Canım güzel haberlerini alırız inşaallah cumartesi günü...ay bende cumartesı gıdıcem cok heyecanlıyım dort gozle beklıyorum.
Canım bebişine bir şey olmamıştır , lütfen olumlu düşünelim...Hem düşük gibi bişey bariz belli olur heralde , sen endişelendiğin için öyle düşünmüşsündür...Insallah ben de 2010 Mayis annesi olucam. 2-3 hafta kanamam oldu, cok korktum ama simdilik durdu. Allah'tan mide bulantilari var yoksa icimde bir korku var acaba dustu mu diye.
kızlar ev için niye mevlid okutuyorsunuz?
Meraba arkadaşlar , nasılsınız ?
Ben bugün bebişimi görmeye gittim :) 7+1 ve 11 mm göründü ultrasondan :)çok şükür Allahıma...
biz yeni ev aldık o zaman evimiz bereketli olsun kaza belayı önlesin diye içinde huzurlu ve mutlu yaşayalım diye allah rızası için kurban kesip mevlüdünü okuttuk tamamiyle insanın içinden gelen bişey adet falan olduğundan değil yani isteyen ve drumu olan yapar yada yapmaz.:1rolleyes:
Yaa kızlar buradan yiyecek isimlerini yazmayalım bence. Valla şimdi benim canım ayva istedi fena halde... Nerden alıcam şimdi((
dimplescim benimki geç gebelik olduğu için
11 mayısta 2 hafta geriden geliyorum size doğruuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar bişe duydum 7. haftadan itibaren folik asite gerek kalmıyormuş, duyan varmı öle bişey, zaten üçü gündür unutuyorum içmeyi, biri beni dövsüüüün mafoldumben
bunlarda şekerden bebekler yiyesim geldi.
yaa bu arada bebek şekeri diyine bebek mevlüdü yapıcakmısınız ben yapıcam kızlar
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin. senle aynıyız doktor da bana sat 5 e göre aynı 7 haftalık diyo. yani nettekiyle tutuyo.
Canım geç gebelik nasıl oluyor??
teşekkür ederim canım çok sağol,bugün gittim 7+1 günlükmüş 4 gün geriden gidiyomuşuz sorun olmadığını söyledi çok şükür,herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar,kolay doğumlar diliyorum...
amin amin inş tez zamandaAmin canım inşallah:)) Allah bu mide bulantılarımızı bir an önce geçirsin inşallah:)