ben de incelemiştim çok güzel bende chicco yu bebedoru düşünüyom nuk var ama pahalı biraz o günler çabuk gelir inşallahsize bebedor markası nasıl geliyo ben şimsi sitesini inceliyorum galiba her şeyini ordam alacam
emzik biberon tırnak ve tarak setleri gibi
çok tatlılarrrrrr
çok şeker yaaa aslında minicik ama diğer taraftan da büyükkk kaydirigubbakcemile3 bende sabırsızlanıyorummm görmek içinnmayıs teyzeleriii biz geldikkkkkkkkk!!! :sm_cool:
minik kurbammm düşme tehlikesini atlatmış, boyu 1,7 cm olmuş aman allahım 1,83'lük anne için ne küçük ama bebişim için ne koccamaaaaaan bir rakammmm!! opuyorumnanaktan:CüvCüv:
hihoyyythihoyyyt aferin bebişine sağlıkla kucağına alırsın inşallah yine de dikkat et kendine Allaha emnet bebişlerimiz:CüvCüv:mayıs teyzeleriii biz geldikkkkkkkkk!!! :sm_cool:
minik kurbammm düşme tehlikesini atlatmış, boyu 1,7 cm olmuş aman allahım 1,83'lük anne için ne küçük ama bebişim için ne koccamaaaaaan bir rakammmm!! opuyorumnanaktan:CüvCüv:
ii akşamlar canımmkızlar ben eve geçiyorum hepinize iyi günler kendinize de bebişlerede iyi bakın akşama görüşürüz inşallah
Yaa kızlar buradan yiyecek isimlerini yazmayalım bence. Valla şimdi benim canım ayva istedi fena halde... Nerden alıcam şimdi((
mayıs teyzeleriii biz geldikkkkkkkkk!!! :sm_cool:
TIFF geçmiş olsun canım.Şimdi iyisiniz di mi
çok sevindim canım ya
allah kucağına aldığındaki o güzel duyguyuda tattırsın inşalahhhhhhhh
:teytey::teytey::teytey:
hoşgeldin hadi bakalım gözün aydın
söyle bebişine teyzelerin söylüyor de sıkıca sarılcakmıssın bana de olur mu
çok şeker yaaa aslında minicik ama diğer taraftan da büyükkk kaydirigubbakcemile3 bende sabırsızlanıyorummm görmek içinn
hihoyyythihoyyyt aferin bebişine sağlıkla kucağına alırsın inşallah yine de dikkat et kendine Allaha emnet bebişlerimiz:CüvCüv:
geçmiş olsun, Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah, hayırlı olsun dahada büyüsün
iyi akşamlar cnmcımsaolun kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum teyzeleri, kaçıyoruz biz. annemdeydim eve gideyim, babamız evde bizi bekler. bu akşam yemeği ondanmış.. bakalım neler hazırlıyor.. hoşçakalın..
kaç haftalıkken kayıt yaptırılıo ben yaptırmadım dahaakızlarr siz sağlık ocağına gebelik için kayıt yaptırdınızmı?
sağlık ocağı ne alaka anlamadım bencnm buna gerek yok çünkü senin gebe olduğun hemen gidiyor sağlık ocağındaki kayıtlaraopuyorumnanaktan
kaç haftalıkken kayıt yaptırılıo ben yaptırmadım dahaa
cnm buna gerek yok çünkü senin gebe olduğun hemen gidiyor sağlık ocağındaki kayıtlaraopuyorumnanaktan