2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

canım yavrum berram sonunda yüklyebildim :
maşallah kızıma

Son düzenleme:
yaw bebiş dolmuş nan buralar hangi ara yüklediniz:) hepsine kocaman maşallah..

we bu da pancubenimizin meleğiiii hilal bebek

analar resimlere not olarak kaç günlük haftalık olduklarınıda ekleyiiiiiinnn...

Bu da benim Yiğit oğlum teyzeleri. MAAŞALLAH deyin ne olur, nazardan çok korkuyorum...

7 günlük...

8 günlük

12 günlük...

17 günlük... Yazgı Teyzesinin hediye tulumuyla, kendinden geçmiş bir halde...

Sabah jimnastiği yaparkene... :)

ayy bu bebelerin hepsini yirim ben ya hepsi çok tatlı hepsine kocaman maşallah rabbim nazarlardan korusun ..

tatlım kırkbirkere maşşallah bebeğine,çok tatlı bişi,yerim ben onun elbisesini,nesli yalnız bişi dikkatimi çekti sen ve ben aynı hastanede aynı drda doğumumuzu gerçekleştirdik biliyorsun,bana bebek hemşireleri 6 aya kadar asla yastık kullanmayın dedi,sen kullanmışsın bence bunu bir sor derim tatlım

yaw bebiş dolmuş nan buralar hangi ara yüklediniz:) hepsine kocaman maşallah..

we bu da pancubenimizin meleğiiii hilal bebek

ayfercim maşşallah hilaline,ne şeker bişi ya rabbim bu böyle,ayrıca berrayada,azrayada,yağmurada hepsine,atladığım varsa özür dilerim maşşallah

oyyhh bu bebekler çok tatlı yerim ben bunların totolarını maşallahhhhhhhhh diyelim,

bütün bebişlerimize kırkbir kere maşallah.hepsi birbirinde tatlı birbirinden şirin maşallah bebişlerimize

aman yarabbi bunların hepsi ne tatlı böyle çok güzeller mart bebeklerimiz maşşallah hepsine

maşallah bebeklere allah nazarlardan saklasın bizimkinin rahatı ii galiba hiç tık yok bende merak ediyorum nasıl bişi olcak acaba ve çok sabırsızlanıyorum:1rolleyes:

nan deli,ben asla yalancı meme vermicem diyom,şu an kızçem aramıyor yalancı memeyi inşallah da aramaz sen ne diyon

ulan zırdeli aramızda kocaman bi fark war senin bebeğin emip uyuyan cinsten benimkisi sabahlatan:çok üzgünüm:

Hepsıne kocaman bır masallah kzlar 14 mart dogumlu bebekler kım acaba yada varmı merak ettım oglumun dogum gunu tarıhınde kım dogmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…