2010 Mayıs Anneleri

size bebedor markası nasıl geliyo ben şimsi sitesini inceliyorum galiba her şeyini ordam alacam
emzik biberon tırnak ve tarak setleri gibi
çok tatlılarrrrrr
ben de incelemiştim çok güzel bende chicco yu bebedoru düşünüyom nuk var ama pahalı biraz o günler çabuk gelir inşallah

çok şeker yaaa aslında minicik ama diğer taraftan da büyükkk kaydirigubbakcemile3 bende sabırsızlanıyorummm görmek içinn

hihoyyythihoyyyt aferin bebişine sağlıkla kucağına alırsın inşallah yine de dikkat et kendine Allaha emnet bebişlerimiz:CüvCüv:

kızlar ben eve geçiyorum hepinize iyi günler kendinize de bebişlerede iyi bakın akşama görüşürüz inşallah

Yaa kızlar buradan yiyecek isimlerini yazmayalım bence. Valla şimdi benim canım ayva istedi fena halde... Nerden alıcam şimdi((

canım Ankarada varmış ayva marketlere baksana bi, hep ben çıkarıyorum yemek işlerini galiba utandım valla :mymeka:

geçmiş olsun, Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah, hayırlı olsun dahada büyüsün

TIFF geçmiş olsun canım.Şimdi iyisiniz di mi

iyiyiz canımcım yaaa çok şükür ferahladım bugün artık ohhhhh:Saruboceq:

çok sevindim canım ya
allah kucağına aldığındaki o güzel duyguyuda tattırsın inşalahhhhhhhh
:teytey::teytey::teytey:

saolasın canım inşallah hepimiz kucağımıza alıcaz bgün hayırlısıyla, bugün o ana daha da yaklaştığımı hissediyorum..

hoşgeldin hadi bakalım gözün aydın
söyle bebişine teyzelerin söylüyor de sıkıca sarılcakmıssın bana de olur mu

sölerim tatlım sölerimmm, anasına çekcek benim bidenem, güçlü olcak inşallahhh..

çok şeker yaaa aslında minicik ama diğer taraftan da büyükkk kaydirigubbakcemile3 bende sabırsızlanıyorummm görmek içinn

darısı başına canımcımmmm..

hihoyyythihoyyyt aferin bebişine sağlıkla kucağına alırsın inşallah yine de dikkat et kendine Allaha emnet bebişlerimiz:CüvCüv:

geçmiş olsun, Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah, hayırlı olsun dahada büyüsün

saolun kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum teyzeleri, kaçıyoruz biz. annemdeydim eve gideyim, babamız evde bizi bekler. bu akşam yemeği ondanmış.. bakalım neler hazırlıyor.. hoşçakalın..

Dimples, tesekkurler. Hosbuldum ve burasi gayet sicak bir ortam. Bundan sonra da yaklasik 7 ay beraberiz insallah.

Kilom 54, yasim 31, son adet tarihim 1 Agustos, Dogum verilen tarih 5 Mayis.

Bu arada bir buyuk bardak sut iciyorum - sanirim 300ml. Ama artirsam iyi olabilir.

Kizlar bu arada benim popomda :) acima oluyor. Ama tuvaletimi yaparken degil de hani boyle baski gibi daha cok. Internetde okuduguma gore olabiliyormus hamilelikde, damar genislemesinden dolayi. Sizde de oluyor mu?

kızlar aklıma gelmişken benim bacaklarımda acayip bi kaşıntı var folik asit kullanıorum sadece ondan mı bilmiyorum ama kanasın istiyorum resmen kızamık çıkarmış gibi oldu baldırlarım fln... başına gelen varmı böyle bişey ?

dimples canım benim bebişin kesesi gözüktü canım listeye eklersen sevinirim tatlım

Yemeklerden 1.5 saat sonra sutu alirsan sanirim demir alimini etkilemiyor o zaman. Ayni sekilde yogurt da oyle.

Bu arada ben de kalp atisini duydum.

Kasinti bende de oluyor ama cok rahatsiz edici degil. O da sanirim kan dolasimin hizlanmasi ile alakaliymis. Ben krem aldim ama biliyorsunuz her krem hamileyken kullanilmiyor, sorup da almak lazim.

kaç haftalıkken kayıt yaptırılıo ben yaptırmadım dahaa

canım benim 5 haftalık 1 ay sonra tetanoz aşısı için çağırdılar

cnm buna gerek yok çünkü senin gebe olduğun hemen gidiyor sağlık ocağındaki kayıtlaraopuyorumnanaktan

canımcım peki nerden haber alcaklar benim gebe olduğumu
ben pek anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…