2010 Mayıs Anneleri

ya arkadaşlar ben bazen hamile olduğumdan şüpheleniyorum ne başım dönüyor ne başım ağırıyor neden iştahım azaldı ya da kesildi midemde bulanmıyor:))
bazen akıntı lduğunda tuvalete koşup bakıyorum acaba adetmi oldum

dr bana tam 42 günde gün vermiş allahın izniyle cuma günü bende keseyi görüp belki kalp atışını duyabilecem gerçekten çok heyecanlıyım cumayı sabırsızlıkla bekliyorum adet hesabına göre cuma günü 6 haftalık oluyor ama 3 hafta önce dr tam bir şey söylememişti

PSıLOKUM karın ağrısına gelince evet benımde sancım oluyor araştırdım normalmiş

ayrıca açık konuşmaya katılamıyoruz haklısınız ama işteyiz napalımmm bebiş için paracıklar kazanıyoruz ama allah izin verirse perşembeden itibaren evdeyim bol bol konuşuruz artık

bebişlere ve kendinize iyi bakın:)))

canım bu şikayetler göğüsten çektiğim kadar hiç bir şeyden çekmiyorum resmen
bu arada diğer bi konuda okudum sende 15 aylık evliymişsin mayıs evlendin dimi mayısın kaçıydı
bende geçen sene 24 mayısta evlenmiştim hamile kaldığımdandır çok düşünüyorum
acaba acelemi ettim diye biraz daha beklesemiydim acaba

kızlar meraba nasılsınız
bugün dr'um kalp atışları için çağırdı.inş duyarız ne olur dua edin bana

inş.duyarsınız beraycım:Saruboceq:
bu arada ben bugün dr.a gittim tam olarak kesinleşti yani 7+5 mişim bu durumda doğum nisana geliyo:)) mayıs değilmiş ama olsun ben yine uğrarım burayada olur dimi kalp atışlarınıda gördük bugün inş.hepiniz en yakın zamanda duyarsınız kalp atışlarını

hımmm elini bizden çabuk tutmuşsun desene:)))
allah tamamına erdirir inşallah hadi sen nisan anelerinin yanınakaydirigubbakcemile3

hımmm elini bizden çabuk tutmuşsun desene:)))
allah tamamına erdirir inşallah hadi sen nisan anelerinin yanınakaydirigubbakcemile3

tamam tamam gittim kovma benikaydirigubbakcemile3 nede olsa ilk yuvam burası gelicem yine burayada bakarsın benimki içerde fazla durur yine mayısa denk gelir:roflol:

iyi akşamlar arkadaşlarr
hayırlı olsun bebişleriniz bende nisan annesi olacağım kısmetse
inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı

|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|| | | | | | |
2| | | | | | |
3| | | | | | |
4| | | | | | |
5| | | | | | | |
6| | | | | | |
7| | | | | | |
8| | | | | | |
9| | | | | | | |
10|| | | | | |

canım benim sat'ım30 temmuzdu..25 ağustosta adet olmam lazımdı ama 26 sında az bir kanamam oldu ve hemen kesildi...27 sinde idrar ve kan testi yaptırdım, pozitif çıktı...
keseyi geçen çarşamba günü gördük bu cuma da kısmetse kalp atışı için gidicezz canım...
bu arada doğumu kendim hesaplayıcıdan hesapladım, doktorum bir şey demedi diye hatırlıyorum

ay tatlım harikasın ben de kendime iyi bakıyorum sanıyordum, senin listeyi görünce maaşallah valla. ben zaten oruç tutuyorum, iftardan sonra da bol bol su ki neredeyse 4 lt'ye kadar. beyaz ekmek tüketmiyorum, şeker ve şekerli gıdalar da.. tam buğday ekmeği, güvendiğim mandıradan sokak sütü, taze yoğurt mayalıyorum, sahurlarda ceviz ve badem, bir de bolca sebze. canım deli gibi kahve istiyor, ölüyorum nerdeyse hatta hamile olmadığımı bile düşünüyorum bu yüzden, çay da içmiyorum onun yerine ıhlamur, ama onu da çok özlüyorum maalesef.. :çok üzgünüm:

offf sorma tatlım yaaa hele bu gece balonla seyahate bile çıkabilirim valla.. :roflol:

ıyi akşamlar mayıs anneleri :)) biraz geç kaldım :)))))

ben bu listeye girdim demi kızlardelikafadulden

günaydınnn herkese

bende geçen cuma doktora gittim kesecik göründü.5 haftayı geçtik heralde ama bende bulantı falan yok daha ama tabi bel ve kasık ağrısı var bide göğüsler çok fena çok hassas..

beyaz ekmeği çok azalttım genelde çavdar ekmeği falan yiyiyorum çok süt içiyorum elma,armut,üzüm,şeftali ne kadar meyve varsa yemeye çalışıyorum.kızartma falan yok pilavdan da uzak duruyorum ayran cacık yapıyorum bol bol ama şu sabah çayından vazgeçemiyorum..

bu arada elimde oldukça takip etmeye çalışıyorum topicki ama bizim evde modem bozuldu bende evden giremiyorum sadece işe gelince fırsat buldukça girebiliyorum o yüzden kaçırırsam bazı şeyleri kusura bakmayın

ben bilgilerimi yazıyorum jnaz eklersin artıkındelikafadulden

kknick:mutluyum1111 yaş:25 sat:7 ağustos tahminid.tarihi:14 mayıs hamiş kaldığım kilo:57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…