2010 Mayıs Anneleri

canım tebrik ederim..a.s. Allah sağlıklı bi şeklide kucağına almayı nasip etsin..

sağolasın canım aminnnn hepimizin inşallahhh:Saruboceq:

Canım yaaa senin 2010 nisan annelerinden hatırlıyorum ..Hani bir liste yapmıştık 2010 nisanda hamile olmak isteyenler diye...Canım benda 2010 nisan annesi olamadım...Bu ay için bekliyorum işte....Çoooooook sevindim...demekki kısmet mayısaymış canım....Hamilelerin duası kabul olurmuş , benim için dua et lüüüütfeeennn....

aaaaa evet tatlım yaaa nisan yüzüme gülmedi ama mayıstaymış benim kısmetim. darısı inşallah senin de başına canımcım, allah sana da versin inşallahhh..:Saruboceq:

cnm çok tebrik ederim seni sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza opuyorumnanaktan

sağol tatlım ben de seni tebrik ederim amin inşallahhh. :Saruboceq:

Ama olmaz ki kızlar bu topik çok sessiz ben böle 9 ay geçirmek istemem açıkçası, çenem accuk düşüktür benim, hamilelik gibi kutsal bir görevi paylaşıyorken bu yolda konuşacak, söyleyecek çok sözümüz, paylaşacak büyük heyecanlarımız olmalı. Doktor kontrolüne başlayan oldu mu mesela?? Ben dün öğrendim hemen doktorumu aradım fakat bana 1 ay sonraya randevu verdiler. Tıp fakültesinden tanıdık bir doktor bulmaya çalışıcam şimdi. Sizde durumlar nee, kese gören var mı? Ya da kalp atışı duyan? Benim SAT 3 ağustos, benimki henüz çok yeni ama sizlerdeki gelişmeleri bekliyorum arkadaşlar. Toplaşın buraya, toplaşın toplaşın. Geçen seneki mayıs annelerine hayran kalmıştım okurken, biz de öyle olalım lütfen. :CüvCüv:
Hadi bakam güzel haberlerinizi bekliyorum..
:1hug:a.s.

:nazar: günaydınnn iyi haftalar;

bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.en son sat tarihi 29 temmuzdu 2 gün önce kan testi yaptırdım 345,6 çıktı değerlere göre 4-5 haftalık hamilesiniz yazıyodu.bu çok başka bir duyguymuş ya
ALLAH herkese tüm isteyenlere versin.tüm hamişlerede bebeciklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...

benide aranıza alıp bilgilendiriseniz çok sevinirim...:CüvCüv:

yaaa bende aranıza katılmak istiyorum benim sat 7 ağ. yani sadece umut aşamasındayım :KK43::kedi:

cnm hoşgeldin tebrik ederimmmopuyorumnanaktan tahminen 4+6 sın.

canım sağol ya ilgin için şimdi hevesle kalp atışlarını duymayı bekliyorum Allah sağlık ve ömür versin tüm bebişlere..

bebek haberi almak isteyen herkes inşallah en kısa zmanda duyar :Saruboceq:

:nazar: günaydınnn iyi haftalar;

bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.en son sat tarihi 29 temmuzdu 2 gün önce kan testi yaptırdım 345,6 çıktı değerlere göre 4-5 haftalık hamilesiniz yazıyodu.bu çok başka bir duyguymuş ya
ALLAH herkese tüm isteyenlere versin.tüm hamişlerede bebeciklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...

benide aranıza alıp bilgilendiriseniz çok sevinirim...:CüvCüv:

aynen sana katılıyorum arkadaşımmkaydirigubbakcemile5 biranönce çoğalsak keşkeopuyorumnanaktan ama yavaş yavaş geliyor mayıs anneleri dolup taşıcaz inşallah:nazar:

yaaa bende aranıza katılmak istiyorum benim sat 7 ağ. yani sadece umut aşamasındayım :KK43::kedi:

canım sağol ya ilgin için şimdi hevesle kalp atışlarını duymayı bekliyorum Allah sağlık ve ömür versin tüm bebişlere..

bebek haberi almak isteyen herkes inşallah en kısa zmanda duyar :Saruboceq:

ohhh ohhhh kızlar hoşgeldiniz amanda amannnnnnn kimler gelmiş kimler valla becerebilsem elimden gelse upuzuuuun bi listenin ilk isimlerini doldururdum. her topikte bir liste var bizde yapalım yaaaa nemiz eksik diil mi amaaa??
becerebilen varsa başlasın, yoksa ben araştırıp yapmaya çalışıcam bakalım.
yeni anne adaylarını yani annelerini, (çünkü bence annelik hamilelikle başlıo), çok ama çokkkk tebrik ederim. Allah mucizenizi sağlıkla kucaklayabilmenizi nasip etsin.
gün sayanlara da Allah yardımcınız olsun, gönlünüzün muradını versin inşallahhh..

