- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
kızlar bişe duydum 7. haftadan itibaren folik asite gerek kalmıyormuş, duyan varmı öle bişey, zaten üçü gündür unutuyorum içmeyi, biri beni dövsüüüün mafoldumben
kızlar bişe duydum 7. haftadan itibaren folik asite gerek kalmıyormuş, duyan varmı öle bişey, zaten üçü gündür unutuyorum içmeyi, biri beni dövsüüüün mafoldumben
ya canım herkesin bünyesi farklı doktor ihtiyaç duymuştur belki bilmiyorum bu kadar kafaya takmayın biz vitaminlerlemi doğduk allah aşkına
ben 6+6 kalp atışını duyduğum gün doktor 2 hafta daha kullan ve bırak dedi elevite başla dedi. bu perşembe günü yani tam 9 haftalık olduğum gün folik plus bırakılıp elevite başlıcam.
ihmal etme sakın.bende gbelikten önce folic plus içiyordum.günde 3 tane olduğu için unutuyordum hep.folbiol günde 1 tane.onu unutmuyorum içiyorum çok şkür.buzdolabı kapağına not yapıştır unutmazsınkaydirigubbakcemile3
doğru..önceden annelerimiz evde ne varsa onu yerlermiş.ne doktor ne bişi.doktora sadece doğum yapmak için giderlermiş.
kızlar uyku bastırdı yatıyorum sonra grşrz
bunlarda şekerden bebekler yiyesim geldi.
yaa bu arada bebek şekeri diyine bebek mevlüdü yapıcakmısınız ben yapıcam kızlar
bunlarda şekerden bebekler yiyesim geldi.
yaa bu arada bebek şekeri diyine bebek mevlüdü yapıcakmısınız ben yapıcam kızlar
ben düşünmüyorum mevlüd, kendim okurum duasını eksik etmem,
kızlar sizden ricam okutacağınız kişilere dikkat edin, kuran okumayı beceremeyen insanlar, bu işten para kazanmaya çalışıyorlar, zaten size bişey teklif ederlerse bakmayın o insanın yüzüne, kendiniz bi hediye vermek isterseniz ona bişey diyemem ama çok suistimal ediliyor bu mesele, pazarlık yapanlar var
beray bulantı çoğumuzda var, ben yemek yiyemiyorum doğru dürüst, leblebi, çubuk kraker, elma iyi geliyor bana birde
dimples çok tatlı o bebeler yaaa, bizimki de öle olur mu acep
kızlar ev için niye mevlid okutuyorsunuz?
Meraba arkadaşlar , nasılsınız ?
Ben bugün bebişimi görmeye gittim :) 7+1 ve 11 mm göründü ultrasondan :)çok şükür Allahıma...