- 12 Aralık 2008
- 1.798
- 0
- 38
bugün bende doktora gittim mayıs 2010 allah izin verirse bebeğim bizimle olucak. kesesini gördüm bende
hoşgeldin zeliha, hayırlı olsun a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün bende doktora gittim mayıs 2010 allah izin verirse bebeğim bizimle olucak. kesesini gördüm bende
hoşgeldin zeliha, hayırlı olsun a.s.
kıs görmedim mesajını hiç bende de bulantı var kusma yok, Allah yardımcımız olsun
hiç mi bişey yiyemiyosun, sevdiğin şeyleri felan
Anne karnındaki bebek ile anne arasında duygusal bir bağ var mı? - UZMAN TV
arkadaşlar bu siteye bi bakın özellikle bu video çok güzel
zaten ağlaktım yine başladım
şaka maka derken anne olacam hala inanamıyorum
relax canım naber? Bugün sende gitmiştin doktora değil mi? Bizim sat aynı...Bebeğin kaç mm olmuş?crl diye geçiyor ultrason resminde...
canım ben tek beşik almayı düşünüyorum hatta teyzesi alacak yiğenine bizimkiler benden hevesli ilk torun olacakda bizim evde Minik kurbağa mdf 4 çekmeceli asansörlü beşik TR1824 hatta bu beşiklerden istiyorum şimdiden oda almaya gerek yok gibi geldi 3-4 yaşına gelsin çilek genç odası alırım direk die düşündüm siz neler düşünüyonuz
tatlım ben dersanede biyoloji öğretmeniyim bebek heberini aldığım an çalışma konusu iptal evdeyim özel derslerim var onlara başlıycam olimpiyat öğrencilerimi evde yetiştircem bu yıl...
üreme konusunu daha görsel anlatırım bu yıl komik olur dimikaydirigubbakcemile2
yok ya ben tatlı hastayım bayramn boyunca tatlının yüzüne bakmadım((
Günaydın kızlar.Bugün nasılsınız?Benim çok bulantım var