2010 Mayıs Anneleri

ay kızlar aşkolsun kimsecikler özlememiş galiba benı
ben geldim diyorum dr ye gidecem diyorum soran eden yok
anlaşılan herkesler kendi derdinde:) mide bulantıları falan
valla benım kusma yok her kokudan midem bulanıyo ama kusmuyorum allaha şükürler olsun
bazıları aşermeye başlamış bile
benımde tam aksine tüm yemeklerden tiksiniyorum
zorla iki lokmacık yiyiyorum inşalah bebeğime bi zararı olmaz

kıs görmedim mesajını hiç bende de bulantı var kusma yok, Allah yardımcımız olsun
hiç mi bişey yiyemiyosun, sevdiğin şeyleri felan

relax canım naber? Bugün sende gitmiştin doktora değil mi? Bizim sat aynı...Bebeğin kaç mm olmuş?crl diye geçiyor ultrason resminde...

relax canım naber? Bugün sende gitmiştin doktora değil mi? Bizim sat aynı...Bebeğin kaç mm olmuş?crl diye geçiyor ultrason resminde...

canım ben bugun sadece ultrasonda keseyı gormeyı gıttım ama resım vermedı gıttıgım dr.bu benım kendı dr um deıl bızım evın yanında tıp merkezı var keseyı cok merak ettıgım ıcın gıttım sadece.kendı dr la randevum haftaya cumartesı.ınsallah o zamanda kalp atısını duyarım

kimsecikler yok mu ne sessiz bizim topiğimiz yaaaaaa mafoldumben :gitme: :a015: senağlama

Son düzenleme:
günaydın kızlar..bayramdan çıkınca baya kaynatmışsınız..kızlar kalsiyumu sakın ihmal etmeyin..sütten mideniz bulanıyosa bol bol yoğurt yiyin..sonra dişlerinizden olursunuz..ben yaşamıştım daha önce siz yaşamayın..her hamilelik bir diş götürü derler ya..kalsiyumu yeterince almazsanız 1 değil 2-3 götürüyor..bebeğin kalsiyum ihtiyacı 8. haftadan itibaren başlıyormuş..

adresi inceliim ben de kararsızım odaya gerek yok gibi geliyo şimdilik ama..:umursamaz:

Canım en iyisini yapmışsın başarılar mesleğindeyerimseniben

yok ya ben tatlı hastayım bayramn boyunca tatlının yüzüne bakmadım((

aynen nilayy ben de tatlı hastasıyken yaklaşmıyorum bile kenarınakaydirigubbakcemile3

ve Günaydınnnnnnnnnn herkeseeeeeee

yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldinizzzzzzzzza.s.a.s.a.s.:CüvCüv:

kızlar ilk defa bugün çok kötü oldum sabah aç karınla çıkardım ama öldüm sanki çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…