2010 Mayıs Anneleri

kızlar ilk defa bugün çok kötü oldum sabah aç karınla çıkardım ama öldüm sanki çok kötüyüm

mutluyum anlıyorum seni bende her sabah aç karnına çıkartıyorum eğer bulantılar devam ederken bişeyler yiyebilirsem çıkartmıyorum....kafamçokkarıştı

2 gündür de baş ağrım var.Dr ağrı kesici vermişti ağrın olursa diye kullanmadım daha dayanabildiğim kadar dayanayım ama acaba boş yere de çekiyor olabilir miyim.Zararı yoksa kullansam mı?

2 gündür de baş ağrım var.Dr ağrı kesici vermişti ağrın olursa diye kullanmadım daha dayanabildiğim kadar dayanayım ama acaba boş yere de çekiyor olabilir miyim.Zararı yoksa kullansam mı?

kullanma kesinlikle tavsiye etmiyorum ilaca çok karşıyım ben

bana doktor baş ağrıların olursa "minoset plus" güvenle kullanabilirsin demişti ama onun dışında kesinlikle ilaç kullanma demişti..işine yara belki bu bilgikaydirigubbakcemile5

göğüs uçları çok ağrıyan varmı benimkiler dim dik birde çok acıyo

benimde benimde:1shok:
kızlar valla aynı şeyleri yaşıyoruz demekki hepimiz birinde olan belirti mutlaka herkesde var benim uçlarım sivrileşti göğüslerim gerildi iyice bide büyüdükçe kaşınıyo:1ninca:

kızlar ben hem oyun parkı hem de beşik olan şeyler var yabunun gibi düşünüyorum bilgisi olan var mı kullanışlı mı? yorumlara bakılırsa güzelmişbenneyaptımki

Şule bana da minoset verdi dr.Dayanabildiğim kadar durayım.Ne olur ne olmaz.
Mutluyum benim göğüsler de hamileliğin başından beri aynı şekilde.Geçer diye düşünüyodum ama geçmedi.Acıyo da :sinifsinif:

kızlar ben hem oyun parkı hem de beşik olan şeyler var yabunun gibi düşünüyorum bilgisi olan var mı kullanışlı mı? yorumlara bakılırsa güzelmişbenneyaptımki
canım ben vitrinlere baktım çok basit geliyo ben genç odası alıcam birde taşınan küçük beşiklerden

benim göğüsler kafam kadar oldu ŞenizŞenizŞenizŞeniz

kalp atışlarını duydun mu aramızda 2 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…