2010 Mayıs Anneleri

dımples canım haria bunlar ben bakırköyde gördüm çok heveslendim kışa geliyoruz gelmesek dahada iyi olurdu..

ya bende istiyorumm.kızlar ben nerden bulabilirim bunlarııı neyse önce göbek büyütmem gerek sanırım kaydirigubbakcemile2

Nuremcim benim de ağrı oluyor.Dr normal, rahim genişlediği için olur dedi.Hapşururken, öksürürken de olur, korkma dedi
TIFF hayırlı olsun canım.Biz de duyarız umarım

iyide cnm bunların uzun kolluları var onları giyeriz ne olcakkikaydirigubbakcemile5

haklısın bende hep kısa kolluların görünce moralim bozulmuştu..
sonra uzun kollu gördük sevindik ama yazlık hamiş kıyafetleri çok fala çeşitlilik gösterince yazamı gelseydi acaba dedim..kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:

İnsan korkuyo herşeyde.Benim bulantım falan yok hiç.Normaldir di mi?Bunlar da güzel şeyler.Her dönemin bi güzelliği var işte

Karnımız ne zaman Çıkmaya baŞlıyormuŞ?hangı aydan sonra bılen var mı.Çatlak ıÇın nasıl Önlem alıcaksınız.ben Çok korkuyorum ondan

arkadaşlar yardım edin ne olur kafayı yicem benim gebelik cizelgemde 40 haftalık görünüyo nasıl düzeltecem

Nostok görüşmek üzere
Beray seninki kocaman olmuş.Bizim kısmetse 2 haftamız var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…