- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyarbakırlıyım canım hemide içinden :)))
canım mutlaka gelip görmen lazım buraları bende siirti hiç görmedim ama küçük bayağı diyolar gelirsen görüşürüz burda gezdirirm sana buralarıı:)))ya:)bende doğuluyumda dedim sorayım bir hele..ama diyarbakır değil ben hiç gdip görmedimde izmirde doğdum büyüdüm.lakin babam siirtli..
nilay öğrtmenmisin, ne öğretmenisin
sorguya çekiyoz kızı bu arada kaydirigubbakcemile3
canım mutlaka gelip görmen lazım buraları bende siirti hiç görmedim ama küçük bayağı diyolar gelirsen görüşürüz burda gezdirirm sana buralarıı:)))
oh ne güzel valla, seninkinide götürürsün yanında ne güzel olur, bende ilahiyatçıyım, diyanette çalışıyorum vereliniortak
oh ne güzel valla, seninkinide götürürsün yanında ne güzel olur, bende ilahiyatçıyım, diyanette çalışıyorum vereliniortak
ay canım ne güzel olur inş.diyarbakır çok güzel diyorlar.inş.eşimle bir doğu turu düşünüyoruz.bebiş hayırlısıyla doğsunda :ecrin_bebek:
o zaman sormak istediğim bazı konular olursa sana danışabilirim yaniiii:lepi:
:teytey::dance:
aa çok güzel canım..sen nerdensin bu arada.hepinizi ziyarete gelicem ya ondan soruyorumkaydirigubbakcemile3
evt izmirde güzeldir çook.birde köylerini falan gezmek nasib olsaydı bayılırdın..şehirde çok güzel tabi.
bi dahaki sefere inşallah hemde bebişimle beraber
bağıra çağıra o bizi sinir eder gezerken bizede zehir olur tatilimiz ne tatlı dimiiiiiii
Slm güzel anneler.. Hemen okudum bu sefer, haftasonu yogunugunun karı sanırsam Nilay daha bebiş dogmadı ama sen eziyetine bilem hazırlamışın kendini iyi walla :))
mehlika sen ne öğretmenisin?
Slm güzel anneler.. Hemen okudum bu sefer, haftasonu yogunugunun karı sanırsam Nilay daha bebiş dogmadı ama sen eziyetine bilem hazırlamışın kendini iyi walla :))
ben tarih ve medeniyet kültürü adı altında bir dernekte gönüllü öğreticiyim.biraz farklı. osmanlıca yazma ve okuma kursları veriyorum..tarihi ve medeniyeti sevdirme amaçlı bir dernek.arapça eğitimide var tabi..
napım çevremde herkesin öyle oluyo
bende kendime ders çıkarıyorum
şimdiden alıştırıyımda fikrine
sonradan kolay olur :teytey:
Ne bilion ki belki de senin ki melek gibi bişi olcek.. Ne derdi ne tasası.. Yat dedim mi yatcak, kalk dedim mi kalkcak kaydirigubbakcemile2