:enbuyukkk::hooray::CüvCüv::nazar:a.s.:1hug:

ohhh ohhhh kızlar hoşgeldiniz amanda amannnnnnn kimler gelmiş kimler valla becerebilsem elimden gelse upuzuuuun bi listenin ilk isimlerini doldururdum. her topikte bir liste var bizde yapalım yaaaa nemiz eksik diil mi amaaa??
becerebilen varsa başlasın, yoksa ben araştırıp yapmaya çalışıcam bakalım.
yeni anne adaylarını yani annelerini, (çünkü bence annelik hamilelikle başlıo), çok ama çokkkk tebrik ederim. Allah mucizenizi sağlıkla kucaklayabilmenizi nasip etsin.
gün sayanlara da Allah yardımcınız olsun, gönlünüzün muradını versin inşallahhh..

:enbuyukkk::hooray::CüvCüv::nazar:a.s.:1hug:

delikafadulden evet ya bizde liste yapalım bende becereme pek zaten ben hergün de giremiyorum ki nete a.s.

hasmiler tebrikler kizlar banda bir yardm edin bakim
bendeki degisikler kasiklarimdaki agri ve ince ince karin agrisi.
bulanti,bel agrisi,kabizlik.iliski esnasinda agri.uznadigim zaman sag tarafima birsey toplandigini hissediyorum regl günüme 2 hafta var böyle yasayan oldumu?????'hamislerr size sorum??:))

merhaba bayanlar bende kısmetse bu ay denedim ve galiba hamile kaldım daha test yapmadım ama
bendede belirtiler var sanki
belimde ve kasıklarımda ağrı
ilişki esnasında ağrı
kabızlık son satım 10 ağustos
inşallah bende mayıs annesi olurum

bu arada feyzaa79 civciv benimde gözüm sizi ısırdıııııııııkaydirigubbakcemile3

veeeeeeeeeee
ayricaaaaaaaa kizlar en sevdigim parfüm kokusu bile mide bulandiriyorrrr.

bulanti,bel agrisi,kabizlik.iliski esnasinda agri.uznadigim zaman sag tarafima birsey toplandigini hissediyorum regl günüme 2 hafta var böyle yasayan oldumu?????'hamislerr size sorum??:))

veeeeeeeeeee
ayricaaaaaaaa kizlar en sevdigim parfüm kokusu bile mide bulandiriyorrrr.

feyza sen kaç haftalıksın anacım bu ne belirti böleee?? bende hala bi numara yok valla. :sm_confused: ay yoksa ben hamile değil miyim korktum şimdi. :uhm: sadece bebeğimin solda olduğunu hissediyorum orda dolgunluk var. bu arada ilk doktor randevumu aldım kızlar perşembe gününe, hayırlısı bakalım.a.s.

feyza sen kaç haftalıksın anacım bu ne belirti böleee?? bende hala bi numara yok valla. :sm_confused: ay yoksa ben hamile değil miyim korktum şimdi. :uhm: sadece bebeğimin solda olduğunu hissediyorum orda dolgunluk var. bu arada ilk doktor randevumu aldım kızlar perşembe gününe, hayırlısı bakalım.a.s.

endişe etme canım..herkesin belirti zamanı farklı oluyor..hatta aynı kişide her çocuğun beliritleri bile farklı oluyor..
ben ilkimde belirti hiç hatırlamıyorum..ikincide günüm 9 gün geçtikten sonra başladı..o da sadece baş dönmesiydi..şimdi bu üçüncü ve adetime 1 hafta kala kasık ve bel ağrılarıyla başladı..ne güzel randevunu da almışsın..ben hala cesaret edemedim..

belirtilerin benimkinin aynısı..ama benimki 1 hafta kala başladı..

kızlar şu güzel çizelgeleri nerden buluyorsunuz..ben bi türlü beceremedim..yardımcı olurmusunuz..

:nazar:

:nazar:ay hadi hayırllı olsun ilk randevun canım

valla aslında bende de pek bulantı falan yok pek bişey hissetmiyorum .ben henüz doktora gitmedim yani kesesine falan baktırmadım.ama gözüm korktu biliyomusunuz hani kesenin içi falan boş olursa diye yaaa aklıma takıldı bende en kısa zamanda gidicem :1shok:

selam kızlarr....
herkes belirtilerini yazmış ama test yaptırmamış olsam anlamıycaktım hamile olduğumu...
ben de hiç belirti yok yaaaaa:sinifsinif:

nasılsınız kızlar bayabi çoğalmışız allah arttırsın inş
nasıl belirtiler mi?
benim bebiş beni çok halsiz bıraktı hiç kalkamıyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor
birde boğazımdaki balgamdan dolayı mi hamilelikten dolayımı çok midem bulanıyor
dün gece çok istifra ettim büyük bir ihtimal balgamdan dolayı

X