2010 Mayıs Anneleri

Yemekten geldimmcokacimcoook

midem kazınıyo ama yesem de yemesem de aynı his:umursamaz:

Teşekkürler...hepimizin bebişlerine Maşallah:nazar::nazar::nazar:
10. gebelik haftasında itibaren haftada ortalama yarım kilo alcakmışız,hadi hayırlısı???Benim yapım kilo almaya çok müsait..
Bende balık hayatımda 1-2 kez yedim,hiç sevmiyorum.Ton balığı yiyeyim bari bol limonla dedim,ama ton balığınında az tüketilmesi gerekiyormuşş..Artık gözümü kapatıp yiyeceğim..kafamçokkarıştı

Teşekkürler...hepimizin bebişlerine Maşallah:nazar::nazar::nazar:
10. gebelik haftasında itibaren haftada ortalama yarım kilo alcakmışız,hadi hayırlısı???Benim yapım kilo almaya çok müsait..
Bende balık hayatımda 1-2 kez yedim,hiç sevmiyorum.Ton balığı yiyeyim bari bol limonla dedim,ama ton balığınında az tüketilmesi gerekiyormuşş..Artık gözümü kapatıp yiyeceğim..kafamçokkarıştı

yok artık her hafta yarım kilo mu :1shok:

herkese selamlar..ben de bugün grip oldum malesef o kadar dikkat etmeme rağmen...bir hafta rapor aldım dinlenicem...öğrencilerimi bırakmakta içime sinmiyor ama mecburen....inşallah tekrar almamı gerekirecek bir durum olmaz...

bana dr. kitap vermişti onda ilk üç aylık dönemde 1 kilo almak normal yazıyordu....

Soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.
canende bu kadar olur valla ben de seni arıyodum:)) Sen de neden keseler gözüktü yazıyo:) İkiz mi senin bebişler??

Evet şekerim iki kese göründü ama çok küçük keseler, içinde daha embriyo görünmüyordu. Geç tutunma olabilirmiş.

herkese selamlar..ben de bugün grip oldum malesef o kadar dikkat etmeme rağmen...bir hafta rapor aldım dinlenicem...öğrencilerimi bırakmakta içime sinmiyor ama mecburen....inşallah tekrar almamı gerekirecek bir durum olmaz...

Geçmiş olsun canım..a.s.

mevsim değişikliği bu aralar dikkat etmemiz lazım:1no2:

tubatuba teşekkür ederim...şu üç aylık bir dönemi hayırlısıyla bi atlatsaydık...hepimiz de sağlıkla inşallah...

nidah sana da teşekkür ederim..evet mevsim değişikliği bugün kalorifri yaaktılar iyi oldu valla..

ben yemem canım yerini tutcak başka besinler varken niye kendimi zorlayayım hem doktorda bişey olmaz dedi protein ve calciuma dikkat et dedi

Canım ama balığın yerini hiçbişey tutmaz diyolar. Ayy öyle gerekli değilse ben de zorlamam kendimi valla. Sırf bebeğim vitaminini alsın diye yemek istiyorum ben...

Balık sevmeyen arkadaşlara mezgit tavsiye ederim, pek balık kokusu yoktur eti de tavuk etine benzer.

X