- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarr arefe günü nerelerdesinizz??
midesini bulanan arkadaşlarr nolcak bizim halimiz:gitme:
2 saatte bir acıkıyorum acıkmamla beraber bulantı başlıyo..akannehir
3.aya kadar sürüyormuş galba bu haller
bir de kızlar bugün benim doğum günüm:kedi:
eşim ortalarda yok bakalım ne yapcak. anneyken ilk doğum günümkaydirigubbakcemile3
eşim ortalarda yok bakalım ne yapcak. anneyken ilk doğum günümkaydirigubbakcemile3
kızlar ben 7+2 oldum ve şu ana kadar hiç ilaç kullanmadım..kesin vitaminsiz kaldım diye düşünüorum..
aslında folik asit kullanmam gerekmezmiydi...şimdi zamanı geçti bile..dünden beri bacağıma kramp giriyor..kalsiyum eksikliğinden galiba..hiç süt içemiyorum..doktora ayın 28inde gidicem..tahlil yapıp ona göre verecek ilaç..bence geç oldu ama..inşallah vücudumdan bişeyler eksilmez..
relax canım seninki daha yeni benimde senin gibiyken yoktu bişeyim ama 7 haftaya girdiğimden beri bulantı ve halsizlik + deli gibi uyku hiç eksik olmadı bir günüm bir günümü tutmuyor. bakalım bayramı nasıl geçiricez.
kızlar ben 7+2 oldum ve şu ana kadar hiç ilaç kullanmadım..kesin vitaminsiz kaldım diye düşünüorum..
aslında folik asit kullanmam gerekmezmiydi...şimdi zamanı geçti bile..dünden beri bacağıma kramp giriyor..kalsiyum eksikliğinden galiba..hiç süt içemiyorum..doktora ayın 28inde gidicem..tahlil yapıp ona göre verecek ilaç..bence geç oldu ama..inşallah vücudumdan bişeyler eksilmez..
büşracımm geçmiş olsun diliyorum cnm umarım kısa sürede geçer bulantıların:sinifsinif: