2010 Mayıs Anneleri

çin takvimine bakın googleden arayın %90 doğru diyorlar bende birkaç kişiye denedim tuttu...

sağlıklı olur inşallah ben cinsiyetini ona ciciler almak için çok merak ediyorum çok güzel kıyafetler var hayırlısı artık

beni de listeye alır mısınızz sat 7 ağustos doğum 14 mayıs kalp atışlarını gördük 22 yaş 55 kg

kıza erkeğe göre şimdiden bakmaya başladm bir kaç marka var aklımda yumuşacık malları o zamana gelirsek inşallah durduramam kendimi heralde

Biz de bu hafta ilk hediyemizi aldık.Arkadaş badiyle çorap getirmiş.ınsan duygulanıyo bu kadarcık mı olucak diye :ecrin_bebek:

ben hamile kalmadan önce çok beğendiğim ve özendiğim için çok şirin
ve küçücük 1 çift erkek ayakkabısı almıştım
inş allah kucağımmıza aldığımız günleri gösterir de ben ilk onları giydiririm ona

Kızlar ya kusura bakmazsanız bişey sormak istiyorum.Yarım litre süt içiyorum günde.Ama çok rahatsız ediyo.Şişkinlik yapıyo.Ağrı falan.ıleriki aylarda daha da rahatsız eder herhalde.Bunun bi çaresi yok mu?Sizde de oluyo mu

ben de eşime süpriz için iki patik almıştım bende de kız kıyafetleri var babaannesi geçen sene pembe yelek dokkumuştu gönlümden kızmış gibi geçiyo ama önemli de değil oğlanlar da çok tatlı oluyo ısırımlık tam

size bebedor markası nasıl geliyo ben şimsi sitesini inceliyorum galiba her şeyini ordam alacam
emzik biberon tırnak ve tarak setleri gibi
çok tatlılarrrrrr

bende mide ağrısı yapıyor dediğin gibi birde şişkinlik sanki nefes almakta zorlanıyorum

Biz de kız çocuğunu çok seviyoruz.Geçen ay hamile olduğumu ya da olucağımı hiç bilmeden içimden çok geçirmiştim Allah'ım hayırlısıyla bi kızımız olsun diye.Tutar inşallah.Sağlıklı olsunlar tabi ki en önemlisi o ama insanın gönlü istiyo işte.Hayırlı evlat olsun hepimizinki :Saruboceq:

mayıs teyzeleriii biz geldikkkkkkkkk!!! :sm_cool:

minik kurbammm düşme tehlikesini atlatmış, boyu 1,7 cm olmuş aman allahım 1,83'lük anne için ne küçük ama bebişim için ne koccamaaaaaan bir rakammmm!!
opuyorumnanaktan:CüvCüv:

çok sevindim canım ya
allah kucağına aldığındaki o güzel duyguyuda tattırsın inşalahhhhhhhh
:teytey::teytey::teytey:

hoşgeldin hadi bakalım gözün aydın
söyle bebişine teyzelerin söylüyor de sıkıca sarılcakmıssın bana de olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…