Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben hiç belirti yaşamadımmm...hatta adet olmadan önce neler yaşıyorsam aynılarını yaşadımmm...hiç belli olmaz..Allahım bilir onuuua.s.hadi bakalım hayırlısı...
7 eylüle bişey kalmadı ama ben arasıra giren kramplar dısında bir belirti yaşamıyorum benzer belirtilerinde oruçtan oldugunu düşünüyorum...off işin kötüsü artık heyecanlanmıyorum yine tek çizgi göreceğim diye belki de :umursamaz:
aslında gidip bir kan testi yaptırsan kaydirigubbakcemile5
canım ben hiç belirti yaşamadımmm...hatta adet olmadan önce neler yaşıyorsam aynılarını yaşadımmm...hiç belli olmaz..Allahım bilir onuuua.s.
selam arkadaşlar. umarım bende bu topice yarından itibaren katılabilirim.idrar estinde pozitifi gördüm ama yarın doktor söylemeden emin olamıyorum.inanamıyorum daha doğrusu . ve bebeğim varsa eğer umarım benimle kalır :Saruboceq:
arkadaşlar merhaba.bugün doktor hamilelik olduğunu söyledi.beta hcg 329 çıktı. sat 6 ağustos. bugün tam 4 haftalık :) aranızda olmak ne güzel :))
canım tebrikler hoşgeldin aramızaaa...sağlıkla tamamla inşallah hamileliğiniiiiarkadaşlar merhaba.bugün doktor hamilelik olduğunu söyledi.beta hcg 329 çıktı. sat 6 ağustos. bugün tam 4 haftalık :) aranızda olmak ne güzel :))
kızlar doktora gittim kese görüldü ama çok küçükmüş geç döllenme olabilir dedi doktor umarım sorun yoktur, ben de folbiol,innohep iğne ve coraspin kullanıyorum
aynen bende tekrar düzenledim_BERAY_:...........28 temmuz................kese görüldü
(folik asit,coraspin.progesteron.fragmin.benexol)........................
DİMPLES:............31 temmuz................kese görüldü
(folik asit)..............
BİRPERİ:.............
NURCAN3368:.........................
ÖZLEM0606:..................
EZGİ:.................11 temmuz...............kese görüldü
FİRTSDAY:.........30 temmuz..................
UMUTLUYUZ:............28 temmuz............
EFLATUN 24:...........28 temmuz..........
TIFF:...................3 ağustos......................
GURBET_ELDE:................29 temmuz.............
BLUEANGELN:.....................
PSİKOLUM:........................6 ağustos
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :emir_bebek: