2010 Mayıs Anneleri

dimples senin doğum tarihin 7 mayıs görünüyor...
benimki de 6 mayısskaydirigubbakcemile3

Allahım izin verir de sağlıkla tamamlarsak ve herşey yolunda giderse Mayıs annelerinden ilk biz doğum yapıcaz sanırımmmm

hadi bakalım hayırlısı...

7 eylüle bişey kalmadı ama ben arasıra giren kramplar dısında bir belirti yaşamıyorum benzer belirtilerinde oruçtan oldugunu düşünüyorum...off işin kötüsü artık heyecanlanmıyorum yine tek çizgi göreceğim diye belki de :umursamaz:

evet haklısın...ama insan şimdilik bunlarla avunuyorr:ecrin_bebek:
bana soruyorlar nasıl bir duygu diye...hiç değişen bir şeyim yok kiii..anlamadım daha hiç bir şey diyorummm...
hele kıpırdanmaya başlasın içinde o zaman anlarsın diyorlarr...kaydirigubbakcemile3

canım ben hiç belirti yaşamadımmm...hatta adet olmadan önce neler yaşıyorsam aynılarını yaşadımmm...hiç belli olmaz..Allahım bilir onuuua.s.

aslında gidip bir kan testi yaptırsan kaydirigubbakcemile5

çok defa sat tarihinden önce yaptırdım ama hep aynı husran bu sefer gunu gecmeden test de yaptırmıyım diyorum..bakalım salı gunu herşey belli olacak tabi dayanabilirsem :) o gune kadar

arkadaşlar merhaba.bugün doktor hamilelik olduğunu söyledi.beta hcg 329 çıktı. sat 6 ağustos. bugün tam 4 haftalık :) aranızda olmak ne güzel :))

arkadaşlar merhaba.bugün doktor hamilelik olduğunu söyledi.beta hcg 329 çıktı. sat 6 ağustos. bugün tam 4 haftalık :) aranızda olmak ne güzel :))

çok güzel bir haber bu... tebrikler....darısı bizim gibi bekleyen tüm adayların başına

canım tebrikler hoşgeldin aramızaaa...sağlıkla tamamla inşallah hamileliğiniiii

kızlarr bugün doktora gittim..tahlil yaptırdı...az önce de aradı..çok büyük sorun yok ama böbrekler istediğim gibi değil, biraz daha fazla su içmeye çalış dedi...günde 3 litreye yakın su içmem gerekiyorrrrrCADIARZU

hosgeldınız..baya artmıs 2010 mayıs annelerı tebrıkler hepınıze..
sagıklı bı hamıleleık gecırırsınız ınşallahhh ....

kızlar dün doktora gittim hamileyim 2 haftalık sata göre 1 aylık 15inde kalp atışlarını dinlemeye gidicez allahım yüzümüze güldü çok mutluyum allah kucağımıza almayı nasip eder inş çok güzel bi duygu isteyen herkezin olur inş

_BERAY_:...........28 temmuz................kese görüldü
(folik asit,coraspin.progesteron.fragmin.benexol)........................
DıMPLES:............31 temmuz................kese görüldü
(folik asit)..............
BıRPERı:.............

NURCAN3368:.........................

ÖZLEM0606:..................

EZGı:.................11 temmuz...............

FıRTSDAY:.........30 temmuz..................

UMUTLUYUZ:............28 temmuz............

EFLATUN 24:...........28 temmuz..........

TIFF:...................3 ağustos......................

GURBET_ELDE:................29 temmuz.............

BLUEANGELN:.....................

PSıKOLUM:........................6 ağustos

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :emir_bebek
:

Son düzenleyen: Moderatör:
NE GÜZEL MAYIS anneleri cogaliyor yeniler gelmis insallah hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip eder rabbim.

canım kendi bilgilerimi ekleyerek listeyi güncelliyorum:

EZGİ:.................11 temmuz...............

BERAY_:...........28 temmuz................kese görüldü
(folik asit,coraspin.progesteron.fragmin.benexol)

UMUTLUYUZ:............28 temmuz............

EFLATUN 24:...........28 temmuz..........

GURBET_ELDE:................29 temmuz.............

FIRSTDAY:.........30 temmuz................kese görüldü
(folik asit, demir, b12)

DİMPLES:............31 temmuz................kese görüldü

(folik asit)..............

TIFF:...................3 ağustos......................

PSİKOLUM:........................6 ağustos

BİRPERİ:.............

NURCAN3368:.........................

ÖZLEM0606:..................

BLUEANGELN:.....................

Maşallahhh mayıs annelerineeee

Son düzenleme:
kizlar beni de ekleyin ya benim basim kel mi:))))
15 eylül bekleme günüm.bende folik asit kullandim hamilelikten önce

beni de ekleyin 7 eylülü bekliyorum kaydirigubbakcemile5

kızlar doktora gittim kese görüldü ama çok küçükmüş geç döllenme olabilir dedi doktor umarım sorun yoktur, ben de folbiol,innohep iğne ve coraspin kullanıyorum

kızlar doktora gittim kese görüldü ama çok küçükmüş geç döllenme olabilir dedi doktor umarım sorun yoktur, ben de folbiol,innohep iğne ve coraspin kullanıyorum

coraspini ne için kullanıyrdun..kanı sulandırır diye biliyordum

aynen bende tekrar düzenledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…