2010 Mayıs Anneleri

bende normal doğum istiyorum inşallah epidural düşünüyorum, kısmet bakalım,
maydanozu sormuş bi arkadaş, maydanoz kürü vücuttaki toksitleri atıyor, bu şekilde kür olarak kullandışın zaman düşüğe, ilerde de erken doğuma sebep olabiliyor
aynı şekilde kekik suyu, nar bi sürü şeyde vardı bakarım isterseniz
ama normal yemeklerde kullanmanın bi sakıncası yok

biz lojmanda kalıyoruz üçoda var..bebeğe oda bile yok...burdan gidince inşallah oda yaparız..şimdilik beşik düşünüyorum..ama zaman ne gösterir bilmiyorum...

biz lojmanda kalıyoruz üçoda var..bebeğe oda bile yok...burdan gidince inşallah oda yaparız..şimdilik beşik düşünüyorum..ama zaman ne gösterir bilmiyorum...

canım bizde doğu görevindeyiz ve çok küçük bi evde kalıyoruz tokilerde hem zaten şimdiden odaYA gerek yok gibi bence

maydonoz ile naneyi ben burda paylaşmıştım düşük riski yapıyor diye aynı zamanda meyve şeklinde olan hurma domatese benzeyen oda aynı etkiyi yapıyor..
bunu arkadaşıma doktor söylemiş hurma doktordan diğerleri büyüklerden..

maydonoz ile naneyi ben burda paylaşmıştım düşük riski yapıyor diye aynı zamanda meyve şeklinde olan hurma domatese benzeyen oda aynı etkiyi yapıyor..
bunu arkadaşıma doktor söylemiş hurma doktordan diğerleri büyüklerden..

canım yapma benim şu anda en çok yediklerimden biri domates peynir ekmek bulantıya ii geliyo günde en az 2 tane yiyommmmmmmmm

Nostok ben bi hadis okumuştum hamilelikte hurma yemek iyi gibi.Normal o kuru hurmalardan yiyorum her gün.Senin dediğin cennet hurması sanırım ama o medine hurmaları da riskli midir ki?

yesimark domates değil düşüğe neden olan...domates hurma meyvesi var ya o...sanırım yanlış anladın...

ben ayaklı sepetlerden düşünüyorum taşınabilen..sevimli bişiopuyorumnanaktan

canım bende öle düşünmüştümde bebek belli bi süre sonra yatmak istemiyomuş onda bide oyun parkları varya onlarda ii gibi ama işde ondada yatmak istemiyolarmış ne bilem öle duydum bizimde yatak odası çok çok küçük beşiği koyamıycam ilk aylar ne yapacam bilmiyorum bebek sık sık ağlayacak bi çözümde byulamıyom

Nostok ben bi hadis okumuştum hamilelikte hurma yemek iyi gibi.Normal o kuru hurmalardan yiyorum her gün.Senin dediğin cennet hurması sanırım ama o medine hurmaları da riskli midir ki?

kuru hurmalar değil tatlım hatta medinedede kadınlar doğuma yakın bol bol yerlermiş ki doğum kolay olsun...

selam kıslarr
insallah bende 2010 mayıs annesiyım :CüvCüv:
allah nasıp ederse tabi
kızmı erkekmi bilmiyorum hic farketmes zaten :)

bu arada
liste için yas 29 sat 21 agustos
tahmini dogum 28 mayıs :)

Son düzenleme:
X