2010 Mayıs Anneleri

canım ben vitrinlere baktım çok basit geliyo ben genç odası alıcam birde taşınan küçük beşiklerden

Canım ya genç odası erken değil mi ben geçici bişey düşündüm 1-2 yaşıan kadar sonra genç odası olsun istedim ama bilmiyorumki:uhm:

Şule bana da minoset verdi dr.Dayanabildiğim kadar durayım.Ne olur ne olmaz.
Mutluyum benim göğüsler de hamileliğin başından beri aynı şekilde.Geçer diye düşünüyodum ama geçmedi.Acıyo da :sinifsinif:

doktorun biri de dediki ben başım çatlasa da patlasa da ağrı kesici almadım her ilacın yan etkisi var dmeişti bana. yani kendisi de kullanmamış. kullanmayalım kızlar mümkün oldukça inş.:emir_bebek:

Canım ya genç odası erken değil mi ben geçici bişey düşündüm 1-2 yaşıan kadar sonra genç odası olsun istedim ama bilmiyorumki:uhm:

canım benimportatif beşikler var ondan alacam zaten ablamlar beşik aldı 8 ay kullandı bebek tutunmaya başladığında tehlikeli oluyokaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

doktorun biri de dediki ben başım çatlasa da patlasa da ağrı kesici almadım her ilacın yan etkisi var dmeişti bana. yani kendisi de kullanmamış. kullanmayalım kızlar mümkün oldukça inş.:emir_bebek:

doğru aslında inş.ilaç kullanmadan atlatırız ben bazen midem çok kötü olunca talcid alıyorum.ama benim midem zaten rahatsızdı yani normaldede kullanmam gerekiyodu bide hamilelik arttırıyo rahatsızlığı o yüzden çok mecbur kalıyorum bazen...mafoldumben

Şulecim kaşıntı varsa bence çatlamaması için önlem almaya başla.Ben çok korkuyorum çatlaktan.Düşündüğünüz bişey var mı?Ne kullanacaksınız?Saf zeytin yağı iyi diyolar ama giysilere bulaşmıyor mu ki CADIARZU
Nidah bence resimdeki kullanışlı bişeye benziyor.Aslında çok beğenip bi sürü para verdiğin şeyi çocuk kullanmak istemeyebiliyor.Ablam 2003te 350tlye sleeper almıştı.Bebek hiç durmadı onda.Almadan da bilemiyorsun tabi.Bakalım neler çektiricek bu veletler bize

canım benimportatif beşikler var ondan alacam zaten ablamlar beşik aldı 8 ay kullandı bebek tutunmaya başladığında tehlikeli oluyokaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

benim ablamda park yatak almıştı,7- 8 aydan sonra kullanamadı çocuk ayaklanıyo diye.
bende ablamdan onu alıcam şimdi yatak odamda kalıcak o yatak bende 7-8 ay kullanırım bide portatif beşik yada ana kucağı yanımda tutmak için.diye düşünüyorum ama :jeyyar:

benim ablamda park yatak almıştı,7- 8 aydan sonra kullanamadı çocuk ayaklanıyo diye.
bende ablamdan onu alıcam şimdi yatak odamda kalıcak o yatak bende 7-8 ay kullanırım bide portatif beşik yada ana kucağı yanımda tutmak için.diye düşünüyorum ama :jeyyar:

yeğenimin beşiği var onu alırım birde portatif yeter genç odasını dizerim baznın kenarlarını kapatırım kullanırız

