- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
kızlar benim hafiften bulantılarım başladı iştahım kesildi birazcık
ya tiff sorma benimde karnım davul gibi devamli şiş ve afedersiniz gaz var göğüslerim daha beter ellenmyorlar resmen ya uçları dimdik ve canımı yakıyorlar ha birde kızlar cinsellik yasakmı sizde ben şimdi çıkıyorum sabah burdayım yine mayıs anneleri iyi bakın kendinize öpüldünüz:CüvCüv:
kızlar meraba nasılsınız
bugün dr'um kalp atışları için çağırdı.inş duyarız ne olur dua edin bana
inş.duyarsınız beraycım:Saruboceq:
bu arada ben bugün dr.a gittim tam olarak kesinleşti yani 7+5 mişim bu durumda doğum nisana geliyo:)) mayıs değilmiş ama olsun ben yine uğrarım burayada olur dimi kalp atışlarınıda gördük bugün inş.hepiniz en yakın zamanda duyarsınız kalp atışlarını
hımmm elini bizden çabuk tutmuşsun desene:)))
allah tamamına erdirir inşallah hadi sen nisan anelerinin yanınakaydirigubbakcemile3
bakalım doktotrum çarşamba günü kesin duyulacağını söyledi bekliyorum sabırsızlıklaopuyorumnanaktan
canım benim sat'ım30 temmuzdu..25 ağustosta adet olmam lazımdı ama 26 sında az bir kanamam oldu ve hemen kesildi...27 sinde idrar ve kan testi yaptırdım, pozitif çıktı...firstday tomurcuk desen daha güzel olur senin nezaman belli oldu gebeliğin keseyi ne zaman gördünüz
ben tam hesaplayamadım ama mayısta doğmasını çok istedim o yüzden önce buraya baktım aaaa benimle aynı günde olanlar var heeh dedim benim mekanım burası size dr mu söyledi yoksa ay hesabına göremi mayıs dediniz
evet tıff bu konuda bende şikayetciyim kimsecikler uğramıyor. uğrasada günlük mesaj yazıp gidiyor geçmişi bile okumuyor dolayısıyla bi önceki sayfada verilen güzel haberi bilmiyor böylelikle kimse kaynaşamıyor. çok üzgü bu konudaaa:gitme:
ben aldım kilo şuan 59 kilo oldum şişkinlik yok ama gaz var bendede. göğüslerim benimde çok acıyorrrr:sinifsinif: bulantım yok ağrım sızım yok çok şükürrriştah konusunda felaketim sürekli midem kazınıyor çok çabuk acıkıyorum doktorum boyuna göre kilon iyi dedi şükür opuyorumnanaktan öncedende sağlıklı şeyler yiyordum şimdide devam ediyorum. kahvaltımda mutlaka yumurta yiyorum hergün. enginar brokoli gibi şeyleri sık tüketiyorum pazar günleri balık yiyorum. sabah kahvaltımda ve akşamları ceviz fındık tüketiyorum zaten ömrümce çay ve kahve içmediğim için süt bolca içiyorumopuyorumnanaktan hımm birde kendime yeşil elma suyu ve havuç suyu sıkıyorumkaydirigubbakcemile2
ya tiff sorma benimde karnım davul gibi devamli şiş ve afedersiniz gaz var göğüslerim daha beter ellenmyorlar resmen ya uçları dimdik ve canımı yakıyorlar ha birde kızlar cinsellik yasakmı sizde ben şimdi çıkıyorum sabah burdayım yine mayıs anneleri iyi bakın kendinize öpüldünüz:CüvCüv:
ne kadarlık hamilesin:teytey::teytey:
|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|| | | | | | |
2| | | | | | |
3| | | | | | |
4| | | | | | |
5| | | | | | | |
6| | | | | | |
7| | | | | | |
8| | | | | | |
9| | | | | | | |
10|| | | | | |
ben bu listeye girdim demi kızlardelikafadulden
günaydın mutluyum 1111
listen hayırlı olsun benide eklersen sevinirim
|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|| | | | | | |
2| | | | | | |
3| | | | | | |
4| | | | | | |
5| | | | | | | |
6| | | | | | |
7| | | | | | |
8| | | | | | |
9| | | | | | | |
10|| | | | | |