2010 Mayıs Anneleri

selam kızlar ben bu aralar hiç giremiyorum nete..malum bayram telaşı...çok yoğunum..bayramdan sonra burdayım inş...hepinizi öpüyorum..

Kızlar ya canım çok sıkıldı.Biz bi ev bakmıştık almak için.2gün önce eşim adama para vermişti.Bugün de sözleşmeyi imzalamaya ve kalan parayı vermeye gitti.Adam başkasına sattım demiş.Ölür müsün öldürür müsün.

kızlar deminden beri ocak annelerininin topiğini okuyorum öldüm gülmekten yaaa kaydirigubbakcemile3
kayın validelerini anlatmışlar ama şaştım kaldımm. kayınvalidesiyle anlaşamayan varmı kızlar yada bebiş old. öğrendiğinde ne tepki verdiler

kızlar şimdiden herkese hayırlı bayramlar
öpüyorum hepinizi bebişlerinize ve kendinize dikkat edin

kızlar deminden beri ocak annelerininin topiğini okuyorum öldüm gülmekten yaaa kaydirigubbakcemile3
kayın validelerini anlatmışlar ama şaştım kaldımm. kayınvalidesiyle anlaşamayan varmı kızlar yada bebiş old. öğrendiğinde ne tepki verdiler

Ben de sevmem benimkini.Bi problem, laf söyleme falan yok öyle okuduklarım gibi ama sevmiyorum.Zaten mesafeyi koruyorum.Hamileliğimi öğrendiklerinde sevindiler ama hakkını yemem.2 aydır yazlıktalar.Görmüyorum.Pek bi güzel geçti bu 2 ay zemuszemus

Ben de sevmem benimkini.Bi problem, laf söyleme falan yok öyle okuduklarım gibi ama sevmiyorum.Zaten mesafeyi koruyorum.Hamileliğimi öğrendiklerinde sevindiler ama hakkını yemem.2 aydır yazlıktalar.Görmüyorum.Pek bi güzel geçti bu 2 ay zemuszemus
ne kadarlık evlisin canım sen ben daha 5 aylık evliyim bir sorunum yok olmazda inş.

nurem senin evinede bakmışım daha önce evi görünce hatırladım kaydirigubbakcemile3
Allah mutluluğunuzu eksik etmesin yuvanızda
ayrıca bebişler gelince nolcak o bembeyaz salonlarınız bilmem
dimplesede bu lafım laelaelaelaelae
Amin canım:)) Benim oturma odam kahverengi:)) Hem bebişime feda olsun yaaa:))

Kızlar ya canım çok sıkıldı.Biz bi ev bakmıştık almak için.2gün önce eşim adama para vermişti.Bugün de sözleşmeyi imzalamaya ve kalan parayı vermeye gitti.Adam başkasına sattım demiş.Ölür müsün öldürür müsün.
Canım sıkma canını. Demek ki hayırlısı buymuş...:CüvCüv:

mrb annişler...
2010 haziran anneleri topiği açılmış eskidikmi ne hala heyecan bitmeden ekidiğimizi hissttim...

çok garip sanki hamilelik yaşamıyorsun hastasın gibi:sinifsinif: geçmiş olsun cnm hemencik geçsin bulantıların

evet canım yaa çok tuhaf.ilk hamilelik belirtim uyuyamamak !!! progestan ilk günlrerde uyuttu ama şimdi oda kar etmiyor. en erken gece 3te dalıyorum sabah 10 gibi uyanıyorum. gece zaten habire tuvalete kalkıyorum.. bebeiş bana hiç acımıyor :1no2:

nuremcim herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.. inşallah bayramdan sonra keseyide göreceksin. ama insan çok sabırsızlanıyor..

hepinize ailenizle birlikle MUTLU BAYRAMLAR dilerim kızlar. bebişlere iyi bakın.. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 sositososito :nazar:

evet canım yaa çok tuhaf.ilk hamilelik belirtim uyuyamamak !!! progestan ilk günlrerde uyuttu ama şimdi oda kar etmiyor. en erken gece 3te dalıyorum sabah 10 gibi uyanıyorum. gece zaten habire tuvalete kalkıyorum.. bebeiş bana hiç acımıyor :1no2:

herkesin bünyesi farklı olduğu gibi hamileliğide birbirine benzemiyor canım işte. hep derler ya anne nasıl hamilelik geçirdiyse kızı da onu yaşar diye, benim annem iki çocuğunda da şiddetli bulantı yaşamış gel gör ki bende yokk. bende de uyku bol miktarda var başka bir şikayetim yok. akşam 9 da gözkapaklarım düşmeye başlıyor..:1closedeyes:

herkese merhabalar bende bugün doktordaydım KESEMıZı GÖRDÜK :lepi: muhteşem bi duygu
iki hafta sonra tekrar çağıdı doktor kalp atışlarını dinlicez inşallah hayırlısıyla:Saruboceq:

X