arkadaşlar benim arkadaşımın biri maydonoz yemiyordu düşüğe neden oluyor diye ..bu konuda bilgisi olan var mı?
evet canım bende öle duydum hamileliğin son aylarında yiyolarmış bebek gelsin die sen yinede yememeye çalış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim arkadaşımın biri maydonoz yemiyordu düşüğe neden oluyor diye ..bu konuda bilgisi olan var mı?
biz lojmanda kalıyoruz üçoda var..bebeğe oda bile yok...burdan gidince inşallah oda yaparız..şimdilik beşik düşünüyorum..ama zaman ne gösterir bilmiyorum...
beşiklere baktınızmı siz nasıl bişe düşünüyonuz
maydonoz ile naneyi ben burda paylaşmıştım düşük riski yapıyor diye aynı zamanda meyve şeklinde olan hurma domatese benzeyen oda aynı etkiyi yapıyor..
bunu arkadaşıma doktor söylemiş hurma doktordan diğerleri büyüklerden..
ben ayaklı sepetlerden düşünüyorum taşınabilen..sevimli bişiopuyorumnanaktan
canım yapma benim şu anda en çok yediklerimden biri domates peynir ekmek bulantıya ii geliyo günde en az 2 tane yiyommmmmmmmm
yesimark domates değil düşüğe neden olan...domates hurma meyvesi var ya o...sanırım yanlış anladın...
Nostok ben bi hadis okumuştum hamilelikte hurma yemek iyi gibi.Normal o kuru hurmalardan yiyorum her gün.Senin dediğin cennet hurması sanırım ama o medine hurmaları da riskli midir ki?
kızlar bebişinizin adını düşünüyormusunuz?
kızlar bebişinizin adını düşünüyormusunuz?