenağlama
monitörden uzak duruom size de bulaşmasın diee hehheheee
yasakkelime

geçmiş olsun canım. hastalık havaları başladı valla. nane limon yap içine azcık karabiber koy. hıçkırtıcak seni ama 1 günde ayağa kaldırcak.

aman aman canımcım çok dikkat et kendine. arkaşaımın dediği gibi sıcak çorba iç. ıhlamur kaynat limonlu çok iyi geliyor. bende bayramdan sonra öyle olmuştum. artık hapşırmaktan karnım ağrıyordu. şimdi iyiyim çok şükür. :teselli:

saol tatlım yaaa ıhlamur zaten her akşam içiyoruz eşimle, valla nasıl kaptım üşüttüm bilemiyorum. bugün de raporumun son günü, düşük riskinden doktor 1 hafta rapor vermişti, yarın okula başlıyorum ay nasıl çekcem çoluk çocuğu hamile ve hasta bilemiyorum yaaaa??

geçmiş olsun canım. hastalık havaları başladı valla. nane limon yap içine azcık karabiber koy. hıçkırtıcak seni ama 1 günde ayağa kaldırcak.

nane limonu yapmaya korkuyorum canım yaaa maydanoz- nane düşük yaptırıyor diyorlar yaaa tırstım valla naneden.:uhm:

yasakkelime

Aynen valla ben de hastalanıcam heralde.Grip olmasak bari. akannehir

yasakkelime

tatlım kendine dikkat et geçmiş olsun

saolasın canımcım yaaa aman dikkat edin siz de..

yaw nane yada maydonozun düşük yapıcı etkisi varsa doktorlar neden asla yemeyin demiyor

valla bilmiyorum anacım, bir de domatese benzeyen bir hurma çeşidi varya o da düşük yaptırıyormuş, bir hamileye doktor onu sakın yeme demiş. maydanoz ve naneyi de adnan saraçoğlu demişti fazla tüketmeyin diye. ne bileyim ben o adama güveniyorum cidden..

kızlar siz vitamin kullanıyomusunuz bana sadece vitamin verdi folik asit kullanmadım hiç ama vitaminin prospektüsünü okudum folik asitte içeriyo

kızlar sling isminde bir bebek taşıma sistemi. nette fotoları var da ben paylaşmayı beceremiyorum, dimples canımcım sen bilirsin bulup paylaşır mısın bi fotosunu. ben çok sevdim onu yaaa kundak gibi bebeği her an kucağında taşıyıp bir yandan da işlerini halledebilirsin. hem eşimi hayal ettim onu taşırken çok yakışacak diye düşündüm. çok keyifli bir şey yaaa bi bakın bence..:sm_cool:

yaw nane yada maydonozun düşük yapıcı etkisi varsa doktorlar neden asla yemeyin demiyor

kesinlikle sana katılıyorum ben sordum yememem gereken bişey varmı diye yok dedi herşeyi yiyebilirsin dedi.
fakat annem kesinlikle yasakladı yemiyorum bende özelliklerinide benim farmokoloji kitabından okudum toksik giderici sökücü etkisi var açıklamalar mantıklı geldi yemiyorum..

kızlar sling isminde bir bebek taşıma sistemi. nette fotoları var da ben paylaşmayı beceremiyorum, dimples canımcım sen bilirsin bulup paylaşır mısın bi fotosunu. ben çok sevdim onu yaaa kundak gibi bebeği her an kucağında taşıyıp bir yandan da işlerini halledebilirsin. hem eşimi hayal ettim onu taşırken çok yakışacak diye düşündüm. çok keyifli bir şey yaaa bi bakın bence..:sm_cool:

çok güzelmiş ben puset almayı düşünüyorum

red-castle-tikamak-baby-sling.jpg
tıfff bumu acaba

diples ben sadece link verebiliyorum resimi tam olarak nasıl yüklüyorsun anlatırsan sevinirimŞeniz

Son düzenleme:
X