2010 Mayıs Anneleri

sonunda yapabilmişim yaaa dimples canım çok sağol gönderdiğin için şimdi bu acemilikle yaptığım biraz dursun sonra sizinkiler hoşuma gitti ondan yapayım

Pastörize sütten yapılmayan peynirler: Pastörize sütten yapılmayan peynirler düşüğe neden olan Listeria bakterisi bulaştırabilmektedir. Listeria plasentadan geçebilmekte ve bebeğe bulaşarak enfeksiyona ve hayati tehlike yaratan kan zehirlenmesine neden olabilmektedir. Pastörize sütle yapılan peynirleri ise güvenle yiyebilirsiniz.

Pastorize edilmemiş süt: Pastörize edilmemiş süt de Listeria isimli bakteriyi içerebilmektedir. Listeria plasentadan geçebilmekte ve bebeğe bulaşarak enfeksiyona ve hayati tehlike yaratan kan zehirlenmesine neden olabilmektedir. İçtiğiniz sütün pastorize edilmiş olduğundan emin olun.

bana köyden süt yollamışlardı pastörize fln değil tabibenneyaptımki

ben onu içmiyim mi şimdi. güya daha sağlıklı diye yolladılar inek sütü.:uhm:

hoş zaten süt içemiyorum pek:sm_confused:

ya kızlar sitede bebişlerin cicileri ve odaları konusuna bakıyorum
çok tatlıı odalar var bende başlamak istiyorum artık ama çok erkennnn
bi 4 aylık olduktan sonra başlayacam rabbim izin verirse

bana köyden süt yollamışlardı pastörize fln değil tabibenneyaptımki

ben onu içmiyim mi şimdi. güya daha sağlıklı diye yolladılar inek sütü.:uhm:

hoş zaten süt içemiyorum pek:sm_confused:

haklısın canım banada doğal olsun diye köyden peynir yolladılar ama yemiyorum bu pastorize olayını duyduktan sonra hoş pastorize olanların sağlıklı koşullarda üretildiğine nasıl emin olacaz onuda bilmiyorum ama iyi markaların fabrikalarında bir sürü gıda muhendisi var bir sürü tetkik yapılıyodur herhalde bize gelene kadar allaha emanet ne yapalım

Dimplescim verdiğin link için teşekkür ederim canım.Araştırdım da herkes şimdi gittiğim dr öneriyo.Ama dediğim gibi sezeryandan yana.Arkadaşım gidiyor.Gel kesiyim seni uğraştırma beni diyomuş kıza.O da normal doğum için bekledi.9 ayı doldu.Şimdi kordon dolanmış diye korkutmuş kızı.Çarşamba sezeryana alıcak.Hala dr bulamadım.Çok can sıkıcı bi durum

ya kızlar sitede bebişlerin cicileri ve odaları konusuna bakıyorum
çok tatlıı odalar var bende başlamak istiyorum artık ama çok erkennnn
bi 4 aylık olduktan sonra başlayacam rabbim izin verirse

ay evet ben de istiyorum ama bana oda alma diyolar genç odası alırsın dediler ilerde. sadece beşik fln alcam ben galbagamyoncuiremsu

ay evet ben de istiyorum ama bana oda alma diyolar genç odası alırsın dediler ilerde. sadece beşik fln alcam ben galbagamyoncuiremsu

yok valla canım allah nasip ederse ben yapacam
genç odasını anca 5 - 6 yaşında kullanabilir
5 sene çocuk odasında kalsın
allah o günleri görmeyi nasip eder inşallahhhhh:Saruboceq:

X