2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

beko,bosna,lavinaebru,selinus,simenay hepsi birbirnden güzel hakikaten defile olmuş burası maşşallah bebeklerimize

Selam kızlar işte elif nazı mın 12 günlük fotoları

Eklentiler

• $Fotoğraf0289.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $Fotoğraf0295.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoğraf0303.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoğraf0317.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 43
hasretciğim ne varmış halinde kolay mı ana olmak sen ki o acıları çekip doğurdun prensesini
bu günlerde geçer inşallah aldırma...

haklısın canım ilk kez bugün kendime baktım walla doğumdan beri yüzümü yıkıayamadığım zamanlar oluyor.. bu gün sakin şeytan kulağına kurşun kızım:lepi:

haklısın canım ilk kez bugün kendime baktım walla doğumdan beri yüzümü yıkıayamadığım zamanlar oluyor.. bu gün sakin şeytan kulağına kurşun kızım:lepi:

düzelecek annesi... o da yeni dünyasına adapte olmaya çalışıyor kolay değil... sempatiksalakcinni

HASRET maşşallah canım kızçene bende senin gibi paçoz vaziyette geziyorum olumunekankayizsmile

hepside cok cok cok tatli bu bebislerin Allah nazarlardan saklasin her bir resmi acinca icim kipirdiyo
9 ay bekledik bu gunleride gorduk cok sukurr

hasretcim üzülme insan anne olunca kendinden önce ve tabiki herseyden önce bebeğini düşünüyor.bakalım az kaldı biz ne yapacağız.sen yine çok iyi idare ediyorsun canım.hem tek başına bebeğine bakıyorsun hem ev hem dükkan.Allah yardımcın olsun.bu kadar yoğunluğa rağmen yinede iyisin merak etme canım.bu arada kızın çok tatlı maşallah.

bu arada bütün bebişlerimize maşallah.hepsi birbirinden tatlı birbirinden şirin.Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herkese.

hasret ben buraya resim yüklemeyi birtürlü beceremiyorum face ten gökçe atanın yeni resimlerini buraya koyarmısın sana zahmet olmazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…