kullanıyordum bıraktım neden sordun cnmberaycım umarım bulantın geçer :Saruboceq: sigara kullanmıyorsun dimi??kafamçokkarıştı
sende balgam var mı pekisigara balgam yapar da ondan.. bende öğrendiğim gün bıraktım yaklaşık 12 gün oluyor.
endişe etme canım..herkesin belirti zamanı farklı oluyor..hatta aynı kişide her çocuğun beliritleri bile farklı oluyor..
ben ilkimde belirti hiç hatırlamıyorum..ikincide günüm 9 gün geçtikten sonra başladı..o da sadece baş dönmesiydi..şimdi bu üçüncü ve adetime 1 hafta kala kasık ve bel ağrılarıyla başladı..ne güzel randevunu da almışsın..ben hala cesaret edemedim..
ay hadi hayırllı olsun ilk randevun canım
valla aslında bende de pek bulantı falan yok pek bişey hissetmiyorum .ben henüz doktora gitmedim yani kesesine falan baktırmadım.ama gözüm korktu biliyomusunuz hani kesenin içi falan boş olursa diye yaaa aklıma takıldı bende en kısa zamanda gidicem :1shok:
selam kızlarr....
herkes belirtilerini yazmış ama test yaptırmamış olsam anlamıycaktım hamile olduğumu...
ben de hiç belirti yok yaaaaa:sinifsinif:
nasılsınız kızlar bayabi çoğalmışız allah arttırsın inş
nasıl belirtiler mi?
benim bebiş beni çok halsiz bıraktı hiç kalkamıyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor
birde boğazımdaki balgamdan dolayı mi hamilelikten dolayımı çok midem bulanıyor
dün gece çok istifra ettim büyük bir ihtimal balgamdan dolayı
içtiğim sıra oluodu ama şimdi yok. mide bulantımda olmadığı için biraz zorluyor beni sigara isteğimafoldumben
arkadaslar listeden bahsetmişsiniz bende yapmayı düşünüyordum biraz daha kalabalık olalım diye bekliyordum hamiş arkadaslar son adet tarihlerini keseyi görüp görmediklerini kullandığı ilaçları ve mümkünse yascağızlarınızı yazın kızlar
cnm folik asit gebeliği planlayan anne adayının 3 ay önceden baslaması gereken bir ilaçben de geçen hafta öğrendim ama doktorum şehirdışında kongrede olduğu için henüz doktora görünmedim.Randevum yarına...ınşallah görürüzzz minicik bebeğimizi...
bu arada ben folik asit kullanmadım, eşim doktora sormadan kullandırtmıyor..ayrıca bana asitli içecek ve hazır gıdaları da yasakladı..ama canım nasıl sprite istiyor anlatamammm:gitme:
tamam cnm olurbence şimdiden yapalım gelenleride ekleriz beraycımm
yaa hanımlar bana da birşeyler söylerseniz aranıza katılacam ama bana kimse cvp yazmıyor kasık ağrısı şu an hala devam etmekte arasıra yokluyo hafif kramp gibi eğer varsa bu kadarcık şey böyle kasık ağrısı yaparmı sölemesi ayıp saat başı wc deyim sık idrara çıkma var akıntı çoğalması bel ağrısı midem kazınıyor gibi sanki sürekli açım ama değilim aslında bu arada şuan itibari ile 4 gün geçti regl olmadım 5 kez idrar testi yaptım çıkmadı bana bişe yazanda olmadı artık yarın kan testi yaptıracam
canim ben vücüdü mü cok iyi dinlenir canim herkesin farkli oluyor.bakarsin sen hamis cikarsin ben degil.rabbimin isine sir ermezfeyza sen kaç haftalıksın anacım bu ne belirti böleee?? bende hala bi numara yok valla. :sm_confused: ay yoksa ben hamile değil miyim korktum şimdi. :uhm: sadece bebeğimin solda olduğunu hissediyorum orda dolgunluk var. bu arada ilk doktor randevumu aldım kızlar perşembe gününe, hayırlısı bakalım.a.s.