2010 Mayıs Anneleri

ya:)bende doğuluyumda dedim sorayım bir hele..ama diyarbakır değil ben hiç gdip görmedimde izmirde doğdum büyüdüm.lakin babam siirtli..

ya:)bende doğuluyumda dedim sorayım bir hele..ama diyarbakır değil ben hiç gdip görmedimde izmirde doğdum büyüdüm.lakin babam siirtli..
canım mutlaka gelip görmen lazım buraları bende siirti hiç görmedim ama küçük bayağı diyolar gelirsen görüşürüz burda gezdirirm sana buralarıı:)))

nilay öğrtmenmisin, ne öğretmenisin

sorguya çekiyoz kızı bu arada kaydirigubbakcemile3

yok canım ne güzel tanıyoz birbirimizi işte
evet canım öğretmenım okulöncesi öğretmeniyim
bugüne kadar başkasının veletleriyle uğraştım şimdide sıra kendiminkinde

oh ne güzel valla, seninkinide götürürsün yanında ne güzel olur, bende ilahiyatçıyım, diyanette çalışıyorum vereliniortak

canım mutlaka gelip görmen lazım buraları bende siirti hiç görmedim ama küçük bayağı diyolar gelirsen görüşürüz burda gezdirirm sana buralarıı:)))

ay canım ne güzel olur inş.diyarbakır çok güzel diyorlar.inş.eşimle bir doğu turu düşünüyoruz.bebiş hayırlısıyla doğsunda :ecrin_bebek:

oh ne güzel valla, seninkinide götürürsün yanında ne güzel olur, bende ilahiyatçıyım, diyanette çalışıyorum vereliniortak

o zaman sormak istediğim bazı konular olursa sana danışabilirim yaniiii:lepi:
:teytey::dance:

ay canım ne güzel olur inş.diyarbakır çok güzel diyorlar.inş.eşimle bir doğu turu düşünüyoruz.bebiş hayırlısıyla doğsunda :ecrin_bebek:

güzel tabi kendi memleketim diye övmüyorum bak
öyle dışardan tahmin edildiği gibi
ben izmir e geldim ama balayımızın 1 gününü orda geçirdik
acayip büyük bi memleket olduğu için her yerini gezemedik
kordon karşıyaka ve tabikide fuar(zaten fuar 1 günümüzü aldı nerdeyse)
bayıldım ama şehrinizeeeopuyorumnanaktan

evt izmirde güzeldir çook.birde köylerini falan gezmek nasib olsaydı bayılırdın..şehirde çok güzel tabi.

o zaman sormak istediğim bazı konular olursa sana danışabilirim yaniiii:lepi:
:teytey::dance:

tabi tabi, taze taze fetva verilir kaydirigubbakcemile3

aa çok güzel canım..sen nerdensin bu arada.hepinizi ziyarete gelicem ya ondan soruyorumkaydirigubbakcemile3

canım ben ankaralıyım ama şu an kiliste oturuyorum, beklerim buyrun :içelim:

evt izmirde güzeldir çook.birde köylerini falan gezmek nasib olsaydı bayılırdın..şehirde çok güzel tabi.

bi dahaki sefere inşallah hemde bebişimle beraber
bağıra çağıra o bizi sinir eder gezerken bizede zehir olur tatilimiz ne tatlı dimiiiiiii

Slm güzel anneler.. Hemen okudum bu sefer, haftasonu yogunugunun karı sanırsam :KK70: Nilay daha bebiş dogmadı ama sen eziyetine bilem hazırlamışın kendini iyi walla :))

Slm güzel anneler.. Hemen okudum bu sefer, haftasonu yogunugunun karı sanırsam :KK70: Nilay daha bebiş dogmadı ama sen eziyetine bilem hazırlamışın kendini iyi walla :))

napım çevremde herkesin öyle oluyo
bende kendime ders çıkarıyorum
şimdiden alıştırıyımda fikrine
sonradan kolay olur :teytey:

canım sende eğitimciymişsin
senın branş ne
aslında kendimize bi liste daha yapmamız lazım iş yaş şehir v.s v.s gibi
daha kolay olur dimiiiiii
gerçi zaman geçtikçede tanıyacazzz nasılsa

ben tarih ve medeniyet kültürü adı altında bir dernekte gönüllü öğreticiyim.biraz farklı. osmanlıca yazma ve okuma kursları veriyorum..tarihi ve medeniyeti sevdirme amaçlı bir dernek.arapça eğitimide var tabi..

çok güzel ve ilginççççalkisalkisalkisalkisalkisalkis

napım çevremde herkesin öyle oluyo
bende kendime ders çıkarıyorum
şimdiden alıştırıyımda fikrine
sonradan kolay olur :teytey:

Ne bilion ki belki de senin ki melek gibi bişi olcek.. Ne derdi ne tasası.. Yat dedim mi yatcak, kalk dedim mi kalkcak kaydirigubbakcemile2

Ne bilion ki belki de senin ki melek gibi bişi olcek.. Ne derdi ne tasası.. Yat dedim mi yatcak, kalk dedim mi kalkcak kaydirigubbakcemile2

ya böyle konuştukça içim kıpır kıpır oluyo
aslında ben şimdiden öğüt veriyorum akıllı yavrum güzel yavrum anneyi babayı üzme emi gibilerinde
buna 9 ay boyunca devam edecem inş bi yararını görürüm
:Saruboceq::Saruboceq:

X