- 29 Ocak 2009
- 43
- 0
- 40
tebrik ederim allah tamamına erdirsin inş
saol cnm hepimizinkini inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim allah tamamına erdirsin inş
canım tebrik ederim..a.s. Allah sağlıklı bi şeklide kucağına almayı nasip etsin..
Canım yaaa senin 2010 nisan annelerinden hatırlıyorum ..Hani bir liste yapmıştık 2010 nisanda hamile olmak isteyenler diye...Canım benda 2010 nisan annesi olamadım...Bu ay için bekliyorum işte....Çoooooook sevindim...demekki kısmet mayısaymış canım....Hamilelerin duası kabul olurmuş , benim için dua et lüüüütfeeennn....
cnm çok tebrik ederim seni sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza opuyorumnanaktan
cnm hoşgeldin tebrik ederimmmopuyorumnanaktan tahminen 4+6 sın.
günaydınnn iyi haftalar;
bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.en son sat tarihi 29 temmuzdu 2 gün önce kan testi yaptırdım 345,6 çıktı değerlere göre 4-5 haftalık hamilesiniz yazıyodu.bu çok başka bir duyguymuş ya
ALLAH herkese tüm isteyenlere versin.tüm hamişlerede bebeciklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...
benide aranıza alıp bilgilendiriseniz çok sevinirim...:CüvCüv:
aynen sana katılıyorum arkadaşımmkaydirigubbakcemile5 biranönce çoğalsak keşkeopuyorumnanaktan ama yavaş yavaş geliyor mayıs anneleri dolup taşıcaz inşallah
yaaa bende aranıza katılmak istiyorum benim sat 7 ağ. yani sadece umut aşamasındayım :kedi:
canım sağol ya ilgin için şimdi hevesle kalp atışlarını duymayı bekliyorum Allah sağlık ve ömür versin tüm bebişlere..
bebek haberi almak isteyen herkes inşallah en kısa zmanda duyar :Saruboceq:
ohhh ohhhh kızlar hoşgeldiniz amanda amannnnnnn kimler gelmiş kimler valla becerebilsem elimden gelse upuzuuuun bi listenin ilk isimlerini doldururdum. her topikte bir liste var bizde yapalım yaaaa nemiz eksik diil mi amaaa??
becerebilen varsa başlasın, yoksa ben araştırıp yapmaya çalışıcam bakalım.
yeni anne adaylarını yani annelerini, (çünkü bence annelik hamilelikle başlıo), çok ama çokkkk tebrik ederim. Allah mucizenizi sağlıkla kucaklayabilmenizi nasip etsin.
gün sayanlara da Allah yardımcınız olsun, gönlünüzün muradını versin inşallahhh..
:enbuyukkk::hooray::CüvCüv:a.s.:1hug:
kiz seninde mi disin var kiz gözündeee kimin kankasikaydirigubbakcemile5naniknanikbu arada feyzaa79 civciv benimde gözüm sizi ısırdıııııııııkaydirigubbakcemile3
hasmiler tebrikler kizlar banda bir yardm edin bakim
bendeki degisikler kasiklarimdaki agri ve ince ince karin agrisi.
bulanti,bel agrisi,kabizlik.iliski esnasinda agri.uznadigim zaman sag tarafima birsey toplandigini hissediyorum regl günüme 2 hafta var böyle yasayan oldumu?????'hamislerr size sorum??:))
veeeeeeeeeee
ayricaaaaaaaa kizlar en sevdigim parfüm kokusu bile mide bulandiriyorrrr.
feyza sen kaç haftalıksın anacım bu ne belirti böleee?? bende hala bi numara yok valla. :sm_confused: ay yoksa ben hamile değil miyim korktum şimdi. :uhm: sadece bebeğimin solda olduğunu hissediyorum orda dolgunluk var. bu arada ilk doktor randevumu aldım kızlar perşembe gününe, hayırlısı bakalım.a.s.
yaaa bende aranıza katılmak istiyorum benim sat 7 ağ. yani sadece umut aşamasındayım :kedi:
hasmiler tebrikler kizlar banda bir yardm edin bakim
bendeki degisikler kasiklarimdaki agri ve ince ince karin agrisi.
bulanti,bel agrisi,kabizlik.iliski esnasinda agri.uznadigim zaman sag tarafima birsey toplandigini hissediyorum regl günüme 2 hafta var böyle yasayan oldumu?????'hamislerr size sorum??:))
feyza sen kaç haftalıksın anacım bu ne belirti böleee?? bende hala bi numara yok valla. :sm_confused: ay yoksa ben hamile değil miyim korktum şimdi. :uhm: sadece bebeğimin solda olduğunu hissediyorum orda dolgunluk var. bu arada ilk doktor randevumu aldım kızlar perşembe gününe, hayırlısı bakalım.a.s.