2010 Mayıs Anneleri

aman içme cnm o isteğini bastır benim diğer hamileliklerimde sigarının izmaritini yemek geliyordu içimden bide basım ara ara öyle bir ağrıyor ki

valla benim de babam aldı gidip çünkü ben beceremedim hahhahahaa:kedi:

of yaaa ben aslında accayip pipirikli biriyimdir kılı kırk yararım, acaba öle mi oldu acaba böl mi?, ya şu varsa felan diye, hamile kalınca nedense geveşedim çok, allaha emanet ettim fındık kurdumu, ondan içim rahat.. a.s

selam kızlarr....
herkes belirtilerini yazmış ama test yaptırmamış olsam anlamıycaktım hamile olduğumu...
ben de hiç belirti yok yaaaaa:sinifsinif:

kız bende de yok üzülmeeeeeee henüz çokkkk ama çokkkk erken-miş bende şimdi öğrendim.

canım yaaa 5. haftada valla belirtilerin hepsini yaşıyorsun, Allah kolaylık versin sana.. a.s.

içtiğim sıra oluodu ama şimdi yok. mide bulantımda olmadığı için biraz zorluyor beni sigara isteğimafoldumben

kızlar bende sigarayı bebek düşündüğüm için 1 buçuk ay önce keyifle bıraktım, bana bu keyifi veren Allen Carr'ın Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu isimli kitabı. çok rahat bir ay geçirdim ve şimdi de hamileyim, bıraktığıma çok sevindim hiç ama hiççç aklıma gelmiyor. zaten kitabı okuyan sigarayı nefretle bırakıyor asla özlemiyor. aklının ucunda sigara kalanlar lütfen okusunlar..

arkadaslar listeden bahsetmişsiniz bende yapmayı düşünüyordum biraz daha kalabalık olalım diye bekliyordum hamiş arkadaslar son adet tarihlerini keseyi görüp görmediklerini kullandığı ilaçları ve mümkünse yascağızlarınızı yazın kızlar

cnm halsizlik yorgunluk uykuya eğilim hamileliğin çok erken belirtileridir diye biliyorum
mide bulantımın da balgamdan dolayı olduğunu biliyorum o yüzden birazcuk mutlyum

ay beraycım süpersin vallaaa biriimmmmmmmmmmmmmmmm!!!
hahahhaaaa benim SAT 3 ağustos 4+1 günlük hamileyim.
:teytey:
ilaç kullanmıyorum, 2 gün sonra yani perşembe ilk doktor randevum.a.s.

_BERAY_ : 28 temmuz 23 yas folik asit coraspin fragmin progesteron kese görüldü
TIFF : 3 ağustos ? 2 gün sonra inş.

dimples :31 temmuz 29 yas folik asit kese görüldü

Son düzenleyen: Moderatör:
2010 nisan anne adayları olması lazım onların listesi çok hoşuma gitti
şimdilik toparlanasıya kadar bu olsun sonra onu yaparız

ben de geçen hafta öğrendim ama doktorum şehirdışında kongrede olduğu için henüz doktora görünmedim.Randevum yarına...ınşallah görürüzzz minicik bebeğimizi...

bu arada ben folik asit kullanmadım, eşim doktora sormadan kullandırtmıyor..ayrıca bana asitli içecek ve hazır gıdaları da yasakladı..ama canım nasıl sprite istiyor anlatamammm:gitme:

cnm folik asit gebeliği planlayan anne adayının 3 ay önceden baslaması gereken bir ilaç
hiçbir sakıncası yok aksine tam bu zamanlarda faydası var

mrb sizlere bişey danışmak istiyorum lütfen cvp benim b-hcg 10000 çıktı son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim bu değer normalmi bu siteyi hamileliğimi öğrendiğimde keşfettim sizlerden çok şey öğreneceğim çok açık hepinize sevgiler ancak bugün doktoru göremedim bu değer normal bi değermi sizce

selam arkadaşlar. umarım bende bu topice yarından itibaren katılabilirim.idrar estinde pozitifi gördüm ama yarın doktor söylemeden emin olamıyorum.inanamıyorum daha doğrusu . ve bebeğim varsa eğer umarım benimle kalır :Saruboceq:

yaa hanımlar bana da birşeyler söylerseniz aranıza katılacam ama bana kimse cvp yazmıyor kasık ağrısı şu an hala devam etmekte arasıra yokluyo hafif kramp gibi eğer varsa bu kadarcık şey böyle kasık ağrısı yaparmı sölemesi ayıp saat başı wc deyim sık idrara çıkma var akıntı çoğalması bel ağrısı midem kazınıyor gibi sanki sürekli açım ama değilim aslında bu arada şuan itibari ile 4 gün geçti regl olmadım 5 kez idrar testi yaptım çıkmadı bana bişe yazanda olmadı artık yarın kan testi yaptıracam

canim tün belirtiler var bak regl de olmmisin belki bazi testler erken göstermiyordur.kan testi et bakalim insallah hayirli haberle gelirsin.ayni belirtiler bende var ama benim daha günüme cok 12 günüm var.ve simdiden bu saydiklarin var bilmiyorum psikolajik mi anlamadim ya.

canim ben vücüdü mü cok iyi dinlenir canim herkesin farkli oluyor.bakarsin sen hamis cikarsin ben degil.rabbimin isine sir ermez

günaydın kızlarr...
bugün doktora gidicem çok heyecanlıyımmm...
sizler nasılsınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…