2010 Mayıs Anneleri

Yamansak hayırlı olsun canım.3üz annemiz de var demek.Allah bağışlasın bebişlerini.Ben de sürekli ağlamak için bahane arıyorum

selam kızlar ben 6 haftalık 3 çüz anne adayıyım son haftalarda bulantım vardı allahtan bu sabah bulantığla uyanmadım. ben hep tuzlu şeyler yemek istiyorum bide duygusal kendimi tuaf hissediyorum böğle olan arkadaşlar varmı ?
hayırlı olsun bebişlerin canım yaşadıkların normal şeyler

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
nidah, aşkın bahar tomurcuğu, canende, dimples, funda_b, huuulya+, idyl, kelebek01, mehlikaMERYEM, peperisa, RELAX, SCHATZİ+, suleYukselNizam+, yamansak

3 misafir şakkıdı

çok sevindim sendemi 3çüz .?

istahsızlık var cnm bende başladı hamilelik dönemi ağlamak istiyorum yaa sebebsiz yaaa
çok tuaf yaaaaaaaa

yok tatlım 3üz deil iştah vs konusunda aynı şeyleri yaşıyoruz demek istedimopuyorumnanaktan

3 üz lük biraz zor ya canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ama kolay 3ü bir arada çıkmış oluyo uğraşmıyon sonradan:1hug::tomato:

kızlar hızınıza yetişemiyorum oku oku bitiremedim bu gün burası fokur fokur kaynıyor resmen valla burda herkes aynı şeyleri yaşıyor normaldır hepimiz aynı zamanın annesiyiz sonuçta ben ki tatlı delisi ben tatlı ağzıma koymaz oldum sadece tuzlu şeyler ve akşam 9 ,30 küt yatmaya yer arıyorum kocam istiyor keyif yapalım tv sinema izleyelim nerde koltukta sızıyorum ama bahanede yok yani sabah 6,30 kalkıyorum. erkekler pek anlamıyorlar onlar tadını çıkartıyorlar baba olmanın ama tüm değişiklikleri biz yaşıyoruz bide kızlar benim yüzüm küçük küçük sivilce oldu cildim bozuldu çok canım sıkılıyor hormonlardan oluyormuş sizdede varmı ?

kızlar hızınıza yetişemiyorum oku oku bitiremedim bu gün burası fokur fokur kaynıyor resmen valla burda herkes aynı şeyleri yaşıyor normaldır hepimiz aynı zamanın annesiyiz sonuçta ben ki tatlı delisi ben tatlı ağzıma koymaz oldum sadece tuzlu şeyler ve akşam 9 ,30 küt yatmaya yer arıyorum kocam istiyor keyif yapalım tv sinema izleyelim nerde koltukta sızıyorum ama bahanede yok yani sabah 6,30 kalkıyorum. erkekler pek anlamıyorlar onlar tadını çıkartıyorlar baba olmanın ama tüm değişiklikleri biz yaşıyoruz bide kızlar benim yüzüm küçük küçük sivilce oldu cildim bozuldu çok canım sıkılıyor hormonlardan oluyormuş sizdede varmı ?

benim boynumda çıktı bir iki sivilce canım cildim çok iyi değil bu ara yani çirkinleştim mi ne

kızlar merhaba.nasılsınız??
nasıl geçiyor hamilelik :CüvCüv: ??
bir sorum var.doktor size folic asit dışında başka bir ilaç verdi mi??

oooo, olmaz mı, en erken belirtilerimden biriydi zaten, teenager oldum, ergenliğe döndüm geri mübarek, ama normalmiş, ilk 3 aylık dönemden sonra pek çok şey gibi buda geçiyormuş genelde

biraz öğle olucak inşallah allah nasip ederse bende inamamıyorum çok mutluyum allah bozmasın.amin

kızlar merhaba.nasılsınız??
nasıl geçiyor hamilelik :CüvCüv: ??
bir sorum var.doktor size folic asit dışında başka bir ilaç verdi mi??

yok canım bana vermedi, folic plus kullanıyosan onun içinde kalsiyum ve d vitamini de var, hoşgeldin bu arada

kızlar bişe duydum 7. haftadan itibaren folik asite gerek kalmıyormuş, duyan varmı öle bişey, zaten üçü gündür unutuyorum içmeyi, biri beni dövsüüüün mafoldumben

bana folik asit ayrı vermedi doktor vitamin kullanıyorum şimdi sadece. Benim cildim pamuk gibiydi şimdi pütür pütür cildim yağlandı kırmızı sivilceler var okudum da normalmiş

bazı doktorlar folic asitin yanında ek vitamin ilaçları flanda veriyormuş elevit gibi..
bende tek folic kullanıyorum.onlarıda içmek grekir mi acaba??

ya canım herkesin bünyesi farklı doktor ihtiyaç duymuştur belki bilmiyorum bu kadar kafaya takmayın biz vitaminlerlemi doğduk allah aşkına

X