Şulecim kaşıntı varsa bence çatlamaması için önlem almaya başla.Ben çok korkuyorum çatlaktan.Düşündüğünüz bişey var mı?Ne kullanacaksınız?Saf zeytin yağı iyi diyolar ama giysilere bulaşmıyor mu ki CADIARZU
Nidah bence resimdeki kullanışlı bişeye benziyor.Aslında çok beğenip bi sürü para verdiğin şeyi çocuk kullanmak istemeyebiliyor.Ablam 2003te 350tlye sleeper almıştı.Bebek hiç durmadı onda.Almadan da bilemiyorsun tabi.Bakalım neler çektiricek bu veletler bize

evet ya çok korkuyorummafoldumben
görümcemin heryeri çatlak daha 25 yaşında ilk çocukta vede giydiği badiden bile gözüküyo çatlakları:sinifsinif:
ayıptır sölemesi benim göğüslerimde bayağı güzeldir dik ve sert zemuszemusşimdi çok korkuyorum her aklıma geldiğinde vücut yağı sürüyorum göğsüme ve göbeğime ama senin dediğin gibi saf zeytinyağı en iyisi diye duydum bende.CADIARZU

Ablamda normal genç odası aldılar.Önce beşik oluyor.Komodinleri yatağın arka tarafına ekleniyor.Beşik olarak kullanıyorsun.Sonra onları çıkardığında normal büyük yatak oluyor.ılk 2 3 ay için de portatif beşiklerden aldılar.Altı tekerlekli, diğer odalara rahat götürüyorsun.Ben de öyle bişey düşünürüm.Hem bebeğin gardrobu falan düzenli olur.Yoksa 3 4 yaşına kadar odasını kullanmıyor zaten çocuk

yeğenimin beşiği var onu alırım birde portatif yeter genç odasını dizerim baznın kenarlarını kapatırım kullanırız

ben oda yapmak istiyorum aslında çünkü kıyafetlerini falan doğru kullanmak için gerçi karasızım ama alırsamda öylü çiçekli böcekli veya arabalı falan bebek odası değilde daha klasik takımlar hani büyüdükçe de kullanabilmesi için öyle düşünüyorum şimdilik:sm_confused:

evet ya çok korkuyorummafoldumben
görümcemin heryeri çatlak daha 25 yaşında ilk çocukta vede giydiği badiden bile gözüküyo çatlakları:sinifsinif:
ayıptır sölemesi benim göğüslerimde bayağı güzeldir dik ve sert zemuszemusşimdi çok korkuyorum her aklıma geldiğinde vücut yağı sürüyorum göğsüme ve göbeğime ama senin dediğin gibi saf zeytinyağı en iyisi diye duydum bende.CADIARZU

Kayınvalidemler bebeği de zeytin yağıyla yağlarlar.Rahatlıyormuş çocuk.Denemedim hiç ama giysilere bulaşmaması için ne yapmalı ki? Hamilelikte karnına sürdüğün zeytinyağının bebeğe de faydası varmış.Badem yağı da çok kullanılıyormuş.Kaçıncı aydan sonra çatlamamak için bunlara başlamak gerek bilgisi olan var mı? :CüvCüv:

Kayınvalidemler bebeği de zeytin yağıyla yağlarlar.Rahatlıyormuş çocuk.Denemedim hiç ama giysilere bulaşmaması için ne yapmalı ki? Hamilelikte karnına sürdüğün zeytinyağının bebeğe de faydası varmış.Badem yağı da çok kullanılıyormuş.Kaçıncı aydan sonra çatlamamak için bunlara başlamak gerek bilgisi olan var mı? :CüvCüv:

evet bebeğide doğru bebeğide yağlarlar iyi gelirmiş hem kuru cildi olmazmış bebeğin.
bence bulaşmaz ya mesela evde olduğun gün yada akşam eve gelince duş alıp nemli cilde sür üstünede ev kıyafetlerinde giy.olmazmı:uhm:

şirin bişeykaydirigubbakcemile5

yatak odasına böle bişiy de koyabilirim:hulya:

ben arkadaşımda gördüm yatak odasına koymuşlar şuan yatak olarak kullanıolar çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar. hee birde bebek sallanmadan uyumadığı için çingene salıncağı deniyormuş birde ondan almışlar kesinlikle alıcam bende çok güzel bişey:asigim:

herkeslere günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canım ben de duydum kullanışlı diye aslında ben de geçici olarak öyle düşünmüştüm:ecrin_bebek:

X