- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
kızlar ilk defa bugün çok kötü oldum sabah aç karınla çıkardım ama öldüm sanki çok kötüyüm
çok geçmiş olsunnn canım ya.kızlar ilk defa bugün çok kötü oldum sabah aç karınla çıkardım ama öldüm sanki çok kötüyüm
günaydın kızlar..
bulantısız günlere inşaallah
2 gündür de baş ağrım var.Dr ağrı kesici vermişti ağrın olursa diye kullanmadım daha dayanabildiğim kadar dayanayım ama acaba boş yere de çekiyor olabilir miyim.Zararı yoksa kullansam mı?
göğüs uçları çok ağrıyan varmı benimkiler dim dik birde çok acıyo
2 gündür de baş ağrım var.Dr ağrı kesici vermişti ağrın olursa diye kullanmadım daha dayanabildiğim kadar dayanayım ama acaba boş yere de çekiyor olabilir miyim.Zararı yoksa kullansam mı?
mutluyum, sen kalp atışını dinlemişmiydin???
göğüs uçları çok ağrıyan varmı benimkiler dim dik birde çok acıyo
yok canım daha adam akıllı bir doktora gitmedim cumartesi 7 haftalık oluyo o zaman gideyim
canım ben vitrinlere baktım çok basit geliyo ben genç odası alıcam birde taşınan küçük beşiklerden
kızlar ben hem oyun parkı hem de beşik olan şeyler var yabunun gibi düşünüyorum bilgisi olan var mı kullanışlı mı? yorumlara bakılırsa güzelmişbenneyaptımki
benimde benimde:1shok:
kızlar valla aynı şeyleri yaşıyoruz demekki hepimiz birinde olan belirti mutlaka herkesde var benim uçlarım sivrileşti göğüslerim gerildi iyice bide büyüdükçe kaşınıyo:1ninca:
Şule bana da minoset verdi dr.Dayanabildiğim kadar durayım.Ne olur ne olmaz.
Mutluyum benim göğüsler de hamileliğin başından beri aynı şekilde.Geçer diye düşünüyodum ama geçmedi.Acıyo da :sinifsinif:
yarın gideyim mi ne dersiniz