2010 Mayıs Anneleri

Insallah ben de 2010 Mayis annesi olucam. 2-3 hafta kanamam oldu, cok korktum ama simdilik durdu. Allah'tan mide bulantilari var yoksa icimde bir korku var acaba dustu mu diye.

ay bende cumartesı gıdıcem cok heyecanlıyım dort gozle beklıyorum.
Canım güzel haberlerini alırız inşaallah cumartesi günü...
Insallah ben de 2010 Mayis annesi olucam. 2-3 hafta kanamam oldu, cok korktum ama simdilik durdu. Allah'tan mide bulantilari var yoksa icimde bir korku var acaba dustu mu diye.
Canım bebişine bir şey olmamıştır , lütfen olumlu düşünelim...Hem düşük gibi bişey bariz belli olur heralde , sen endişelendiğin için öyle düşünmüşsündür...

kızlar ev için niye mevlid okutuyorsunuz?

biz yeni ev aldık o zaman evimiz bereketli olsun kaza belayı önlesin diye içinde huzurlu ve mutlu yaşayalım diye allah rızası için kurban kesip mevlüdünü okuttuk tamamiyle insanın içinden gelen bişey adet falan olduğundan değil yani isteyen ve drumu olan yapar yada yapmaz.:1rolleyes:

Daha yeni ultrasona girdim, hersey yolundaydi. Ama benim 4 sene once bir dusugum oldu ve bu bebek icin de cok uzun sure bekledik. Hala inanmasi cok zor geliyor.

Meraba arkadaşlar , nasılsınız ?
Ben bugün bebişimi görmeye gittim :) 7+1 ve 11 mm göründü ultrasondan :)çok şükür Allahıma...

kaydirigubbakcemile3 benimkiyle aynı boydalar desene bende gördüm bugün kalbi nasıl atıyordu offf nasıl bi duygu anlatamam vallahi
mayısın 11 inde doğum rabbimden bişey olmazsa
progestanı günde 1 e düşürdü
folik asiti günde 3 e çıkardı önceki dr um günde 1 demişti
elevit diye vitamin verdi
bide bulantı hapı çok kötü oluyorum
ya ekmemk kokarmı insana sabah bir lokma ekmek yiyemedimki midemi tutsun diye :kedi:

ne güzel ya peşpeşe doğum yapacağız Allahım hep güzel şeylerden sohbet eetmeyi nasip etsin

Yaa kızlar buradan yiyecek isimlerini yazmayalım bence. Valla şimdi benim canım ayva istedi fena halde... Nerden alıcam şimdi((

dimplescim benimki geç gebelik olduğu için
11 mayısta 2 hafta geriden geliyorum size doğruuuuuuuuuuuuuuuu

Biz de 2 hafta sonra okutacağız kuran. Yeni evli olduğum için herkes evi görmek istiyor biz de en iyisi kuran okutup herkesi çağırmak diye düşündük. Bir de evin bereketi için bebeğimizin sağlıklı doğması için filan...:lepi:

dimpless canım benim kilom da 57:))) Ama bugün keseyi görürsem onunla beraber yarın yazarsın diye düşünmüştüm:))

kızlar bişe duydum 7. haftadan itibaren folik asite gerek kalmıyormuş, duyan varmı öle bişey, zaten üçü gündür unutuyorum içmeyi, biri beni dövsüüüün mafoldumben

benım dr da ilk üç ay kesintisiz kullanacan dedi
hatta hamile kalmadan 3 ay önce başlanılıyormuş
ben son adetimi gördükten sonra çocuğa karar verdik hemen gittim ve hemen verdi bana

çok tatlılar yaaaaaaaa[/QUOTE]

bunlarda şekerden bebekler yiyesim geldi.
yaa bu arada bebek şekeri diyine bebek mevlüdü yapıcakmısınız ben yapıcam kızlar

evet yapacaz canım
bizde evlenince gelinin 7.si derler düğünden sonraki 7.gün yani ozaman yapılır
bebeğinde 40i çıkınca mevlüdü verilir
bizde yapacaz inşallahhhh

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin. senle aynıyız doktor da bana sat 5 e göre aynı 7 haftalık diyo. yani nettekiyle tutuyo.

teşekkür ederim canım çok sağol,bugün gittim 7+1 günlükmüş 4 gün geriden gidiyomuşuz sorun olmadığını söyledi çok şükür,herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar,kolay doğumlar diliyorum...

Canım geç gebelik nasıl oluyor??

yani ovulasyonum benim tahminimden 2 hafta ilerdeymişşş
yumurtlama geç olmuş

sağol cnm opuyorumnanaktan

52 kişi ne güselll:dance:alkisalkisalkis

sağ salim kucağımıza alırız inş bebişleri:asigim:
:CüvCüv: :CüvCüv:

hulya cım evet çoğumuzda bulantı var bunun bende farkındayım
ama ben hiçbirşey yiyemekle beraber sürekli kusuyorum
elma beni mahfediyor mesela

kızlar bişey duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış bende bilmiyorum
büyüklerin dediğine göre 2.ayda ultrason resminnde bebişin ayakları kolları çıkarsa bu erkek bebek
olurmuş kız bebek daha geç olusurmus ben 1 hafta önce kontrole gittiğimde bebişimin kolları ayakları
belli çıkmış dr da gösterdi hatta resmi buraya da koyucam şimdi benim oğlum mu olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…