2010 Mayıs Anneleri

kızlar bişe duydum 7. haftadan itibaren folik asite gerek kalmıyormuş, duyan varmı öle bişey, zaten üçü gündür unutuyorum içmeyi, biri beni dövsüüüün mafoldumben

ihmal etme sakın.bende gbelikten önce folic plus içiyordum.günde 3 tane olduğu için unutuyordum hep.folbiol günde 1 tane.onu unutmuyorum içiyorum çok şkür.buzdolabı kapağına not yapıştır unutmazsınkaydirigubbakcemile3

ben 6+6 kalp atışını duyduğum gün doktor 2 hafta daha kullan ve bırak dedi elevite başla dedi. bu perşembe günü yani tam 9 haftalık olduğum gün folik plus bırakılıp elevite başlıcam.

kızlar bişe duydum 7. haftadan itibaren folik asite gerek kalmıyormuş, duyan varmı öle bişey, zaten üçü gündür unutuyorum içmeyi, biri beni dövsüüüün mafoldumben

evet canım7 haftadan itibaren folik asitin bebek üzerinde etkisi yokmuş internetten okudum 7,hafta bitince bırakılıp elevite geçiliyor

kızlar 8.haftadan itibaren ku llanmaya gerek yokmuş çünkü Folik asit, doktorunuz tarafından size nöral tüp adı verilen yapının oluşmasına takviye amacıyla verilmiştir. Bebeğin beyin ve omuriliğinin yerleştiği kemik kanal, yani nöral tüp bu haftada çoktan gelişimini tamamlamıştır.

doğru..önceden annelerimiz evde ne varsa onu yerlermiş.ne doktor ne bişi.doktora sadece doğum yapmak için giderlermiş.

ya bende 2 ay önceden başladım, plus bitince folbiol verdi banada doktor,

kızlar folik asit omirilik gelişiminde olası kusurlerın engellenmesi için çok gerekli sanırım, hemen hemen bütün doktorlar öneriyor, onun dışındaki vitaminleri besin yoluyla almamız daha önemliymiş, hem daha nice vitamin varmış keşfedilmeyen, arada onlarıda almış oluyoruz, ilaçla olcak iş değil yani

bunlarda şekerden bebekler yiyesim geldi.
yaa bu arada bebek şekeri diyine bebek mevlüdü yapıcakmısınız ben yapıcam kızlar

bende yapıcam sanırım. Eşimin ailesi daha çok önem veriyor böyle şeylere. Hem bebek görmeye topluca gelmiş oluyo insanlar iyi oluyo bence...

meraba kızlar nasılsınız bu arada listeden sanırım ismim silinmiş göremedim
bullantısı kusması olanlar neler yaıyor çok merak ediyorum mahfolmuş durumdayım

bende yapıcam bende ben evimde cemiyeti ve mevlidi çok seviyorum önce gelin mevlidi yaptım sonra yeni ev alınca evime mevlit yaptım hatta onu yaparken yazada bebek mevlüdü yaparım inş. dedim allah nasip etti evladı inş. onuda yapıcam kızlar bide daha kendi evime yeni geçmiştim ki bi akşam rüyamda yatak odasında beyaz geçeliklerle yatıyorum kucağımde bebeğim bütün camlar açık güneşli bir yaz günü evde mevlüt okunuyor gördüm bebek mevlüdü o kadar etkilenmiştimki. Allah rüyami yaşatmayı nasip eder inş.

bunlarda şekerden bebekler yiyesim geldi.
yaa bu arada bebek şekeri diyine bebek mevlüdü yapıcakmısınız ben yapıcam kızlar

evet canım bende yapıcam ınsallah.hem bızde adettır.kız annesı bebegın besıgınını ve dıger nerdeyse tum ıhtıyaclarını alır.ve akraba es dost cagırırlır mevlut okunur.eglence gıbı bıseyde yapılır.cok guzel olur bızım bebek gorme olayımız.ınsallah seneye bende yasıcam.hem ben 2 ay sonra falan yenı evıme gecıcem ev ıcınde okutucam

ben düşünmüyorum mevlüd, kendim okurum duasını eksik etmem,
kızlar sizden ricam okutacağınız kişilere dikkat edin, kuran okumayı beceremeyen insanlar, bu işten para kazanmaya çalışıyorlar, zaten size bişey teklif ederlerse bakmayın o insanın yüzüne, kendiniz bi hediye vermek isterseniz ona bişey diyemem ama çok suistimal ediliyor bu mesele, pazarlık yapanlar var

beray bulantı çoğumuzda var, ben yemek yiyemiyorum doğru dürüst, leblebi, çubuk kraker, elma iyi geliyor bana birde
dimples çok tatlı o bebeler yaaa, bizimki de öle olur mu acep

canım benım annem ve yengelerım cok guzel kuran okurlar.ben onlara okutucam

Meraba arkadaşlar , nasılsınız ?
Ben bugün bebişimi görmeye gittim :) 7+1 ve 11 mm göründü ultrasondan :)çok şükür Allahıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…